Ondan önce EveN vardı.
Aklım yine iyi, bazı şeyleri unutmamışım.
Ondan önce EveN vardı.
Kızsam mı sevinsem mi bilemedim? O kadar yıldır buradayım ama ilk kez damga vuruyorum, şahsıma edilmiş bir hakarettir bu...@DarkLegenD takım elbiseyi hazırla. İlk kez varlık gösterdiğin bir En yılı oluyor....
Kıymetini bilmeyenler utansın ama birazda sende hata varKızsam mı sevinsem mi bilemedim? O kadar yıldır buradayım ama ilk kez damga vuruyorum, şahsıma edilmiş bir hakarettir bu...
Ne hatam varmış benim? Yine kendine pay çıkarmayı başarmışsın...Kıymetini bilmeyenler utansın ama birazda sende hata var
Benim verdiğim oy da etkili olmuş bazı sıralamalara. Bana yer vermemene rağmen ben sana yer verdim bir kaç yerde.
Hatan bana ve bazı üyelere hep aksi davranmanNe hatam varmış benim? Yine kendine pay çıkarmayı başarmışsın...
Aksi davranmak mı? Benden başka herkese bu kadar çok mavi boncuk dağıtan bir üye daha yoktur.Hatan bana ve bazı üyelere hep aksi davranman
Ben belirleyici çok oy vermişim
Bana bir kere bile güzel mesaj yazdığına şahit olmadım son 2 senedeAksi davranmak mı? Benden başka herkese bu kadar çok mavi boncuk dağıtan bir üye daha yoktur.
Abartma...Bana bir kere bile güzel mesaj yazdığına şahit olmadım son 2 senede
Yooo ciddiyim.Abartma...
Sen kendi kafanda kurmuşsun bazı şeyleri.Yooo ciddiyim.
2019'da Her spor konusu açtığımda laf atan kimdi?
Yönetime girdim yine laf yedim.
Sonrasında daima her mesajımı eleştirme vs. Zaten enlerde 1 tane bile kategoride yer vermemek bunun en büyük kanıtı
Aynen. Nedense sadece sana karşıSen kendi kafanda kurmuşsun bazı şeyleri.
Bütün kategorilerde de kontrolcün olarak arkaplandayım ama tam kontrolleri yapmadan iletmeyeceğim sana hata payı olmasın diye30 liste ve 20 kategorinin hesaplarını tamamladım (kaba hesap diyelim)
2 gün dinlenme sonrası özellikle arada 1-2 oy olanları tekrardan hesap edeceğim. Bu kez sadece 2-3 isme odaklanacağım için daha az yorucu olacaktır. Gözlerim çok ağrıdı çünkü özellikle son 2 gündür kendimi tam verdim sayım işine
Kısa kısa notlar:
2 tane kategori çok net açık ara olunan kategoriler oldu.
1tanesi ise normalde zor 3. isim olunurken bu sene 5 kişi ilk 3'te yer aldı.
Özellikle bir kategoride de genelde 1 üye ön planda olurken 6 tane üyenin büyük çekişmesi oldu.
Bir kategoride sadece 1 isim dereceye girdi aşırı dağınık bir kategori oldu. İlginç bir sene oldu. Ayrıca daha önce dereceye giremeyen yeni isimlerinde dereceye girdiği bir sene oldu.
Listesini yapan herkese teşekkür 🤗
Pazar gecesi sonuç konusu ile karşınızda olurum.
@Cervantes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam (en çok bu mevzu hakkında merak edip yorum yapanları etiket ettim )
Sen onu yapana kadar kendim kontrol ederim tekrardanBütün kategorilerde de kontrolcün olarak arkaplandayım ama tam kontrolleri yapmadan iletmeyeceğim sana hata payı olmasın diye
Olsun sağlama yapmak iyidir farklı kişi tarafından Bu arada eline emeğine ve gözlerine sağlık, iyi yoruldun hele bu hafta geçsin biraz gözlerini şarj edersin artık yoksa kızacaklar sanaSen onu yapana kadar kendim kontrol ederim tekrardan
İşi kolaylaştırdım nede olsa artık. 20 kişiyi tek tek yazıp oyları eklemek ayrı 3-5 kişiye bakmak ayrı
İyi haberlerle gelmişsin.2 tane kategori çok net açık ara olunan kategoriler oldu.
Bu kısım 👇 daha iyi olmaz mı eğer sensenİyi haberlerle gelmişsin.
Bir kategoride sadece 1 isim dereceye girdi
Yarın normal moda geçerimOlsun sağlama yapmak iyidir farklı kişi tarafından Bu arada eline emeğine ve gözlerine sağlık, iyi yoruldun hele bu hafta geçsin biraz gözlerini şarj edersin artık yoksa kızacaklar sana
O kategorinin adı "Forum Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Favori Üyesi" ise elbette daha iyi olur.Bu kısım 👇 daha iyi olmaz mı eğer sensen
Dur bekle film listesi yapayım sana (kafaya terlik yedi…) @Yakamoz-Asi )Bu kısım 👇 daha iyi olmaz mı eğer sensen
------
Yarın normal moda geçerim
Bitsede artık film falan izlesem