⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bundan dolayı kendisine güvenin :A zaten benim sonuçları gözden geçirecek. Bir çok kategoride 1 oy fark olunmuş. O da bi göz atsa fena olmaz :A
Ben zaten tekrardan bakarım. Önce dereceye girmeyenler belli olsun, sonra hesap az daha kolaylaşır :A
Güven anlamında bir problem yok , sadece uğraşma fırsatını kaçıramazdık . :A @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski

İşte bundan dolayı kendisine güvenin :A zaten benim sonuçları gözden geçirecek. Bir çok kategoride 1 oy fark olunmuş. O da bi göz atsa fena olmaz :A
Ben zaten tekrardan bakarım. Önce dereceye girmeyenler belli olsun, sonra hesap az daha kolaylaşır :A

Hemen de biricik ortağını korur görüyor musun @Cervantes :A tabi arka planda belki haşlıyordur @Tolstoyevski 'u :F

Toplam 31 liste yapılmıştı ama bunların sadece 30 tanesini hesap edeceğiz çünkü bir üyenin başka bir üyenin listesini birebir kullandığını sadece biraz ekleme yapıldığını tespit ettim. Editsiz hali ile %90 aynısı desek yanlış olmaz. Edit yapılmış halinden sonrada kategorilerin yarısından fazlası aynı. @Tolstoyevski 'ye ilettim. O da kontrol ettiğinde aynı fikirde oldu.

Şuana kadar yarısına ulaşmama az kalmıştı ama özellikle bazı belirgin kategorilerde birebir aynısı olunca dikkatimi çekti ve maalesef yeniden yapılan kategorileri hesap etmeliyim :S
Bilginize...

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Sonunda benim şampiyonluklarımın açıklanacağı kategorilere geldik demek... :bhr:
Bir tanesinde şaşırtıcı şekilde iyi gitmişsin ama derece olmaz gibi :A burun farkı ile olmaz yani :A eskiye oranla bir çok yerde iyi atak yapmışsın :A
Ama dereceye girdiğin var :/

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
Bir tanesinde şaşırtıcı şekilde iyi gitmişsin ama derece olmaz gibi :A burun farkı ile olmaz yani :A eskiye oranla bir çok yerde iyi atak yapmışsın :A
Ama dereceye girdiğin var :/
1 tane bile şampiyonluğum yok mu yani? 😡 Yanlış mı anladım? 😡

• Güldürdün
Reactions: Dosi
en unutulmayacak üye kategorisi yillardir hesaplanan kategoriydi ama yapilan listenin yarisi es gecmis, diger kalanlar ise daginik listeler olmus yani limitin altinda olunacagi icin o kategoriyi sonuc konusunda yer vermeyecegiz.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
@Tolstoyevski hic kontrol ettiklerin oldu mu? :A edit ediyorum sürekli ve yanlis hesap etmediysem son 3 kategori kaldi. Dinleneyeim biraz ve kalanlarida hesap edip 1 gün ara vereyim :A .Hafta sonuna ilk 3-5 olanlari tekrardan hesap ederim.

Da da da da (AVM anons müziği gibi) Sayın @Tolstoyevski Sayın @Tolstoyevski Danışmaya gelmeniz önemle rica olunur.. (burada görevini yap haşlarım olarak da algılanabilir :A ) :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...