Cevabını diğer konudan verdim. DM’de aceleci hallerin yüzünden böyle yazdım ayrıca akşamı ben dedim diye belirtmiştim zatenAynen @Dosi
Yarına gerek yok diye en baştan diyen sensin işte Saat 12:43.
Benim acele etmelerim daha sonra
Cevabını diğer konudan verdim. DM’de aceleci hallerin yüzünden böyle yazdım ayrıca akşamı ben dedim diye belirtmiştim zatenAynen @Dosi
Yarına gerek yok diye en baştan diyen sensin işte Saat 12:43.
Benim acele etmelerim daha sonra
Bol düello olacağı tutar şimdi Düello olmaması için çabalayacaz o zaman Olursa da yapacak bir şey yok, etkinlik süremiz uzar iyi olur@Bully ortama bu şekilde ilerleyeceğiz (tarihler 1 gün ileri veya geri alınır). Düello kısımları da dahil olabilir ankete.
Bu kez eşitlik yerine direk düellolar ile ilerlemeyi düşünüyorum. Seçenekler az olduğu için bu kez böyle deneriz.
2. tur 17/12
3. tur 19/12
4. tur 21/12
ceyrek öncesi ikili eleme kalan
ceyrek 24/12
yari 27/12
final 30/12
Düello olsun ne olacak. Hemen bitmesin etkinlik, o kadar emek veriyoz zamana yayılsın demişti birileri @Yakamoz-AsiBol düello olacağı tutar şimdi Düello olmaması için çabalayacaz o zaman Olursa da yapacak bir şey yok, etkinlik süremiz uzar iyi olur
Benim mesajım tutarlı. Düello olmaması için çabalanır, bu her zaman yapılan bir şeydir Olursa da etkinlik süremiz uzar iyi olur demişim zatenDüello olsun ne olacak. Hemen bitmesin etkinlik, o kadar emek veriyoz zamana yayılsın demişti birileri @Yakamoz-Asi
Bugün başladı.yarışma ne zaman başlıyor @Dosi
ilk bildirimlerden başlıyorum cevap vermeye o açıdan son bildirimlere sıra gelmedi dahaBugün başladı.
Safa mı yatıyorsun? Bugün 8 tane bildirim gelmiştir ordan
Yukarda En Favori Şarkı kısmını tıkla görürsün
O zaman sana daha fazla bildirim yapmayalım. Git rahatça tüketilk bildirimlerden başlıyorum cevap vermeye o açıdan son bildirimlere sıra gelmedi daha
aynen bu kriterlere bakılırsa aydın aydında yarışamıyorHadi bakalım, heyecanla bekliyoruz @Dosi
Ben de liste yaptım ama üyeler biraz önerilerle gelsin, öyle paylaşırım
Kriteri çok yüksek buldum. Bence kliplide de klipsizde de 5 milyonun üstünde olanlar yarışabilsin
Konuda ben ve Bully’nin yöneteceği diye yazmışsın, ben fasulyeden yöneticiyim herhalde
Hep hevesimi kırıyor, isteklerimi yok sayıyorsun İstediklerimi yapmayacaksan bile bari unut sen o durumu falan diyerek sert cümleler kurma. Bir daha üstelemeyeceğim ve bu konuyu açmayacağım.
sinirlendiğinizde böyle birbirinize el bombaları falan atın kavğaya biraz heyecan gelsin böyle sırf çene çalmayla seyretmesi hiç zevkli olmuyorEe ben etkinlik sahibiyim diye ben de öyle kriter altı şarkı ekleyemem. Kendime asla böyle ayrıcalık sağlamamışken sana niye torpil geçeyim?
2. Tura yükselen şarkılar:
- Melike Şahin – Nasır
- Buray & Ceren Gündoğdu – Beni Affet
- Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
- Mert Demir – Ateşe Düştüm
- Buray – Olmuşum Leyla
- Emre Fel – Senden Güzeli Mi Var
- Semicenk – Batık Gemi
- Can Koç – Gökyüzünü Tutamam
- Sefo – Bilmem Mi?
- Pinhani – Dünyadan Uzak
- Mela Bedel – Ben Sana Gelemem
- Sefo – Tutsak
- Mert Demir – Cehennemin Dibi
- Tuğçe Kandemir – Aradan Çok Yıllar Geçti
- Yüzyüzeyken Konuşuruz – Sen Varsın Diye
- Gazapizm – Sağı Solu Kes
- Sagopa Kajmer & Mine Koşan - Geceler
- Mabel Matiz & Melike Şahin – Düldül
- Melike Şahin & Mert Demir – Pusulam Rüzgar
- Emir Can İğrek – Can Dostum
- Sura İskenderli – Yok
- Melek Mosso – Sabahçı Kahvesi
- Ezhel – Nerdesin
- Melis Fis – Kara Kedi
- Melek Mosso – Yıllar Affetmez
- Sefo – Affettim
- Aleyna Tilki – Ayrı Gitme
- Gazapizm – Unutulacak Dünler
- Mavi Gri – Altüst Olmuşum
- Emir Can İğrek – Ali Cabbar
- Mabel Matiz ft. Mert Demir – Antidepresan
- Mark Eliyahu & Cem Adrian – Derinlerde
- Mavi Gri – Dünyanın En Güzel Kızı
- Madrigal – Seni Dert Etmeler
Bir kere bile kazanan tarafta olduğuna şahit olmadım. Belki bu kez olur kim bilir.
Finalde rakibini bulmaya çalışıyoruz. Az sabret
Seni Dert etmeler’i farketmemişim bile sandım sadece 1 şarkıdan bahsetmiş.Böyle bir final senaryosu da sadece senden çıkardı
2 şarkı da güzel, bakalım.
Eşleşme şansları yanlarında olursa neden olmasınSeni Dert etmeler’i farketmemişim bile sandım sadece 1 şarkıdan bahsetmiş.
İkili eşleşmelerde kendilerini çeyreğe atabilsinler önce
Etkinlik erken bitmesin. Diyeceğim buYeni hesap yapacağım @Bully vazgeçtim cevap yazma