🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Sosyal medyanın felaket tellallarındansa Sağlık Bakanına güvenmeyi daha doğru buluyorum. :)

Bugün iyileşen sayısı çok iyi. Önümüzdeki 1 hafta sonra bini geçecektir inşallah.

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Diyarbakır, Kayseri, Konya ve Malatya haritalarını örnek olarak gösterdi.
EVlKc5KXkAIrpBJ.jpeg

• Beğendim
Reactions: Özgür

Şunu okuyun @DarkLegenD @Sherlock @serhatt
Ben de geniş çaplı bir hikaye sallayıp (bu entry sahibinin olayı doğru olabilir, ona bir şey demiyorum) açıklanan verilerin doğruluğunu sağlamlaştırırım. Benim, daha doğrusu birçok muhalifin, verilere inanmama sebebi yöneticilerin güven vermeyen insanlar olması. Verilere güvenen insan da en hafif tabirle saftır, iyimserdir.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Belk de yoktur. :A :A En çok vaka Bağlar şaşırtmadı. :A Sur’da bence daha fazla var giriş çıkışa kapatılmış hatta.
Bağlar ve Sur virüsün merkezi gibi bir şey resmen :A Tabi buralarda yapılan test sayısı da önemli.. Günlük 35 bin testin kaçı buraya yapılıyordu acaba..

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ben de geniş çaplı bir hikaye sallayıp (bu entry sahibinin olayı doğru olabilir, ona bir şey demiyorum) açıklanan verilerin doğruluğunu sağlamlaştırırım. Benim, daha doğrusu birçok muhalifin, verilere inanmama sebebi yöneticilerin güven vermeyen insanlar olması. Verilere güvenen insan da en hafif tabirle saftır, iyimserdir.
İnşallah doğruları açıklıyorlardır ne diyim. Hayırlısı :(

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
SON DAKİKA!

İçişleri Bakanlığı: "Saat 15.00 itibarıyla 58 ilimizdeki toplam 227 yerleşim yerinde karantina tedbirleri uygulanmaktadır."