@Tolstoyevski savunsana kendini be yoldaşımAmaç o değildi ama öyle algılaması işime gelir biraz ağır çalışırda kendisi
@Tolstoyevski savunsana kendini be yoldaşımAmaç o değildi ama öyle algılaması işime gelir biraz ağır çalışırda kendisi
Yeni üyeyim diye kolay lokma sandın ama KAYBEDECEKSİN . ⚔️⚔️Ne demek oluyor bu? 🤬😳 @Dosi hepimize, özellikle de bana bir açıklama borçlusun. 😡
@DarkLegenD 'in en filozof üye seçilememesini ne zaman kutluyoruz , tam tarih belli mi acaba ? @Dosi
3 Ocak 2022 saat 00.00-01.00 arasiNe demek oluyor bu? 🤬😳 @Dosi hepimize, özellikle de bana bir açıklama borçlusun. 😡
Tam o saatlerde forumda olacağım. Bu anı kaçıramam.3 Ocak 2022 saat 00.00-01.00 arasi
Hımm, demek şampiyonluklarımın verileceği tarih bu. 🤔 Kutlama töreni için takım elbise bakmaya gidiyorum. 🥰🤗3 Ocak 2022 saat 00.00-01.00 arasi
Hımm, demek şampiyonluklarımın verileceği tarih bu. 🤔 Kutlama töreni için takım elbise bakmaya gidiyorum. 🥰🤗
Kullanıcı adı falan demişsin ama ilk 10'da rahat varsınHımm, demek şampiyonluklarımın verileceği tarih bu. 🤔 Kutlama töreni için takım elbise bakmaya gidiyorum. 🥰🤗
"Eobard Thawne vs DarkLegenD" şeklinde anket açar mısın?Kullanıcı adı falan demişsin ama ilk 10'da rahat varsın
İlla değişiklik istersen bana çıtlat, kullanıcı adı değiştirme konusunda anket açarız. Konunun kendisini oku anlarsın
Hangisi daha iyi olarak düşünmüşsün. Dark 10a katlar diğerini"Eobard Thawne vs DarkLegenD" şeklinde anket açar mısın?
ET'ye laf ettirmem. 😡 Böyle söylüyorsun çünkü 7 yılın getirdiği alışkanlık var, benim kullanıcı adıma kattığım karizma var. 10'a falan katlamaz yani bence. Ankette 30 kişi oy kullansın, 16 kişi "değiştir" desin, ciddi ciddi düşünürüm değiştirmeyi.Hangisi daha iyi olarak düşünmüşsün. Dark 10a katlar diğerini
Aklında netleştiğin bir kaç isim düşün öyle yapalım anket
Tamam ben anketi yapayım. Sende etiketle milletiET'ye laf ettirmem. 😡 Böyle söylüyorsun çünkü 7 yılın getirdiği alışkanlık var, benim kullanıcı adıma kattığım karizma var. 10'a falan katlamaz yani bence. Ankette 30 kişi oy kullansın, 16 kişi "değiştir" desin, ciddi ciddi düşünürüm değiştirmeyi.
Ben mi etiketleyeceğim? 🤔👀Tamam ben anketi yapayım. Sende etiketle milleti
Birazdan yaparız. Sadece bu mu?
------
Buna arada @Yakamoz-Asi özlenilen üyede Revan yazmışsın, onun @DR olduğunu biliyorsundur umarım
Tamam ben anketi yapayım. Sende etiketle milleti
Birazdan yaparız. Sadece bu mu?
------
Buna arada @Yakamoz-Asi özlenilen üyede Revan yazmışsın, onun @DR olduğunu biliyorsundur umarım
Forumda benden daha çok seviliyorsun. Katılım daha fazla olsun diyeBen mi etiketleyeceğim? 🤔👀
Aynısını @hayret bi şey 'de yapmıştı. Ona da belirttim
Forumda benden daha çok seviliyorsun. Katılım daha fazla olsun diye
Milleti etiket edip anketi oylayın dersin
------
Aynısını @hayret bi şey 'de yapmıştı. Ona da belirttim
Bu bilgiye nereden ulaştın? 😳😳 En favori üye 2022 bana hayırlı olsun diyebilir miyiz peki şu durumda? 🤔Forumda benden daha çok seviliyorsun.
Senin tayfan tarafından anketlerim boykot edilebiliyorBu bilgiye nereden ulaştın? 😳😳 En favori üye 2022 bana hayırlı olsun diyebilir miyiz peki şu durumda? 🤔
Hangi konudan (ç)alayım etiket listesini?
Ben eski ben değilim ki.
Ben eski ben değilim ki.
Ondan önce EveN vardı.Yanlış hatırlamıyorsam, RevaN'dan sonra başka bir nick daha vardı. Öyle bir şey hatırlıyorum sanki?