⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güven anlamında bir problem yok , sadece uğraşma fırsatını kaçıramazdık .
@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski

Hemen de biricik ortağını korur görüyor musun @Cervantes
tabi arka planda belki haşlıyordur @Tolstoyevski 'u

Toplam 31 liste yapılmıştı ama bunların sadece 30 tanesini hesap edeceğiz çünkü bir üyenin başka bir üyenin listesini birebir kullandığını sadece biraz ekleme yapıldığını tespit ettim. Editsiz hali ile %90 aynısı desek yanlış olmaz. Edit yapılmış halinden sonrada kategorilerin yarısından fazlası aynı. @Tolstoyevski 'ye ilettim. O da kontrol ettiğinde aynı fikirde oldu.

Şuana kadar yarısına ulaşmama az kalmıştı ama özellikle bazı belirgin kategorilerde birebir aynısı olunca dikkatimi çekti ve maalesef yeniden yapılan kategorileri hesap etmeliyim :S
Bilginize...

Reactions: Tolstoyevski
Sonunda benim şampiyonluklarımın açıklanacağı kategorilere geldik demek...
Bir tanesinde şaşırtıcı şekilde iyi gitmişsin ama derece olmaz gibi
burun farkı ile olmaz yani
eskiye oranla bir çok yerde iyi atak yapmışsın

Ama dereceye girdiğin var :/

Reactions: DarkLegenD
Bir tanesinde şaşırtıcı şekilde iyi gitmişsin ama derece olmaz gibi
burun farkı ile olmaz yani
eskiye oranla bir çok yerde iyi atak yapmışsın

Ama dereceye girdiğin var :/
1 tane bile şampiyonluğum yok mu yani? 😡 Yanlış mı anladım? 😡

Reactions: Dosi
en unutulmayacak üye kategorisi yillardir hesaplanan kategoriydi ama yapilan listenin yarisi es gecmis, diger kalanlar ise daginik listeler olmus yani limitin altinda olunacagi icin o kategoriyi sonuc konusunda yer vermeyecegiz.

Reactions: Gerekli24
@Tolstoyevski hic kontrol ettiklerin oldu mu?
edit ediyorum sürekli ve yanlis hesap etmediysem son 3 kategori kaldi. Dinleneyeim biraz ve kalanlarida hesap edip 1 gün ara vereyim
.Hafta sonuna ilk 3-5 olanlari tekrardan hesap ederim.

Da da da da (AVM anons müziği gibi) Sayın @Tolstoyevski Sayın @Tolstoyevski Danışmaya gelmeniz önemle rica olunur.. (burada görevini yap haşlarım olarak da algılanabilir
)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...