2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

İrem Derici çok göze battı cidden :A galiba şarkıdan çok isimden yürüdüler.
Aleyna’nın hakkı yeniliyor daima. 👇
Bu arada böyle bir etkinliğimde vardı.
Belki yenilere yelken açma zamanı :A

@Bully @MasacRE @dreamy
Hatırlıyorum bu etkinliği, Yalnız Çiçek'in hakkı yenmişti...

Yapılabilir bence. Serdar projesi Yıldızlı Şarkılar kadar iyi ve başarılı olamadı ama yine de hit şarkılar çıktı. Şimdi baktım 31 şarkı varmış totalde, yeterli bir sayı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Asil Gök’ün finale kalması skandal olmuş ve finalde fark yemiş zaten :A Senin etkinliklerde yarı finalde en iyiler çarpışıyor. Asil de bundan faydalanmış :A Onun yerine finalde olmayı başka isimler hak ediyordu.
Çok net hatırlıyorum bazinga bozulmuştu bu duruma ve öneri ile gelmişti ama ben olumsuz cevap vermiştim :A

Asil Gök şarkısı güzeldi ama orda finalde olmayı Aleyna hakediyordu :/
------

Hatırlıyorum bu etkinliği, Yalnız Çiçek'in hakkı yenmişti...

Yapılabilir bence. Serdar projesi Yıldızlı Şarkılar kadar iyi ve başarılı olamadı ama yine de hit şarkılar çıktı. Şimdi baktım 31 şarkı varmış totalde, yeterli bir sayı. :A
Bir sürü proje albümleri çıktı aslında ama tabi herkese hitap etmeyebilir.
Azer Bülbül, İbrahim Erkal, Emrah falan yapıldı misal.
Serdar’ın şarkıları için @Bully çok heyecanlanır :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Çok net hatırlıyorum bazinga bozulmuştu bu duruma ve öneri ile gelmişti ama ben olumsuz cevap vermiştim :A

Asil Gök şarkısı güzeldi ama orda finalde olmayı Aleyna hakediyordu :/
------

bazinga haklıymış ben o dönemde aktif olsam Asil finale kaldı diye kriz geçirirdim :A Bu etkinliğini iyi anamayacağım o yüzden :A Yine de emeklerinize sağlık tabii :A

Serdar Ortaç forever :A @phoebebuffay

O etkinlik için baya heyecanlanır ve kendimi kaptırırım, görüp görebileceğiniz en büyük Serdar fanı olabilirim :A

• Güldürdün
Onlar mainstream sayılmaz, oy da kullanılmaz. :A

Serdar'ın proje albümünde Yıldızlı Şarkılar'daki neredeyse bütün sanatçılar var. :A

• Güldürdün
bazinga haklıymış ben o dönemde aktif olsam Asil finale kaldı diye kriz geçirirdim :A Bu etkinliğini iyi anamayacağım o yüzden :A Yine de emeklerinize sağlık tabii :A

Serdar Ortaç forever :A @phoebebuffay

O etkinlik için baya heyecanlanır ve kendimi kaptırırım, görüp görebileceğiniz en büyük Serdar fanı olabilirim :A
Asil için değilde yarı finalde favorisi elendi diyeydi :A bende kuraya müdahale olmaz. Şampiyonalar ligi kurası önerisi verilmişti :A
Onlar mainstream sayılmaz, oy da kullanılmaz. :A

Serdar'ın proje albümünde Yıldızlı Şarkılar'daki neredeyse bütün sanatçılar var. :A
Tamamdır Serdar Ortaç Proje Albümü listeye alındı :A

Asil için değilde yarı finalde favorisi elendi diyeydi :A bende kuraya müdahale olmaz. Şampiyonalar ligi kurası önerisi verilmişti :A

Tamamdır Serdar Ortaç Proje Albümü listeye alındı :A
Öneriyi kim verdiyse finaldeki heyecanı mahvetmiş :A

En Favori Şarkı’da da Zeynep Bastık - Uslanmıyor Bu finale kalamamış. O da olmamış :A Şampiyonlar Ligi kurasına denk gelmiş o da demek :A Bana uymayan kura :A

• Güldürdün
Öneriyi kim verdiyse finaldeki heyecanı mahvetmiş :A

En Favori Şarkı’da da Zeynep Bastık - Uslanmıyor Bu finale kalamamış. O da olmamış :A Şampiyonlar Ligi kurasına denk gelmiş o da demek :A Bana uymayan kura :A
Yok tam ters o kura olursa iyilerin erken eşleşme durumu olunmaz denilmişti.
Saat 2 oldu. Hadi sen git :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Baron’un önerdiği şarkıyı liste dışı yapmışsın :A @Dosi

Ati242 - 25 şarkısını geri ekleyip LvbelC5 - Sezen Aksu’yu da listeden çıkarırsan güzel olur, 53 şarkıda kalmış oluruz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Baron’un önerdiği şarkıyı liste dışı yapmışsın :A @Dosi

Ati242 - 25 şarkısını geri ekleyip LvbelC5 - Sezen Aksu’yu da listeden çıkarırsan güzel olur, 53 şarkıda kalmış oluruz :A
Değişik değişik isimler. Sil dediğinde onu yazdın sandım
------

Bu ismi iki şarkı sanıp o ikisini silmişim :A
AKDO, LvbelC5 - Submariner

• Güldürdün
Reactions: Bully
Değişik değişik isimler. Sil dediğinde onu yazdın sandım
------

Bu ismi iki şarkı sanıp o ikisini silmişim :A
AKDO, LvbelC5 - Submariner
İsimler öyle saçma ki, normal karıştırman :A Önerdiğim saçma rap şarkılarını sildirip o yükten kurtuldum çok şükür :A

Senden bir isteğim daha olacak. Sefo’nun Araba şarkısını listeden çıkarıp Sefo & Jako - Kördüğüm şarkısını listeye ekler misin? :A

Kördüğüm şarkısı çok iyi, Araba’ya gerek yok :A Nasılsa Araba da benim önerim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İsimler öyle saçma ki, normal karıştırman :A Önerdiğim saçma rap şarkılarını sildirip o yükten kurtuldum çok şükür :A

Senden bir isteğim daha olacak. Sefo’nun Araba şarkısını listeden çıkarıp Sefo & Jako - Kördüğüm şarkısını listeye ekler misin? :A

Kördüğüm şarkısı çok iyi, Araba’ya gerek yok :A Nasılsa Araba da benim önerim :A
Yaptım.
Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ha bi klip konusundan yola çıkacaksak tamamdır. Hem eksik kalsın tabi.

Bu arada ben konuyu daha açmadan aklımda bir şarkı vardı bir türlü aklıma gelmemişti ismi. Dido kısmı kalmıştı sadece aklımda. Şimdi kara kedi diye aratınca buldum :A
İşte klipsizlerde en başlarda göze çarpan şarkı :A
@MasacRE @phoebebuffay
Aa doğru bu şarkı baya meşhurdu bir ara. Nasıl kimsenin aklına gelmemiş hayret :A
------

İrem Derici çok göze battı cidden :A galiba şarkıdan çok isimden yürüdüler.
Aleyna’nın hakkı yeniliyor daima. 👇
Bu arada böyle bir etkinliğimde vardı.
Belki yenilere yelken açma zamanı :A

@Bully @MasacRE @dreamy
Aynen hatırladım bu etkinliği. Serdar Ortaç versiyonu da iyi gider :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
öncelikle kolay gelsin. :Z @Dosi @Bully

maşallah çoğu şarkı önerilmiş, eksik yok gibi. sadece bunu bulabildim. :A (klipli olarak sayılmazsa tabii. :A)

• Harika
Reactions: Dosi and Bully
öncelikle kolay gelsin. :Z @Dosi @Bully

maşallah çoğu şarkı önerilmiş, eksik yok gibi. sadece bunu bulabildim. :A (klipli olarak sayılmazsa tabii. :A)

Teşekkür ederiz :Z

Ben de görmüştüm bu şarkıyı :A Yok yok klipli sayılmaz, kritere uyuyor :A Farklı kişilerden öneri gelince memnun oluyoruz :A @Dosi