Bize hala gelmediBen aldım maskelerimi![]()
Telefona kod geliyor, en yakın eczaneye gidip kodu gösteriyorsun veriyorlarBize hala gelmedi![]()
Kod gelmedi hala bizeTelefona kod geliyor, en yakın eczaneye gidip kodu gösteriyorsun veriyorlar![]()
Diyarbakır'a zor gelirKod gelmedi hala bize![]()
Diyarbakır'a zor gelir![]()
Doğu'nun Paris'ine hakaret edildi.. Seni mahkemeye verecem SerhatÇok büyük hakaret.@Maskeli Fedai
Mersi canım hakaret etmede bir dünya markasıyımÇok büyük hakaret.@Maskeli Fedai
Hoşttt. Elinden geleni ardına koymaDoğu'nun Paris'ine hakaret edildi.. Seni mahkemeye verecem Serhat![]()
Bana bugün mesaj geldi, gidip aldım maskelerimi. PTT-E Devlet'ten umut çıkmaz sanırım artık, zaten eczaneler veriyor.
Büyükşehirler'in önde gelenlerine gelmiş işte bakBana bugün mesaj geldi, gidip aldım maskelerimi. PTT-E Devlet'ten umut çıkmaz sanırım artık, zaten eczaneler veriyor.![]()
Bize hala mesaj gelmedi valla bekliyoruzBana bugün mesaj geldi, gidip aldım maskelerimi. PTT-E Devlet'ten umut çıkmaz sanırım artık, zaten eczaneler veriyor.![]()
Bizde büyükşehiriz kalas..Büyükşehirler'in önde gelenlerine gelmiş işte bak@Maskeli Fedai
Daha çok beklersinBize hala mesaj gelmedi valla bekliyoruz![]()
Bizim kadar değilsiniz demek kiBizde büyükşehiriz kalas..
Diyarbakır'ın bir ilçesi sizin oradan büyük beBizim kadar değilsiniz demek ki![]()
Bu dediğine kendin inanıyon mu acabaDiyarbakır'ın bir ilçesi sizin oradan büyük be![]()