⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hımm, demek şampiyonluklarımın verileceği tarih bu. 🤔 Kutlama töreni için takım elbise bakmaya gidiyorum. 🥰🤗
Kullanıcı adı falan demişsin ama ilk 10'da rahat varsın :A
İlla değişiklik istersen bana çıtlat, kullanıcı adı değiştirme konusunda anket açarız. Konunun kendisini oku anlarsın :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Kullanıcı adı falan demişsin ama ilk 10'da rahat varsın :A
İlla değişiklik istersen bana çıtlat, kullanıcı adı değiştirme konusunda anket açarız. Konunun kendisini oku anlarsın :A
"Eobard Thawne vs DarkLegenD" şeklinde anket açar mısın? :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hangisi daha iyi olarak düşünmüşsün. Dark 10a katlar diğerini :A
Aklında netleştiğin bir kaç isim düşün öyle yapalım anket :A
ET'ye laf ettirmem. 😡 Böyle söylüyorsun çünkü 7 yılın getirdiği alışkanlık var, benim kullanıcı adıma kattığım karizma var. 10'a falan katlamaz yani bence. :A Ankette 30 kişi oy kullansın, 16 kişi "değiştir" desin, ciddi ciddi düşünürüm değiştirmeyi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
ET'ye laf ettirmem. 😡 Böyle söylüyorsun çünkü 7 yılın getirdiği alışkanlık var, benim kullanıcı adıma kattığım karizma var. 10'a falan katlamaz yani bence. :A Ankette 30 kişi oy kullansın, 16 kişi "değiştir" desin, ciddi ciddi düşünürüm değiştirmeyi. :A
Tamam ben anketi yapayım. Sende etiketle milleti :A
Birazdan yaparız. Sadece bu mu?
------

Buna arada @Yakamoz-Asi özlenilen üyede Revan yazmışsın, onun @DR olduğunu biliyorsundur umarım :A

Bu bilgiye nereden ulaştın? 😳😳 En favori üye 2022 bana hayırlı olsun diyebilir miyiz peki şu durumda? 🤔 :A

Hangi konudan (ç)alayım etiket listesini? :A
Senin tayfan tarafından anketlerim boykot edilebiliyor :A

Bu arada anketi yaptım hazır. Konuya bak :A
Bu konudan (Ç) al listeyi :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...