Kurcala kurcala. O zamana kadar epey liste şekillenir ve işin kolaylaşır (yada zorlaşır)
Aaaa cidden gidip 10 milyonluk şarkı ile gelmiş 😱 bizde etkinlik ortağı deyip güvendik lafına ama meğerse hile karıştırmış 😱
10 milyon dinlenmesi var
Kurcala kurcala. O zamana kadar epey liste şekillenir ve işin kolaylaşır (yada zorlaşır)
Aaaa cidden gidip 10 milyonluk şarkı ile gelmiş 😱 bizde etkinlik ortağı deyip güvendik lafına ama meğerse hile karıştırmış 😱
Öyle bir şey demedim tam olarak. Duruma bakılır dedim ama pek öyle bir durum yok şimdilik.@Dosi 10-15 arası inilir dediği ben de 10 milyon dinlenmeye sahip olan Hande Ünsal'ı ekledim listeye Uyuyor kritere
Alıntılamışsın beni, orda da 10 yazmışım zaten
10 milyon dinlenmesi var
Kafan rahatladımı son dönemde o konuda ?Yakinda @12.Adam 'i da yoksayacagim bu toplu bildirimleri sebebiyle
Kafan rahatladımı son dönemde o konuda ?
İyi bariHem nasil var ya dünyalar benim oldu.
10'a inilir dedin. O zaman şimdi çıkar listeden, daha sonra ekleyebiliriz belki.Öyle bir şey demedim tam olarak. Duruma bakılır dedim ama pek öyle bir durum yok şimdilik.
Çıta 25’ten 10 civarı düşecek değil. Ayrıca şimdi için hiç geçerli değil bu durum 😡
Ayrıca geçersiz
Yeni yerde patroniçe var demekki
Disiplinli biri olsa gerek
------
@Yakamoz-Asi ’yi ufaktan çekiştirecektim
Daha 3
Dün lapa lapa kar yağdı işe giderken ama hiç tutmadı
Yarınada baya kalın giyineyim. Dışarda çok olacağımız bir gün. Eve gelince saatler sürüyor ısınmak 😅😅
Gereğini50 küsür bildirim var, ne yaptın @12.Adam
Sen bilirsin ne diyeyim ?Yakinda @12.Adam 'i da yoksayacagim bu toplu bildirimleri sebebiyle
Öyle bir şey demedim tam olarak. Duruma bakılır dedim ama pek öyle bir durum yok şimdilik.
Çıta 25’ten 10 civarı düşecek değil. Ayrıca şimdi için hiç geçerli değil bu durum 😡
Ayrıca geçersiz
Hem nasil var ya dünyalar benim oldu.
Ne yapsak kabahat? 😡İyi bari
@12.Adam ’ı da uyaralım senin açtığın konulara ve 2-6 reaksiyona sahip mesajlarına reaksiyon bırakıp diğer mesajlarına dokunmasın
Radyolarda falan çalmamışsa bence gerek yok.10'a inilir dedin. O zaman şimdi çıkar listeden, daha sonra ekleyebiliriz belki.
Bunları klipsiz sayıyor muyuz. Konser görüntülerini.
Onu eklemişizBuldum lan
Melis Fis - Kara Kedi
Gereğini
Sen bilirsin ne diyeyim ?
Ne yapsak kabahat? 😡
Siz nasıl buluyorsunuz ? Amma da zormuş.Radyolarda falan çalmamışsa bence gerek yok.
5-10 şarkı aynı isim olunca formatın dışına çıkmış oluyoruz.
------
Onu eklemişiz
Benim önerdiğim Mert Demir şarkılarının klipsiz versiyonları 11 milyon, 17 milyon falan dinlenmiş.Radyolarda falan çalmamışsa bence gerek yok.
5-10 şarkı aynı isim olunca formatın dışına çıkmış oluyoruz.
------
Onu eklemişiz
Klipsiz versiyonları varsa ve konser görüntüsü dediğin gibi yüksekse o zaman olur tabiki.Benim önerdiğim Mert Demir şarkılarının klipsiz versiyonları 5.8 milyon, 11 milyon, 17 milyon falan dinlenmiş.
Ama o şarkıların konser görüntüleri 30 milyon falan izlenmiş. Yani konser görüntüleri kriteri karşılıyor. Hepsi de radyolarda çalmış, hit olmuş şarkılar.
Konserlerle kurtarıyoruz o zaman tamam Bir tek Ölüyorum Anla şarkısı 11 milyonda kaldı. @Yakamoz-Asi de çok sever bu şarkıyıve aklıma gelmeye başladı
------
Klipsiz versiyonları varsa ve konser görüntüsü dediğin gibi yüksekse o zaman olur tabiki.
Olmayanı ekleme işte.Konserlerle kurtarıyoruz o zaman tamam Bir tek Ölüyorum Anla şarkısı 11 milyonda kaldı. @Yakamoz-Asi de çok sever bu şarkıyı
Ee daha daha nasılsınız şarkısını nasıl unuttuk Düşündükçe gelir akıllara daha
Özel kontenjandan sonra ekleriz en kötü, o kadar da hakkımız olsunOlmayanı ekleme işte.
Benimde çok sevdiğim bir şarkı var ama kriter dışı.
Sura’nın o şarkısı yarıştı mı diye kontrol ettim yarışmamış. Ben onu çok severim. Ecem Erkek aklıma gelince o şarkıyı direk hatırladım
Ben yavaştan kaçacağım. Bir konu açıp sonra mesai.
Kendini zorlama. Biliyorsan biliyorsundur, bilmiyorsan bilmiyorsundur Varsa vardır, yoksa yokturMegastar’ın parçasına yazık olmuş.
------
@Bully you ya klipsiz parçalar diyorum klipli çıkıyor.Nasıl buldunuz ?
Konserlerle kurtarıyoruz o zaman tamam Bir tek Ölüyorum Anla şarkısı 11 milyonda kaldı. @Yakamoz-Asi de çok sever bu şarkıyı
Ee daha daha nasılsınız şarkısını nasıl unuttuk Düşündükçe gelir akıllara daha
Yok o kadar hakkın olmaz. Unut sen o durumuÖzel kontenjandan sonra ekleriz en kötü, o kadar da hakkımız olsun
Evet yarışmamıştı, ben de çok severim Sura'nın şarkıyı
İyi bakalım. Kolay gelsin
İkincisini şu an dinleyemiyorum ama kapak olarak tanıdık gelmedi. Eve gidince dinlerim. Bakalım duymuş muyum
Konuda ben ve Bully’nin yöneteceği diye yazmışsın, ben fasulyeden yöneticiyim herhaldeYok o kadar hakkın olmaz. Unut sen o durumu
Bu gidişle liste zaten biz 4 kişi tarafından oluşur tek tük üyelerden
İkincisini şu an dinleyemiyorum ama kapak olarak tanıdık gelmedi. Eve gidince dinlerim. Bakalım duymuş muyum
Ee ben etkinlik sahibiyim diye ben de öyle kriter altı şarkı ekleyemem. Kendime asla böyle ayrıcalık sağlamamışken sana niye torpil geçeyim?Konuda ben ve Bully’nin yöneteceği diye yazmışsın, ben fasulyeden yöneticiyim herhalde
Hep hevesimi kırıyor, isteklerimi yok sayıyorsun İstediklerimi yapmayacaksan bile bari unut sen o durumu falan diyerek sert cümleler kurma. Bir daha üstelemeyeceğim ve bu konuyu açmayacağım.