2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

Aynen @Dosi :A

Yarına gerek yok diye en baştan diyen sensin işte :A Saat 12:43.

Benim acele etmelerim daha sonra :A
Cevabını diğer konudan verdim. DM’de aceleci hallerin yüzünden böyle yazdım ayrıca akşamı ben dedim diye belirtmiştim zaten :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
@Bully ortama bu şekilde ilerleyeceğiz (tarihler 1 gün ileri veya geri alınır). Düello kısımları da dahil olabilir ankete.
Bu kez eşitlik yerine direk düellolar ile ilerlemeyi düşünüyorum. Seçenekler az olduğu için bu kez böyle deneriz.

2. tur 17/12

3. tur 19/12

4. tur 21/12
ceyrek öncesi ikili eleme kalan

ceyrek 24/12

yari 27/12

final 30/12

• Beğendim
Reactions: Bully
@Bully ortama bu şekilde ilerleyeceğiz (tarihler 1 gün ileri veya geri alınır). Düello kısımları da dahil olabilir ankete.
Bu kez eşitlik yerine direk düellolar ile ilerlemeyi düşünüyorum. Seçenekler az olduğu için bu kez böyle deneriz.

2. tur 17/12

3. tur 19/12

4. tur 21/12
ceyrek öncesi ikili eleme kalan

ceyrek 24/12

yari 27/12

final 30/12
Bol düello olacağı tutar şimdi :A Düello olmaması için çabalayacaz o zaman :A Olursa da yapacak bir şey yok, etkinlik süremiz uzar iyi olur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Bol düello olacağı tutar şimdi :A Düello olmaması için çabalayacaz o zaman :A Olursa da yapacak bir şey yok, etkinlik süremiz uzar iyi olur :A
Düello olsun ne olacak. Hemen bitmesin etkinlik, o kadar emek veriyoz zamana yayılsın demişti birileri :A @Yakamoz-Asi

Hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz :Z @Dosi

Ben de liste yaptım ama üyeler biraz önerilerle gelsin, öyle paylaşırım :A

Kriteri çok yüksek buldum. Bence kliplide de klipsizde de 5 milyonun üstünde olanlar yarışabilsin :A
aynen bu kriterlere bakılırsa aydın aydında yarışamıyor
@Dosi nin işleri işte, favori adamı başta elemiş :A
------

Konuda ben ve Bully’nin yöneteceği diye yazmışsın, ben fasulyeden yöneticiyim herhalde :A

Hep hevesimi kırıyor, isteklerimi yok sayıyorsun :A İstediklerimi yapmayacaksan bile bari unut sen o durumu falan diyerek sert cümleler kurma. Bir daha üstelemeyeceğim ve bu konuyu açmayacağım.

Ee ben etkinlik sahibiyim diye ben de öyle kriter altı şarkı ekleyemem. Kendime asla böyle ayrıcalık sağlamamışken sana niye torpil geçeyim? :A
sinirlendiğinizde böyle birbirinize el bombaları falan atın kavğaya biraz heyecan gelsin :D böyle sırf çene çalmayla seyretmesi hiç zevkli olmuyor
aldığım çekirdeklere yazık:A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi