2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

Kurcala kurcala. O zamana kadar epey liste şekillenir ve işin kolaylaşır (yada zorlaşır)

Aaaa cidden gidip 10 milyonluk şarkı ile gelmiş 😱 bizde etkinlik ortağı deyip güvendik lafına ama meğerse hile karıştırmış 😱

10 milyon dinlenmesi var

@Dosi 10-15 arası inilir dediği ben de 10 milyon dinlenmeye sahip olan Hande Ünsal'ı ekledim listeye :A Uyuyor kritere :A
Öyle bir şey demedim tam olarak. Duruma bakılır dedim ama pek öyle bir durum yok şimdilik.
Çıta 25’ten 10 civarı düşecek değil. Ayrıca şimdi için hiç geçerli değil bu durum 😡

10 milyon dinlenmesi var
Alıntılamışsın beni, orda da 10 yazmışım zaten :A
Ayrıca geçersiz
Yakinda @12.Adam 'i da yoksayacagim bu toplu bildirimleri sebebiyle :A
Kafan rahatladımı son dönemde o konuda ? :A

Öyle bir şey demedim tam olarak. Duruma bakılır dedim ama pek öyle bir durum yok şimdilik.
Çıta 25’ten 10 civarı düşecek değil. Ayrıca şimdi için hiç geçerli değil bu durum 😡

Ayrıca geçersiz

10'a inilir dedin. O zaman şimdi çıkar listeden, daha sonra ekleyebiliriz belki.

Bunları klipsiz sayıyor muyuz. Konser görüntülerini.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Buldum lan
Melis Fis - Kara Kedi
Yeni yerde patroniçe var demekki :A
Disiplinli biri olsa gerek :A
------

@Yakamoz-Asi ’yi ufaktan çekiştirecektim :A

Daha 3 :A
Dün lapa lapa kar yağdı işe giderken ama hiç tutmadı :A
Yarınada baya kalın giyineyim. Dışarda çok olacağımız bir gün. Eve gelince saatler sürüyor ısınmak 😅😅

50 küsür bildirim var, ne yaptın @12.Adam :A
Gereğini :A
Yakinda @12.Adam 'i da yoksayacagim bu toplu bildirimleri sebebiyle :A
Sen bilirsin ne diyeyim ? :A

Ayrıca geçersiz

Hem nasil var ya dünyalar benim oldu. :A

İyi bari :A
@12.Adam ’ı da uyaralım senin açtığın konulara ve 2-6 reaksiyona sahip mesajlarına reaksiyon bırakıp diğer mesajlarına dokunmasın :A
Ne yapsak kabahat? :A 😡

10'a inilir dedin. O zaman şimdi çıkar listeden, daha sonra ekleyebiliriz belki.

Bunları klipsiz sayıyor muyuz. Konser görüntülerini.
Radyolarda falan çalmamışsa bence gerek yok.
5-10 şarkı aynı isim olunca formatın dışına çıkmış oluyoruz.
------

Buldum lan
Melis Fis - Kara Kedi

Gereğini :A

Sen bilirsin ne diyeyim ? :A

Ne yapsak kabahat? :A 😡
Onu eklemişiz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Radyolarda falan çalmamışsa bence gerek yok.
5-10 şarkı aynı isim olunca formatın dışına çıkmış oluyoruz.
------

Onu eklemişiz :A
Benim önerdiğim Mert Demir şarkılarının klipsiz versiyonları 11 milyon, 17 milyon falan dinlenmiş.

Ama o şarkıların konser görüntüleri 30 milyon falan izlenmiş. Yani konser görüntüleri kriteri karşılıyor. Hepsi de radyolarda çalmış, hit olmuş şarkılar.

Son düzenleme:
  • Beğendim
ve aklıma gelmeye başladı :Z

------

Benim önerdiğim Mert Demir şarkılarının klipsiz versiyonları 5.8 milyon, 11 milyon, 17 milyon falan dinlenmiş.

Ama o şarkıların konser görüntüleri 30 milyon falan izlenmiş. Yani konser görüntüleri kriteri karşılıyor. Hepsi de radyolarda çalmış, hit olmuş şarkılar.
Klipsiz versiyonları varsa ve konser görüntüsü dediğin gibi yüksekse o zaman olur tabiki.

• Harika
Reactions: 12.Adam and Bully
ve aklıma gelmeye başladı :Z

------

Klipsiz versiyonları varsa ve konser görüntüsü dediğin gibi yüksekse o zaman olur tabiki.
Konserlerle kurtarıyoruz o zaman tamam :A Bir tek Ölüyorum Anla şarkısı 11 milyonda kaldı. @Yakamoz-Asi de çok sever bu şarkıyı :A

Ee daha daha nasılsınız şarkısını nasıl unuttuk :A Düşündükçe gelir akıllara daha :A

Konserlerle kurtarıyoruz o zaman tamam :A Bir tek Ölüyorum Anla şarkısı 11 milyonda kaldı. @Yakamoz-Asi de çok sever bu şarkıyı :A

Ee daha daha nasılsınız şarkısını nasıl unuttuk :A Düşündükçe gelir akıllara daha :A
Olmayanı ekleme işte.
Benimde çok sevdiğim bir şarkı var ama kriter dışı.

Sura’nın o şarkısı yarıştı mı diye kontrol ettim yarışmamış. Ben onu çok severim. Ecem Erkek aklıma gelince o şarkıyı direk hatırladım :A
Ben yavaştan kaçacağım. Bir konu açıp sonra mesai.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Olmayanı ekleme işte.
Benimde çok sevdiğim bir şarkı var ama kriter dışı.

Sura’nın o şarkısı yarıştı mı diye kontrol ettim yarışmamış. Ben onu çok severim. Ecem Erkek aklıma gelince o şarkıyı direk hatırladım :A
Ben yavaştan kaçacağım. Bir konu açıp sonra mesai.
Özel kontenjandan sonra ekleriz en kötü, o kadar da hakkımız olsun :A

Evet yarışmamıştı, ben de çok severim Sura'nın şarkıyı :A

İyi bakalım. Kolay gelsin :A

• Güldürdün
Özel kontenjandan sonra ekleriz en kötü, o kadar da hakkımız olsun :A

Evet yarışmamıştı, ben de çok severim Sura'nın şarkıyı :A

İyi bakalım. Kolay gelsin :A
Yok o kadar hakkın olmaz. Unut sen o durumu :A
Bu gidişle liste zaten biz 4 kişi tarafından oluşur :A tek tük üyelerden
İkincisini şu an dinleyemiyorum ama kapak olarak tanıdık gelmedi. Eve gidince dinlerim. Bakalım duymuş muyum

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Yok o kadar hakkın olmaz. Unut sen o durumu :A
Bu gidişle liste zaten biz 4 kişi tarafından oluşur :A tek tük üyelerden

İkincisini şu an dinleyemiyorum ama kapak olarak tanıdık gelmedi. Eve gidince dinlerim. Bakalım duymuş muyum
Konuda ben ve Bully’nin yöneteceği diye yazmışsın, ben fasulyeden yöneticiyim herhalde :A

Hep hevesimi kırıyor, isteklerimi yok sayıyorsun :A İstediklerimi yapmayacaksan bile bari unut sen o durumu falan diyerek sert cümleler kurma. Bir daha üstelemeyeceğim ve bu konuyu açmayacağım.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konuda ben ve Bully’nin yöneteceği diye yazmışsın, ben fasulyeden yöneticiyim herhalde :A

Hep hevesimi kırıyor, isteklerimi yok sayıyorsun :A İstediklerimi yapmayacaksan bile bari unut sen o durumu falan diyerek sert cümleler kurma. Bir daha üstelemeyeceğim ve bu konuyu açmayacağım.
Ee ben etkinlik sahibiyim diye ben de öyle kriter altı şarkı ekleyemem. Kendime asla böyle ayrıcalık sağlamamışken sana niye torpil geçeyim? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully