Diyarbakır, Kayseri, Konya ve Malatya haritalarını örnek olarak gösterdi.@Emre Ozansoy @Yiğitt Diyarbakır ile ilgili bir şey dedi kaçırdım orayı. Ne dedi orda?
Diyarbakır, Kayseri, Konya ve Malatya haritalarını örnek olarak gösterdi.@Emre Ozansoy @Yiğitt Diyarbakır ile ilgili bir şey dedi kaçırdım orayı. Ne dedi orda?
Kayapınar'ı adam yerine koymamışlar galiba
Diyarbakır, Kayseri, Konya ve Malatya haritalarını örnek olarak gösterdi.
Diyarbakır, Kayseri, Konya ve Malatya haritalarını örnek olarak gösterdi.
Hiç fark etmedim onun olmadığını. 😱Kayapınar'ı adam yerine koymamışlar galiba
Unutmuşlar galibaHiç fark etmedim onun olmadığını. 😱
Daha önceki açıklamalarda İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya ve Konya gösteriliyordu. Bu sefer de buraları örnek olarak gösterdi. Ben tam takip edemedim aslında ama anlamadım tam olarak.o haritaları niye örnek gösterdi anlamadım onu ben özgür
Belk de yoktur. En çok vaka Bağlar şaşırtmadı. Sur’da bence daha fazla var giriş çıkışa kapatılmış hatta.Unutmuşlar galiba
Ben de geniş çaplı bir hikaye sallayıp (bu entry sahibinin olayı doğru olabilir, ona bir şey demiyorum) açıklanan verilerin doğruluğunu sağlamlaştırırım. Benim, daha doğrusu birçok muhalifin, verilere inanmama sebebi yöneticilerin güven vermeyen insanlar olması. Verilere güvenen insan da en hafif tabirle saftır, iyimserdir.14 nisan 2020 fahrettin koca'nın açıklamaları
103 veya 107 diyorum bu sefer az arttıracaklar. günlerdir çok belli oldu çünkü sayıların palavra olduğu. geçen hafta yakın arkadaşımın başına gelmişti. bu hafta da o arkadaşımın bir akrabasının başın…eksisozluk.com
Şunu okuyun @DarkLegenD @Sherlock @serhatt
Daha önceki açıklamalarda İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya ve Konya gösteriliyordu. Bu sefer de buraları örnek olarak gösterdi. Ben tam takip edemedim aslında ama anlamadım tam olarak.
Bağlar ve Sur virüsün merkezi gibi bir şey resmen Tabi buralarda yapılan test sayısı da önemli.. Günlük 35 bin testin kaçı buraya yapılıyordu acaba..Belk de yoktur. En çok vaka Bağlar şaşırtmadı. Sur’da bence daha fazla var giriş çıkışa kapatılmış hatta.
İnşallah doğruları açıklıyorlardır ne diyim. HayırlısıBen de geniş çaplı bir hikaye sallayıp (bu entry sahibinin olayı doğru olabilir, ona bir şey demiyorum) açıklanan verilerin doğruluğunu sağlamlaştırırım. Benim, daha doğrusu birçok muhalifin, verilere inanmama sebebi yöneticilerin güven vermeyen insanlar olması. Verilere güvenen insan da en hafif tabirle saftır, iyimserdir.
Bu çok üzücü ya. Askerde olanlar yıkılmıştır.SON DAKİKA!
Terhis ve celp süreleri 1 ay ertelendi.
Twitter'da terhisler durdurulmasın diye tag başlamış 100 bin küsür tweet atılmış, herkes isyanda.Bu çok üzücü ya. Askerde olanlar yıkılmıştır.
Aşırı haklılar. Ben 3 hafta yaptım ve 1 hafta daha uzasa kafayı yerdim.Twitter'da terhisler durdurulmasın diye tag başlamış 100 bin küsür tweet atılmış, herkes isyanda.