1 kategoride en az 20 kişi 20 küsür yazmış. O kategoriyi hesap etmeyeceğim neysekikeşke daha fazla yazsaydim @Dosi
1 kategoride en az 20 kişi 20 küsür yazmış. O kategoriyi hesap etmeyeceğim neysekikeşke daha fazla yazsaydim @Dosi
Güven anlamında bir problem yok , sadece uğraşma fırsatını kaçıramazdık . @Yakamoz-Asi @Tolstoyevskiİşte bundan dolayı kendisine güvenin zaten benim sonuçları gözden geçirecek. Bir çok kategoride 1 oy fark olunmuş. O da bi göz atsa fena olmaz
Ben zaten tekrardan bakarım. Önce dereceye girmeyenler belli olsun, sonra hesap az daha kolaylaşır
İşte bundan dolayı kendisine güvenin zaten benim sonuçları gözden geçirecek. Bir çok kategoride 1 oy fark olunmuş. O da bi göz atsa fena olmaz
Ben zaten tekrardan bakarım. Önce dereceye girmeyenler belli olsun, sonra hesap az daha kolaylaşır
Sonunda benim şampiyonluklarımın açıklanacağı kategorilere geldik demek...Hesaplanması kolay kategoriler ile başlıyorum.
Bir tanesinde şaşırtıcı şekilde iyi gitmişsin ama derece olmaz gibi burun farkı ile olmaz yani eskiye oranla bir çok yerde iyi atak yapmışsınSonunda benim şampiyonluklarımın açıklanacağı kategorilere geldik demek...
@eskici bunu beğendi.Demek sonuçlar bir yıl sonra açıklanacak...
Öyle. Elim çok ağır maalesefDemek sonuçlar bir yıl sonra açıklanacak...
1 tane bile şampiyonluğum yok mu yani? 😡 Yanlış mı anladım? 😡Bir tanesinde şaşırtıcı şekilde iyi gitmişsin ama derece olmaz gibi burun farkı ile olmaz yani eskiye oranla bir çok yerde iyi atak yapmışsın
Ama dereceye girdiğin var :/
dur daha sandiklari yeni actim yarisi olmak üzere, her an hersey olabilir1 tane bile şampiyonluğum yok mu yani? 😡 Yanlış mı anladım? 😡
@Tolstoyevski hic kontrol ettiklerin oldu mu? edit ediyorum sürekli ve yanlis hesap etmediysem son 3 kategori kaldi. Dinleneyeim biraz ve kalanlarida hesap edip 1 gün ara vereyim .Hafta sonuna ilk 3-5 olanlari tekrardan hesap ederim.
Tam benim kafadasınDa da da da (AVM anons müziği gibi) Sayın @Tolstoyevski Sayın @Tolstoyevski Danışmaya gelmeniz önemle rica olunur.. (burada görevini yap haşlarım olarak da algılanabilir )
Tam benim kafadasın
Amaç o değildi ama öyle algılaması işime gelir biraz ağır çalışırda kendisiDa da da da (AVM anons müziği gibi) Sayın @Tolstoyevski Sayın @Tolstoyevski Danışmaya gelmeniz önemle rica olunur.. (burada görevini yap haşlarım olarak da algılanabilir )
Amaç o değildi ama öyle algılaması işime gelir biraz ağır çalışırda kendisi
Ne demek oluyor bu? 🤬😳 @Dosi hepimize, özellikle de bana bir açıklama borçlusun. 😡@DarkLegenD 'in en filozof üye seçilememesini ne zaman kutluyoruz , tam tarih belli mi acaba ? @Dosi