2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

Ha bi klip konusundan yola çıkacaksak tamamdır. Hem eksik kalsın tabi.

Bu arada ben konuyu daha açmadan aklımda bir şarkı vardı bir türlü aklıma gelmemişti ismi. Dido kısmı kalmıştı sadece aklımda. Şimdi kara kedi diye aratınca buldum :A
İşte klipsizlerde en başlarda göze çarpan şarkı :A
@MasacRE @phoebebuffay
Aklıma bile gelmedi bu şarkı, çok çabuk unutuldu gibi. Pek ilerleyebileceğini sanmıyorum. :A

Bu arada bence yarışacak şarkılar stüdyo kaydı olmalı, canlı performanslar biraz daha farklı bir kategoriye giriyor gibi. Ben sonradan önerilenlerin çoğunu biliyordum ama hem dinlemediğim hem de forumda pek oy geleceğini düşündüğüm şarkılar olmadığı için yazmadım. Görece oy potansiyelli bir şarkı gelirse aklıma ekleme yaparım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aklıma bile gelmedi bu şarkı, çok çabuk unutuldu gibi. Pek ilerleyebileceğini sanmıyorum. :A

Bu arada bence yarışacak şarkılar stüdyo kaydı olmalı, canlı performanslar biraz daha farklı bir kategoriye giriyor gibi. Ben sonradan önerilenlerin çoğunu biliyordum ama hem dinlemediğim hem de forumda pek oy geleceğini düşündüğüm şarkılar olmadığı için yazmadım. Görece oy potansiyelli bir şarkı gelirse aklıma ekleme yaparım. :A
Canlı performanslar farklı bir kategori doğru ama onun için de başka bir etkinlik yapmaya uğraşamayacağımıza göre klipsizlerin içine dahil edilebilir yani :A Zaten çok fazla canlı performansımız yok, tek tük var. O kadar da olsun :A @Dosi

Canlı performanslar farklı bir kategori doğru ama onun için de başka bir etkinlik yapmaya uğraşamayacağımıza göre klipsizlerin içine dahil edilebilir yani :A Zaten çok fazla canlı performansımız yok, tek tük var. O kadar da olsun :A @Dosi
Hani zaten hit olmuş 40 yıllık bir şarkı 2 sene önce bir programda söylenip izlenme aldı diye yarışmasın şeklinde yorumum. Liste de öyle bir şarkı göremedim zaten. :A

İlk turu geçer. Önemli olan o :A
Bencede baya iş yapmayacak şarkılar eklendi listeye :A @Bully çok seçici olmadı gibi :A
Hangileri onlar?
Benim önerdiklerim @phoebebuffay ’ın dediği gibi farklı kategori oluyor o yüzden hemen vazgeçtim.
Stüdyo kaydı olup az olunca ama canlısında çok olunanları almakta sakınca yok.

Bencede baya iş yapmayacak şarkılar eklendi listeye :A @Bully çok seçici olmadı gibi :A

Hangileri onlar?
Benim önerdiklerim @phoebebuffay ’ın dediği gibi farklı kategori oluyor o yüzden hemen vazgeçtim.
Maksat konu coşsun :A Kendimizi kaptırdık ama nolcak ben de açacam zaten konu :A Bilinçli yaptım :A

Nerden Bileceksiniz ve Sende Kaldı Yüreğim önerilerin canlı performans :A Akustik de canlı performanstır :A

Hangileri onlar?
Yani aslında baya hit olan şarkılar da var aralarında forumdaki geçmiş etkinliklerden gözlemim oy almayacakları yönünde. :A

Düldül, Antidepresan, Seni Dert Etmeler, Ali Cabbar şeklinde bir yarı final tahmin ettim. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Maksat konu coşsun :A Kendimizi kaptırdık ama nolcak ben de açacam zaten konu :A Bilinçli yaptım :A

Nerden Bileceksiniz ve Sende Kaldı Yüreğim önerilerin canlı performans :A Akustik de canlı performanstır :A
Tamam onları eksiltirim ne olacak :A şimdi azaltma peşindeyim :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yani aslında baya hit olan şarkılar da var aralarında forumdaki geçmiş etkinliklerden gözlemim oy almayacakları yönünde. :A

Düldül, Antidepresan, Seni Dert Etmeler, Ali Cabbar şeklinde bir yarı final tahmin ettim. :A
50 küsür şarkı var en fazla 10 tanesini çok iddialı görüyorum bende :A
Antidepresan şimdilik favorilerim arasında ama ben bu etkinlikte çok dikkatli oy vereceğim sonlara doğru. Favori şarkıda baya geç Mabel Matiz şarkısını farkettim. Buradada bir çok şarkıyı sevip tam destekleyeceğimi düşünüyorum:A
------

Onları eksilteceksen Mert Demir - Gözlerime Bak da kritere uymuyor, bilgin olsun :A

Bir önceki sayfada şarkılar önermiştim neyse ki :A
Ayıklayalım uymayanları. Bize boşa iş çıkmasın :A

• Güldürdün

Nerden Bileceksiniz'i aday yapmazdım ben mesela, zaten söyleyen kişi şarkıcı değil. :A Diğeri hiç duymadığım bir şarkı, arattığımda o performans dışında öne çıkmadığını gördüm. Bu nedenle stüdyo kaydı olmasa da etkinlik için abes kaçmaz gibi. Ortada o performans ile hit yapma durumu var. :A

İkisi de kalabilir gerçi, @Dosi'nin keyfi bilir ama bence daha fazla canlı performans eklenmesin. :A

• Güldürdün
Nerden Bileceksiniz'i aday yapmazdım ben mesela, zaten söyleyen kişi şarkıcı değil. :A Diğeri hiç duymadığım bir şarkı, arattığımda o performans dışında öne çıkmadığını gördüm. Bu nedenle stüdyo kaydı olmasa da etkinlik için abes kaçmaz gibi. Ortada o performans ile hit yapma durumu var. :A

İkisi de kalabilir gerçi, @Dosi'nin keyfi bilir ama bence daha fazla canlı performans eklenmesin. :A
Yok ikisinide kaldıracağım. Başlarda şarkı bulmayız sanıp coşup eklemiş olduk :A
Seve seve silerim. Az ve öz olmasını istiyorum ama @Bully gidip @dreamy ’nin sevebileceği garip rap şarkılar ekledi :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Bully
Antidepresan şimdilik favorilerim arasında ama ben bu etkinlikte çok dikkatli oy vereceğim sonlara doğru. Favori şarkıda baya geç Mabel Matiz şarkısını farkettim. Buradada bir çok şarkıyı sevip tam destekleyeceğimi düşünüyorum:A
------

Şampiyonluk adayım Düldül olsa da benim en sevdiklerim bunlar. Nasıl gideceklerini merak ediyorum. :A

• Harika
------

150 milyon ve 89 milyon dinlenmiş şarkılar, boş öneriler değiller ama konsepte uyup uymadıklarını tartışabiliriz :A
------

Yok ikisinide kaldıracağım. Başlarda şarkı bulmayız sanıp coşup eklemiş olduk :A
Seve seve silerim. Az ve öz olmasını istiyorum ama @Bully gidip @dreamy ’nin sevebileceği garip rap şarkılar ekledi :A
İkimiz de gaza geldik :A Onlar da hak ediyordu listede olmayı :A

Şöyle düşün, 2023 kliplilerde 80 şarkımız varmış. Bu etkinlikte 5 yılın şarkılarını topluyoruz. Sınırı aşmış değiliz yani :A

Şampiyonluk adayım Düldül olsa da benim en sevdiklerim bunlar. Nasıl gideceklerini merak ediyorum. :A

Kraliçemiz her masada var :bhr:
Şarkılar o kadar çokki. Aklımda tutamıyorum.
Çoğunu dinleyince keşfederim. Antidepresan’dan daha fazla destekleyeceğim olacak mı bakalım.
150 milyon ve 89 milyon dinlenmiş şarkılar, boş öneriler değiller ama konsepte uyup uymadıklarını tartışabiliriz :A
------

Şöyle düşün, 2023 kliplilerde 80 şarkımız varmış. Bu etkinlikte 5 yılın şarkılarını topluyoruz. Sınırı aşmış değiliz yani :A
Sildim bile :A
------

o kısma girersek zamanında 130 şarkı bile yarıştırdık :A
Asıl hit kısmında az olmalı. O kadar kriter koyduk :A

Çoğunu dinleyince keşfederim. Antidepresan’dan daha fazla destekleyeceğim olacak mı bakalım.

------

o kısma girersek zamanında 130 şarkı bile yarıştırdık :A
Asıl hit kısmında az olmalı. O kadar kriter koyduk :A
Önceki sayfadaki önerilerimi eklersen düz 60 şarkımız olmuş olacak :A

Çok bulursan sileriz gereksiz şarkıları :A

Kafandaki kota kaç acaba senin? :A

• Güldürdün

Valla Ayrı Gitme, Serdar Ortaç projesinin en başarılı şarkısı oldu gibi, hiç kimsenin bilmediği bir şarkıyı patlattı yine queen. Spotify'da neredeyse 60 milyon dinlenmiş. 👇

1 milyon bile dinlenmeyen İrem Derici'nin çeyrek final gördüğü düşünülürse şampiyon bile olmalı. :A

Ekran Resmi 2024-12-07 01.35.42.png

• Harika
Önceki sayfadaki önerilerimi eklersen düz 60 şarkımız olmuş olacak :A

Çok bulursan sileriz gereksiz şarkıları :A

Kafandaki kota kaç acaba senin? :A
Bilmiyorum ama 50 iyiydi :A

Üyelerin önerilerini silmek olmaz ama kendi önerimizi silebiliriz :A

• Güldürdün
Valla Ayrı Gitme, Serdar Ortaç projesinin en başarılı şarkısı oldu gibi, hiç kimsenin bilmediği bir şarkıyı patlattı yine queen. Spotify'da neredeyse 60 milyon dinlenmiş. 👇

1 milyon bile dinlenmeyen İrem Derici'nin çeyrek final gördüğü düşünülürse şampiyon bile olmalı. :A

Ekli dosyayı görüntüle 131279
İrem Derici çok göze battı cidden :A galiba şarkıdan çok isimden yürüdüler.
Aleyna’nın hakkı yeniliyor daima. 👇
Bu arada böyle bir etkinliğimde vardı.
Belki yenilere yelken açma zamanı :A

@Bully @MasacRE @dreamy

İrem Derici çok göze battı cidden :A galiba şarkıdan çok isimden yürüdüler.
Aleyna’nın hakkı yeniliyor daima. 👇
Bu arada böyle bir etkinliğimde vardı.
Belki yenilere yelken açma zamanı :A

@Bully @MasacRE @dreamy
Asil Gök’ün finale kalması skandal olmuş ve finalde fark yemiş zaten :A Senin etkinliklerde yarı finalde en iyiler çarpışıyor. Asil de bundan faydalanmış :A Onun yerine finalde olmayı başka isimler hak ediyordu.

• Güldürdün