Hakaret kabul ediyorum bu kategorinin birincisi olmayı.
Hakaret kabul ediyorum bu kategorinin birincisi olmayı.
Kolay gelsin geçmiş olsun1 kategoriyi hesap ettim ama cooook zaman aldi yalniz bana 2 hafta gerekiyor gibi hesap etmek icin @The_Erinch @Yakamoz-Asi
pc aldim suan, bosta, azicik faydasi oluyorKolay gelsin geçmiş olsun
Bu pc de kapanın elinde kalıyor.Kaptı kaçtıpc aldim suan, bosta, azicik faydasi oluyor
benim degil cunku pek elime gecmiyorBu pc de kapanın elinde kalıyor.Kaptı kaçtı
Kimin okulun mu?benim degil cunku pek elime gecmiyor
aynen ama yegenime verilen gec yatacak, kankalari burda. Ps falan oynuyorlar. PC bana kaldi film lzleme yerine hesaba baktim birazKimin okulun mu?
Yeğenime verilen ?aynen ama yegenime verilen gec yatacak, kankalari burda. Ps falan oynuyorlar. PC bana kaldi film lzleme yerine hesaba baktim biraz
burada okullar laptop veya tablet veriyor. yaz tatili haric diger tüm zamanlar ögrencilerde. bazi okullar sadece okulda veriyor eve gittiklerinde geri aliyor, bazilarida hergün eve götürmelerini istiyor, suan klavye isvecce oldugundan tükce karakterlerle yazamiyorumYeğenime verilen ?
Sen böyle diyorsun ya, cuma 00.00 tam 2022 girerken açıklarsın 🤭🤭🤭1 kategoriyi hesap ettim ama cooook zaman aldi yalniz bana 2 hafta gerekiyor gibi hesap etmek icin @The_Erinch @Yakamoz-Asi
1 kategoriyi hesap ettim ama cooook zaman aldi yalniz bana 2 hafta gerekiyor gibi hesap etmek icin @The_Erinch @Yakamoz-Asi
Kolay gelsin . Açıklama zaten, gerek yok boş ver .1 kategoriyi hesap ettim ama cooook zaman aldi yalniz bana 2 hafta gerekiyor gibi hesap etmek icin @The_Erinch @Yakamoz-Asi
Eğer herhangi bir kategoride zirvede yer almayacaksam açıklama boşver, kalsın öyle...1 kategoriyi hesap ettim ama cooook zaman aldi yalniz bana 2 hafta gerekiyor gibi hesap etmek icin @The_Erinch @Yakamoz-Asi
Kolay gelsin . Açıklama zaten, gerek yok boş ver .
Şunlara bak boşuna mı yaptıkEğer herhangi bir kategoride zirvede yer almayacaksam açıklama boşver, kalsın öyle...
Biliyorum da işte neysse...
Eğer herhangi bir kategoride zirvede yer almayacaksam açıklama boşver, kalsın öyle...
Zirve kim?... Mecnun kim?... Açıkla ama açıkla da cümle alem okusun...
Ben kendi kafamın içinde zirvede olurum, o bana yeter...Zirve kim?... Mecnun kim?... Açıkla ama açıkla da cümle alem okusun...
Madem öyle diyorsun neden listede adın var ?... Çık listeden...Ben kendi kafamın içinde zirvede olurum, o bana yeter...
Çıkmam... Ne gerekiyorsa o olacak ve listelerde adım olacak... Zirveye aşağıdan da baksam önemli değil...Madem öyle diyorsun neden listede adın var ?... Çık listeden...