Emre Ozansoy
Moderatör
96-98-95-97-98 ölü son 5 gündür böyle.Yine üç basamaklı değil.
Özenle karar veriliyor. Allahım sen affet.96-98-95-97-98 ölü son 5 gündür böyle.
Hergün nasıl aynı oluyor. 😳
Herkesin maskesi var mı? 8 gündür maske bekliyoruz ailecek.Düşüş iki gündür devam ediyor, bakalım bu hafta sonu yasak kararının etkisini görecek miyiz? Benim korkum market, büfe gibi yerlerde aşırı yoğunluğun oluşması. İnsanlar bu hafta boyu dolduracaktır yine maalesef, o konuda bir şey de yapılamaz gibi. Eldiven ve maskesiz bir yere çıkılmıyor gibi artık, herkesin maskesi var en azından. Eldiven konusuna da dikkat edilse iyi olacak.
İyileşen hasta sayımız da epey iyi gidiyor. Toplam iyileşen sayımız 4000'e yaklaşmış durumda.
Maalesef bazı insanlar eldiveni doğru kullanmıyor diye hiç kullanmasalar daha iyi.Düşüş iki gündür devam ediyor, bakalım bu hafta sonu yasak kararının etkisini görecek miyiz? Benim korkum market, büfe gibi yerlerde aşırı yoğunluğun oluşması. İnsanlar bu hafta boyu dolduracaktır yine maalesef, o konuda bir şey de yapılamaz gibi. Eldiven ve maskesiz bir yere çıkılmıyor gibi artık, herkesin maskesi var en azından. Eldiven konusuna da dikkat edilse iyi olacak.
İyileşen hasta sayımız da epey iyi gidiyor. Toplam iyileşen sayımız 4000'e yaklaşmış durumda.
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: “Tam eski günlere dönmemiz, her şeyin eskisi gibi olması için 1 yıl var.”
Aynen, dün bir profesör de Ramazan Bayramı'nın bitişiyle sona erer diyor. Ben Haziran sonunu bulur diye düşünüyorum maalesef.Her profesör farklı farklı zaman veriyor. 2 ay diyen de var, 2-3 yıl diyen de.