Bugün sanki çok daha hızlı mı ilerledi anket ? @Bully
Süreyi 2 güne mi çeksek
Süreyi 2 güne mi çeksek
Resmi tatil, tek anket, tek seçenek. Bu sebeplerden ötürü böyle olduBugün sanki çok daha hızlı mı ilerledi anket ? @Bully
Süreyi 2 güne mi çeksek
Bu saat iyidir?Resmi tatil, tek anket, tek seçenek. Bu sebeplerden ötürü böyle oldu
Etkinlik zaten bitti. Bu yüzden artık itiraz etmem. 2 güne çekebilirsin
Yarın da hatırlatma etiketi yaparız
Gayet iyiBu saat iyidir?
O ara işteyim ama olsun. Önden hazır olur konu. Bir tıklamaya bakar
@dreamy çok mu ikilemde kaldın?
Mert Demir’e rağmen (laf söylemeden duramam. ) çok sevdiğim Antidepresan’a gitti oyum.
İyi bari aynı noktada buluştukMert Demir’e rağmen (laf söylemeden duramam. ) çok sevdiğim Antidepresan’a gitti oyum.
Antidepresan vs. Seni Dert Etmeler finali bekliyordum baştan beri, sürpriz oldu bu final. Pinhani’yi forum seviyor da bu kadarı şaşırttı.İyi bari aynı noktada buluştuk
Hani nerde konu bekliyorum deminden beri
Seni Dert Etmeler elendikten sonra @DarkLegenD küstü etkinliğe. Bizimde aramız bozuldu ama ben ona yeni yıla kadar demiştim. 2025 olduğuna göre onla küsme yok artıkAntidepresan vs. Seni Dert Etmeler finali bekliyordum baştan beri, sürpriz oldu bu final. Pinhani’yi forum seviyor da bu kadarı şaşırttı.
tarih olarak 1 sene geçene kadar düşmanımsın.
2025’e kadar kendine mukayyet ol. Bu son uyarım…
@DarkLegenD bu masada da kaybetti demek…Seni Dert Etmeler elendikten sonra @DarkLegenD küstü etkinliğe. Bizimde aramız bozuldu ama ben ona yeni yıla kadar demiştim. 2025 olduğuna göre onla küsme yok artık
şöyle bir sohbet olmuştu:
Demi demi.@DarkLegenD bu masada da kaybetti demek…
Bir kere bile kazanan tarafta olduğuna şahit olmadım. Belki bu kez olur kim bilir.
Finalde rakibini bulmaya çalışıyoruz. Az sabret
Seni Dert etmeler’i farketmemişim bile sandım sadece 1 şarkıdan bahsetmiş.
İkili eşleşmelerde kendilerini çeyreğe atabilsinler önce
Pek sanmıyorum. Yarınki etiketlerden sonra gündüz operasyonu ve belki yarın gece o bahsettiğin olur ama sanki artık emin konuşabiliriz. Bitti bu iş gibiGece operasyonu olacak mı bakalım.
Öncelikte hoş geldin.Sonunda yetiştim bir oylamaya. Hepsini kaçırmışım.
Bastım Mabel matize oyumu.
Evet bunu ben de merak ediyorum @RüzgarGülüÖncelikte hoş geldin.
Diğer anket çok aksiyonlu geçmişti. Eğer burada olsaydın oyun Pinhani - Dünyadan Uzak - yoksa Mert Demir - Ateşe Düştüm’e mi giderdi?
Hoşbulduk. Pinhani verirdim Mert Demir bilmiyorumÖncelikte hoş geldin.
Diğer anket çok aksiyonlu geçmişti. Eğer burada olsaydın oyun Pinhani - Dünyadan Uzak - yoksa Mert Demir - Ateşe Düştüm’e mi giderdi?
🧚♀️Evet bunu ben de merak ediyorum @RüzgarGülü
İyi bari. Çok çekişmeli geçmişti. Gece yarısı belli oldu sonuç.Hoşbulduk. Pinhani verirdim Mert Demir bilmiyorum
🧚♀️
Demek ki yine Pinhani finale kalacakmışHoşbulduk. Pinhani verirdim Mert Demir bilmiyorum
🧚♀️
O kadar ortada nasıl gitmiş çok ilginçİyi bari. Çok çekişmeli geçmişti. Gece yarısı belli oldu sonuç.
Pinhani 6 oy gerideydi ama sonra 1 oy ile tur atladı.
Etkimin etkisi olmayacakmışDemek ki yine Pinhani finale kalacakmış
Etkin olurdu çünkü biz eşitliği bozmak için sürekli üye etiket ettik sen olsaydın kafamız rahat olurduO kadar ortada nasıl gitmiş çok ilginç
Etkimin etkisi olmayacakmış
35 üyeyi daha aktif konu acmada kullansaydik keşkeEtkin olurdu çünkü biz eşitliği bozmak için sürekli üye etiket ettik sen olsaydın kafamız rahat olurdu
@tekin ’de yılbaşı günü gelmedi. O da Pinhanici. Rahat bir galibiyet yaşayacakken kıl payı elenecekti son saatlerde
35 üye oylama yaptı.