1 kategoride en az 20 kişi 20 küsür yazmış. O kategoriyi hesap etmeyeceğim neysekikeşke daha fazla yazsaydim@Dosi
1 kategoride en az 20 kişi 20 küsür yazmış. O kategoriyi hesap etmeyeceğim neysekikeşke daha fazla yazsaydim@Dosi
Güven anlamında bir problem yok , sadece uğraşma fırsatını kaçıramazdık .İşte bundan dolayı kendisine güveninzaten benim sonuçları gözden geçirecek. Bir çok kategoride 1 oy fark olunmuş. O da bi göz atsa fena olmaz
Ben zaten tekrardan bakarım. Önce dereceye girmeyenler belli olsun, sonra hesap az daha kolaylaşır![]()
İşte bundan dolayı kendisine güveninzaten benim sonuçları gözden geçirecek. Bir çok kategoride 1 oy fark olunmuş. O da bi göz atsa fena olmaz
Ben zaten tekrardan bakarım. Önce dereceye girmeyenler belli olsun, sonra hesap az daha kolaylaşır![]()
Sonunda benim şampiyonluklarımın açıklanacağı kategorilere geldik demek...Hesaplanması kolay kategoriler ile başlıyorum.
Bir tanesinde şaşırtıcı şekilde iyi gitmişsin ama derece olmaz gibiSonunda benim şampiyonluklarımın açıklanacağı kategorilere geldik demek...![]()
Öyle. Elim çok ağır maalesefDemek sonuçlar bir yıl sonra açıklanacak...
1 tane bile şampiyonluğum yok mu yani? 😡 Yanlış mı anladım? 😡Bir tanesinde şaşırtıcı şekilde iyi gitmişsin ama derece olmaz gibiburun farkı ile olmaz yani
eskiye oranla bir çok yerde iyi atak yapmışsın
Ama dereceye girdiğin var :/
dur daha sandiklari yeni actim1 tane bile şampiyonluğum yok mu yani? 😡 Yanlış mı anladım? 😡
@Tolstoyevski hic kontrol ettiklerin oldu mu?edit ediyorum sürekli ve yanlis hesap etmediysem son 3 kategori kaldi. Dinleneyeim biraz ve kalanlarida hesap edip 1 gün ara vereyim
.Hafta sonuna ilk 3-5 olanlari tekrardan hesap ederim.
Tam benim kafadasınDa da da da (AVM anons müziği gibi) Sayın @Tolstoyevski Sayın @Tolstoyevski Danışmaya gelmeniz önemle rica olunur.. (burada görevini yap haşlarım olarak da algılanabilir)
![]()
Tam benim kafadasın![]()
Amaç o değildi ama öyle algılaması işime gelirDa da da da (AVM anons müziği gibi) Sayın @Tolstoyevski Sayın @Tolstoyevski Danışmaya gelmeniz önemle rica olunur.. (burada görevini yap haşlarım olarak da algılanabilir)
![]()
Amaç o değildi ama öyle algılaması işime gelirbiraz ağır çalışırda kendisi
![]()
Ne demek oluyor bu? 🤬😳 @Dosi hepimize, özellikle de bana bir açıklama borçlusun. 😡@DarkLegenD 'in en filozof üye seçilememesini ne zaman kutluyoruz , tam tarih belli mi acaba ? @Dosi![]()