2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

öncelikle kolay gelsin. :Z @Dosi @Bully

maşallah çoğu şarkı önerilmiş, eksik yok gibi. sadece bunu bulabildim. :A (klipli olarak sayılmazsa tabii. :A)

Teşekkür ederiz :Z

Ben de görmüştüm bu şarkıyı :A Yok yok klipli sayılmaz, kritere uyuyor :A Farklı kişilerden öneri gelince memnun oluyoruz :A @Dosi

Son gün çorbada tuzun olmuş oldu :A @Bully uygun diyorsa uygundur :A eklerim sonraya
Prof.Dr.İsmail beyciğim parçayı ameliyatla almış. :A

Bugün kepenkleri kapatıyoruz.
Listemiz tamam :Z

• Harika
Reactions: Bully
Bugün konular geliyor :Z
Kura işlemini @Bully ’e pasladım. Bakalım bize nasıl eşleşmeler ile gelecek :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
3,4,5 ve 6 bende demek iyi :A

Yarına gerek yok demek, konuşalım bakalım :A
Şimdi aynı anda 5’ten fazla konu açmama kuralı gelmişti.6’ya esnetme oluyordu.
Bunun sebebi aynı anda başka etkinlikte oluyordu ondan dolayı. Yani iki ayrı etkinlikte 10 konu olunuyordu.
Bizim tur 8 gruptan oluşacak ve 4 tanesi erken açıldı zaten. Geri kalanını akşam civarı açabilirsin. Başka bir etkinlik yok çünkü. Bizde senle aynı isim değiliz :A yani sakınca yok kısacası.

• Güldürdün
Şimdi aynı anda 5’ten fazla konu açmama kuralı gelmişti.6’ya esnetme oluyordu.
Bunun sebebi aynı anda başka etkinlikte oluyordu ondan dolayı. Yani iki ayrı etkinlikte 10 konu olunuyordu.
Bizim tur 8 gruptan oluşacak ve 4 tanesi erken açıldı zaten. Geri kalanını akşam civarı açabilirsin. Başka bir etkinlik yok çünkü. Bizde senle aynı isim değiliz :A yani sakınca yok kısacası.
İyi o zaman akşam üzeri açayım, benim için de daha iyi olur :A

Yarın spora gideceğim, planım aksamamış olur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Oylama süresi kısa bence 1 gün daha olsa iyi olurdu @Dosi
Genelde 24 saat olmadan 20 oya sahip oluyoruz. Hafta sonuna denk geldiği için süre ideal aslında. Bir kaç saat daha uzatırım.
@Bully akşama açacak kalanları. Onun konulara göre bende benim konuları dengeleyip hepsi aynı anda bitmiş olur.

• Beğendim
Genelde 24 saat olmadan 20 oya sahip oluyoruz. Hafta sonuna denk geldiği için süre ideal aslında. Bir kaç saat daha uzatırım.
@Bully akşama açacak kalanları. Onun konulara göre bende benim konuları dengeleyip hepsi aynı anda bitmiş olur.
Hesabını yap bakalım, benim anket süresi ne kadar olsun? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi