🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

images

Bu adam nedense bana hiç güven vermiyor, fazla reklam ve şov yaptığını düşünüyorum ve Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı 46 Yok Olan dizisindeki karaktere özeniyor gibi bir izlenim bıraktı.

Ama umarım ters köşe ve kapak olanlar biz şüpheciler olur ve gerçekten tedavisini bulmuş olarak hepimizi utandırır. Bunu gerçekten çok istiyorum ama gerçekleşeceğine dair hiçbir inanç ve umut yok.
İlk zamanlar övülüyordu neden şimdi yeriliyor adam(b)

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Hafif şovmen havası sezdim.
images

Bu adam nedense bana hiç güven vermiyor, fazla reklam ve şov yaptığını düşünüyorum ve Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı 46 Yok Olan dizisindeki karaktere özeniyor gibi bir izlenim bıraktı.

Ama umarım ters köşe ve kapak olanlar biz şüpheciler olur ve gerçekten tedavisini bulmuş olarak hepimizi utandırır. Bunu gerçekten çok istiyorum ama gerçekleşeceğine dair hiçbir inanç ve umut yok.
Hayır bu dediği ilaç zaten piyasada hali hazırda var. Eğer koronada işe yarıyorsa diğer devletler denemeye çoktan başlamıştır bile. Şov yapması saçma.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Koronavirüs Bilim Kurulu saat 14.00’te video konferans yöntemiyle toplanacak. Sonrasında saat 16.00’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.

Hayır zaten bu dediği ilaç zaten piyasada hali hazırda var. Eğer koronada işe yarıyorsa diğer devletler zaten denemeye çoktan başlamıştır. Şov yapması saçma.
Tweetlerininin altında millet gaza gelmiş bile. :A Patlarsa çok büyük patlayacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Koronavirüs Bilim Kurulu saat 14.00’te video konferans yöntemiyle toplanacak. Sonrasında saat 16.00’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.

Mangal ve piknik yapmanın, sahillerde gezmenin çok zararlı olduğundan bahsedecektir sayın bakanım... @Maskeli Fedai

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
  • Üzücü
Reactions: Sherlock