2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

öncelikle kolay gelsin. :Z @Dosi @Bully

maşallah çoğu şarkı önerilmiş, eksik yok gibi. sadece bunu bulabildim. :A (klipli olarak sayılmazsa tabii. :A)

Teşekkür ederiz :Z

Ben de görmüştüm bu şarkıyı :A Yok yok klipli sayılmaz, kritere uyuyor :A Farklı kişilerden öneri gelince memnun oluyoruz :A @Dosi

Son gün çorbada tuzun olmuş oldu :A @Bully uygun diyorsa uygundur :A eklerim sonraya
Prof.Dr.İsmail beyciğim parçayı ameliyatla almış. :A

Bugün kepenkleri kapatıyoruz.
Listemiz tamam :Z

• Harika
Reactions: Bully
Bugün konular geliyor :Z
Kura işlemini @Bully ’e pasladım. Bakalım bize nasıl eşleşmeler ile gelecek :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
3,4,5 ve 6 bende demek iyi :A

Yarına gerek yok demek, konuşalım bakalım :A
Şimdi aynı anda 5’ten fazla konu açmama kuralı gelmişti.6’ya esnetme oluyordu.
Bunun sebebi aynı anda başka etkinlikte oluyordu ondan dolayı. Yani iki ayrı etkinlikte 10 konu olunuyordu.
Bizim tur 8 gruptan oluşacak ve 4 tanesi erken açıldı zaten. Geri kalanını akşam civarı açabilirsin. Başka bir etkinlik yok çünkü. Bizde senle aynı isim değiliz :A yani sakınca yok kısacası.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Şimdi aynı anda 5’ten fazla konu açmama kuralı gelmişti.6’ya esnetme oluyordu.
Bunun sebebi aynı anda başka etkinlikte oluyordu ondan dolayı. Yani iki ayrı etkinlikte 10 konu olunuyordu.
Bizim tur 8 gruptan oluşacak ve 4 tanesi erken açıldı zaten. Geri kalanını akşam civarı açabilirsin. Başka bir etkinlik yok çünkü. Bizde senle aynı isim değiliz :A yani sakınca yok kısacası.
İyi o zaman akşam üzeri açayım, benim için de daha iyi olur :A

Yarın spora gideceğim, planım aksamamış olur :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Oylama süresi kısa bence 1 gün daha olsa iyi olurdu @Dosi
Genelde 24 saat olmadan 20 oya sahip oluyoruz. Hafta sonuna denk geldiği için süre ideal aslında. Bir kaç saat daha uzatırım.
@Bully akşama açacak kalanları. Onun konulara göre bende benim konuları dengeleyip hepsi aynı anda bitmiş olur.

Genelde 24 saat olmadan 20 oya sahip oluyoruz. Hafta sonuna denk geldiği için süre ideal aslında. Bir kaç saat daha uzatırım.
@Bully akşama açacak kalanları. Onun konulara göre bende benim konuları dengeleyip hepsi aynı anda bitmiş olur.
Hesabını yap bakalım, benim anket süresi ne kadar olsun? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi