Bize hala gelmediBen aldım maskelerimi
Telefona kod geliyor, en yakın eczaneye gidip kodu gösteriyorsun veriyorlarBize hala gelmedi
Kod gelmedi hala bizeTelefona kod geliyor, en yakın eczaneye gidip kodu gösteriyorsun veriyorlar
Diyarbakır'a zor gelirKod gelmedi hala bize
Çok büyük hakaret. @Maskeli FedaiDiyarbakır'a zor gelir
Diyarbakır'a zor gelir
Doğu'nun Paris'ine hakaret edildi.. Seni mahkemeye verecem SerhatÇok büyük hakaret. @Maskeli Fedai
Mersi canım hakaret etmede bir dünya markasıyımÇok büyük hakaret. @Maskeli Fedai
Hoşttt. Elinden geleni ardına koymaDoğu'nun Paris'ine hakaret edildi.. Seni mahkemeye verecem Serhat
Bana bugün mesaj geldi, gidip aldım maskelerimi. PTT-E Devlet'ten umut çıkmaz sanırım artık, zaten eczaneler veriyor.
Büyükşehirler'in önde gelenlerine gelmiş işte bak @Maskeli FedaiBana bugün mesaj geldi, gidip aldım maskelerimi. PTT-E Devlet'ten umut çıkmaz sanırım artık, zaten eczaneler veriyor.
Bize hala mesaj gelmedi valla bekliyoruzBana bugün mesaj geldi, gidip aldım maskelerimi. PTT-E Devlet'ten umut çıkmaz sanırım artık, zaten eczaneler veriyor.
Bizde büyükşehiriz kalas..Büyükşehirler'in önde gelenlerine gelmiş işte bak @Maskeli Fedai
Daha çok beklersinBize hala mesaj gelmedi valla bekliyoruz
Bizim kadar değilsiniz demek kiBizde büyükşehiriz kalas..
Diyarbakır'ın bir ilçesi sizin oradan büyük beBizim kadar değilsiniz demek ki
Bu dediğine kendin inanıyon mu acabaDiyarbakır'ın bir ilçesi sizin oradan büyük be