o adamın duayla ne alakası var adam kendini bilime adamişBüyük bir dua mı geliyor anlamadım.
Ulan Ayşenura bile maske gelmiş hala bize gelecek Bundan sonra foruma karşi savunamam. Ben de yericem. Yeren yaranıyor
o adamın duayla ne alakası var adam kendini bilime adamişBüyük bir dua mı geliyor anlamadım.
Ulan Ayşenura bile maske gelmiş hala bize gelecek Bundan sonra foruma karşi savunamam. Ben de yericem. Yeren yaranıyor
İlk zamanlar övülüyordu neden şimdi yeriliyor adam
Bu adam nedense bana hiç güven vermiyor, fazla reklam ve şov yaptığını düşünüyorum ve Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı 46 Yok Olan dizisindeki karaktere özeniyor gibi bir izlenim bıraktı.
Ama umarım ters köşe ve kapak olanlar biz şüpheciler olur ve gerçekten tedavisini bulmuş olarak hepimizi utandırır. Bunu gerçekten çok istiyorum ama gerçekleşeceğine dair hiçbir inanç ve umut yok.
Hafif şovmen havası sezdim.
Hayır bu dediği ilaç zaten piyasada hali hazırda var. Eğer koronada işe yarıyorsa diğer devletler denemeye çoktan başlamıştır bile. Şov yapması saçma.
Bu adam nedense bana hiç güven vermiyor, fazla reklam ve şov yaptığını düşünüyorum ve Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı 46 Yok Olan dizisindeki karaktere özeniyor gibi bir izlenim bıraktı.
Ama umarım ters köşe ve kapak olanlar biz şüpheciler olur ve gerçekten tedavisini bulmuş olarak hepimizi utandırır. Bunu gerçekten çok istiyorum ama gerçekleşeceğine dair hiçbir inanç ve umut yok.
Tweetlerininin altında millet gaza gelmiş bile. Patlarsa çok büyük patlayacak.Hayır zaten bu dediği ilaç zaten piyasada hali hazırda var. Eğer koronada işe yarıyorsa diğer devletler zaten denemeye çoktan başlamıştır. Şov yapması saçma.
Koronavirüs Bilim Kurulu saat 14.00’te video konferans yöntemiyle toplanacak. Sonrasında saat 16.00’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.
Filyasyon kelimesinden sıkça bahsedecektir.Mangal ve piknik yapmanın, sahillerde gezmenin çok zararlı olduğundan bahsedecektir sayın bakanım... @Maskeli Fedai
Filyasyon kelimesinden sıkça bahsedecektir.
Bilmediğimiz bir şey söylememiş.
Geri adım atmışBilmediğimiz bir şey söylememiş.
"Daha önce yapılmış olanı yaptım, Atatürk'ü arkama aldım, şovumu sergiledim." demiş.Geri adım atmış