2024 ❗️⚡️Büyük Final⚡️❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan ⚔️ Pinhani - Dünyadan Uzak

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antidepresan vs. Seni Dert Etmeler finali bekliyordum baştan beri, sürpriz oldu bu final. Pinhani’yi forum seviyor da bu kadarı şaşırttı. :A
Seni Dert Etmeler elendikten sonra @DarkLegenD küstü etkinliğe. Bizimde aramız bozuldu ama ben ona yeni yıla kadar demiştim. 2025 olduğuna göre onla küsme yok artık:A
şöyle bir sohbet olmuştu:
tarih olarak 1 sene geçene kadar düşmanımsın.
2025’e kadar kendine mukayyet ol. Bu son uyarım…

@DarkLegenD bu masada da kaybetti demek…
Demi demi.
İlk favori ikilisi ile geldiğinde bende bundan bahsetmiştim :A
Vakit kaybetmeye gerek yok. 🤔 Direkt "Gökyüzünü Tutamam vs Seni Dert Etmeler" finaline geçelim. 🔥🔥 @Bully @Dosi

Bir kere bile kazanan tarafta olduğuna şahit olmadım. Belki bu kez olur kim bilir.
Finalde rakibini bulmaya çalışıyoruz. Az sabret :A

Seni Dert etmeler’i farketmemişim bile :A sandım sadece 1 şarkıdan bahsetmiş.
İkili eşleşmelerde kendilerini çeyreğe atabilsinler önce :A
------

Gece operasyonu olacak mı bakalım. :A
Pek sanmıyorum. Yarınki etiketlerden sonra gündüz operasyonu ve belki yarın gece o bahsettiğin olur ama sanki artık emin konuşabiliriz. Bitti bu iş gibi :A
En az 3 en fazla 8-9 oy daha gelebilir. Oylar illaki dağılır.

O kadar ortada nasıl gitmiş çok ilginç :D

Etkimin etkisi olmayacakmış :F
Etkin olurdu çünkü biz eşitliği bozmak için sürekli üye etiket ettik :A sen olsaydın kafamız rahat olurdu :A
@tekin ’de yılbaşı günü gelmedi. O da Pinhanici. Rahat bir galibiyet yaşayacakken kıl payı elenecekti son saatlerde :A
35 üye oylama yaptı.

Etkin olurdu çünkü biz eşitliği bozmak için sürekli üye etiket ettik :A sen olsaydın kafamız rahat olurdu :A
@tekin ’de yılbaşı günü gelmedi. O da Pinhanici. Rahat bir galibiyet yaşayacakken kıl payı elenecekti son saatlerde :A
35 üye oylama yaptı.
35 üyeyi daha aktif konu acmada kullansaydik keşke :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...