✨ Dosi’nin Forumdaki 5.Yıldönümü Kutlu Olsun! ✨

Neyse geleyim asıl meseleye. Kadim dostum Zey, konu belki forumdaki 5. yılın ama ben sana forumda veya forum dışında fark etmez nice mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum. Forumda da birlikte nice goygoylu, hoş sohbetli, sanat dolu, SABAR dolu yıllar diliyorum... Ben klişe cümleler kurmayı sevmem o yüzden forumun bana kazandırdığı en iyi dostlardan birisin falan gibi şeyler demeyeceğim ahahaha. Onun yerine iyi ki karşılaşmışız ve bu hoş goygoy dolu muazzam sohbetimiz başlamış diyorum. @Dosi

Hediyelerle geldim sana... Walt amcam gibi kötü günlerde bile (böyle olmasa bile) hep gülersin umarım... :D Yalnız tekrar izledim de ne sahneydi beee, tek kelime ile DESTAN...

Diğer hediyem ise birlikte uzunca, çılgınca yorumladığımız efsanemizden geliyor. HALKA'yı asla unutmayacağız... Şiirler, şarkılar... Kaderin en güzel hikayecileridir Korkut, her mezar yeniden açılır...

• Harika
Reactions: Dosi
Adaşımın gözünden kaçmaz Dosi hanım, mahvolduk. Sıvandığını görünce susmaz artık. :A Duygularımız karşılıklı Dosi hanım, dediğin gibi uzun yıllar sürer umarım bu güzel boşlar, goygoylar... :A

Sherlock'luk konusu kesinlikle tartışmaya açık, son zamanlarda benim nickimin hakkını sen veriyorsun resmen sonuna kadar... :A
MU AZ ZAM olan hediyeler bunlar elbette... :A
Asla kaçırmam böyle şeyleri biliyorsun... :A
Hadi ordan, benim yorum önceki sayfalardaydi görme ihtimalin düşüktü ama adaşın; Adaşım deyince ve hemen o gönderiye yakın mesajın olunca görmüş oldun :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Sherlock'luk konusu kesinlikle tartışmaya açık, son zamanlarda benim nickimin hakkını sen veriyorsun resmen sonuna kadar... :A
Ee ortaklık bunu gerektirir :bhr:
Başkası olsa o sözüme karşi çikardı ama sen hakkımi vermişsin (Sherlock meselesi). Harikasın :love1:

• Harika
Reactions: Sherlock
Neyse geleyim asıl meseleye. Kadim dostum Zey, konu belki forumdaki 5. yılın ama ben sana forumda veya forum dışında fark etmez nice mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum. Forumda da birlikte nice goygoylu, hoş sohbetli, sanat dolu, SABAR dolu yıllar diliyorum... Ben klişe cümleler kurmayı sevmem o yüzden forumun bana kazandırdığı en iyi dostlardan birisin falan gibi şeyler demeyeceğim ahahaha. Onun yerine iyi ki karşılaşmışız ve bu hoş goygoy dolu muazzam sohbetimiz başlamış diyorum. @Dosi

Hediyelerle geldim sana... Walt amcam gibi kötü günlerde bile (böyle olmasa bile) hep gülersin umarım... :D Yalnız tekrar izledim de ne sahneydi beee, tek kelime ile DESTAN...

Diğer hediyem ise birlikte uzunca, çılgınca yorumladığımız efsanemizden geliyor. HALKA'yı asla unutmayacağız... Şiirler, şarkılar... Kaderin en güzel hikayecileridir Korkut, her mezar yeniden açılır...

Güzel dileklerin için teşekkür ederim ve hediyeler harika 😍

ama (evet var bi ama) :A

sıvama işini eksik buldum :T:
ve adaşına çok büyük bir taş atmışsın 😱 "Ben klişe cümleler kurmayı sevmem o yüzden forumun bana kazandırdığı en iyi dostlardan birisin falan gibi şeyler demeyeceğim"

@Sherlock

• Güldürdün
  • İlginç
Tebrikler Zeynep. Nice senelerin olsun forumda. ❤ @Dosi

Bu şarkıda benden sana gelsin. 😍
Şarkıyı dinledim. Nakarat sadece biraz anımsar gibi oldum ama bilmediğim bir şarkı ve güzelmiş.
Ben klibe takıldım, cesur bir klip olmuş ve okadar öpüşmeye yer verilmesine gerek yokmuş bence :A :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion

ve adaşına çok büyük bir taş atmışsın 😱 "Ben klişe cümleler kurmayı sevmem o yüzden forumun bana kazandırdığı en iyi dostlardan birisin falan gibi şeyler demeyeceğim"

@Sherlock
Eksik bulmuş olabilirsin ama demiştim uzun süre başka kimseyi sıvamayacağım diye. Sen de Mart ayında benim için bir ayrıcalık yapmayacak mısın demiştin. :A Ben de yaptım ve uzun süre başkalarını sıvamadığım için biraz paslanmışım tabi. :A Yani bence bununla idare et, çünkü bu tamamen bir istisnaydı... :A

O cümle de tam olarak özel bir kişiye taş atma diyemem, genel bir serzeniş klişe lobisine... :A

• Güldürdün
Eksik bulmuş olabilirsin ama demiştim uzun süre başka kimseyi sıvamayacağım diye. Sen de Mart ayında benim için bir ayrıcalık yapmayacak mısın demiştin. :A Ben de yaptım ve uzun süre başkalarını sıvamadığım için biraz paslanmışım tabi. :A Yani bence bununla idare et, çünkü bu tamamen bir istisnaydı... :A

O cümle de tam olarak özel bir kişiye taş atma diyemem, genel bir serzeniş klişe lobisine... :A
yalnız cümleyi kelimesi kelimesine ayni o şekilde kullanan bi adaşın oldu :A ben oyüzden onu etiketledim :A
Seesenişinide benim konuda mı yalmayi uygun gördün :(
Ben ki kendi konumda bile seni sıvamışken senin.......😡😡😡

• Güldürdün
yalnız cümleyi kelimesi kelimesine ayni o şekilde kullanan bi adaşın oldu :A ben oyüzden onu etiketledim :A
O cümle veya ona benzer klişe cümleleri benim kullandığımı hiç görmemişsindir. :A O yüzden benden o tarz bir beklentiye girmen yanlış. :A Ki uzun süre boyunca kimseyi sıvamayacağım dememe rağmen yeterli yetersiz bilmem ama sıvamı da yaptım, daha ne yapayım... :A

• Güldürdün
Hadi ordan, benim yorum önceki sayfalardaydi görme ihtimalin düşüktü ama adaşın; Adaşım deyince ve hemen o gönderiye yakın mesajın olunca görmüş oldun :A
O cümle veya ona benzer klişe cümleleri benim kullandığımı hiç görmemişsindir. :A O yüzden benden o tarz bir beklentiye girmen yanlış. :A Ki uzun süre boyunca kimseyi sıvamayacağım dememe rağmen yeterli yetersiz bilmem ama sıvamı da yaptım, daha ne yapayım... :A
Sen git Sherlock'a yazdığim etiketsiz yorumu gör ama seni alıntıladığim yazimi görme 😱 resmen yaşlılarin işine geldiği şeyleri duymasi gibi bir şey oldu bu durum :A

• Güldürdün
10 Mart 2015 tarihinde Survivor yorumlamak için foruma üye olan ve kısa sürede pozitif ve hayat dolu enerjisiyle, imza atmış olduğu birçok emek dolu etkinliğiyle ve dedektif ruhuyla Forumun olmazsa olmazlarından haline gelen üyelerinden DOSİ’nin forumdaki 5.Yıldönümünü kutlamaktayız.

Ekli dosyayı görüntüle 76210

Musicsurvivor konusundaki tavsiyeleri sayesinde başlayan ve bunca sene boyunca bir öğretmen ve gerçek bir dost olarak daima yanımda olduğunu hissettiren kendisine bu foruma üye olduğu için ayrıca teşekkür eder ve forumdaki 50.yıldönümünü de hep birlikte görmeyi canı gönülden isteriz:bhr:

İyi ki varsın ve iyi ki aramızdasın 🕶

Konu için çok teşekkür ederim. Harika bir konu olmuş :love1:bir başkasının açması daha güzelmiş, oyüzden demek ki herkes ondan memnun benim açmamdan :A

Güzel sözler içinde teşekkür ederim. Sade ve hoş sözler.
hediyelere gelince, hepside birbirinden güzel.
Eftelya şarkısı çok güzel, hele müziği mükemmel :bhr: O şarkıyı senin vesilenle dinledim.
Ahmet Kaya'nın hangi şarkısı olduğunu merak etmiştim. Yazılardan belli olmuyordu mobilden dolayı. Yakamoz şarkısını yanılmıyorsam yakın bir zamanda profilinde paylaşmıştım Severim o şarkıyıda.
teşekkür ederim tekrardan canim arkadaşım ve isveçce sözlerdeki güzel dileğin için de çok teşekkürler💖

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Son olarak Sertab Erener'in bu muhteşem şarkısını bırakıyorum. Pek bilen yoktur bu şarkıyı o yüzden benim için yeri ayrı. :D

Yıldönümün tekrar kutlu olsun. :bhr:

Şarkı çok güzelmiş. Hiç dinlememiştim önceden. Dün gece kısık sesle dinlemiştim ve bugün ise 10 dakika önce dinledim ve özellikle nakarat kısmında tüyler diken diken olur derlerya, işte baya etkiledi o kısımlar. Sözleride çok anlamli.
Tekrardan teşekkürler hediyen için :bhr:

• Harika
Reactions: kerem
Sen git Sherlock'a yazdığim etiketsiz yorumu gör ama seni alıntıladığim yazimi görme 😱 resmen yaşlılarin işine geldiği şeyleri duymasi gibi bir şey oldu bu durum :A
Onu kaçırmam ilginç olmuş, bildirimlere bakarken tek alıntı yapmışsın gibi görmüşüm o yüzden o alıntıyı görmemişim. :A Tüm bildirimlere baktığımı sanmışım ama bakmamışım. :A :A

• Güldürdün
Tam olarak öyle olmadığını ve sıvandığım zaman bunları gördüğümü söylemiştim... :A Adaşımla alakası yok yani mesajın genel olarak konudaki mesajların çoğuna baktım sonuçta. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Onu kaçırmam ilginç olmuş, bildirimlere bakarken tek alıntı yapmışsın gibi görmüşüm o yüzden o alıntıyı görmemişim. :A Tüm bildirimlere baktığımı sanmışım ama bakmamışım. :A :A
Tam olarak öyle olmadığını ve sıvandığım zaman bunları gördüğümü söylemiştim... :A Adaşımla alakası yok yani mesajın genel olarak konudaki mesajların çoğuna baktım sonuçta. :A
o da nazarın olsun, hepimiz zaman zaman kaçırabiliyoruz bildirimleri (tabiki burada çok samimi değilim, ben anca %1 kaçırıyorum :A )

Kutlama konumda her telden sohbet olabiliyor, çoğunluğunda bakman normal :A
Ben daha hepsine geri dönüş yapamadım :A gece videolar gelince anca gün icinde aradan çıkarmaktayım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
o da nazarın olsun, hepimiz zaman zaman kaçırabiliyoruz bildirimleri (tabiki burada çok samimi değilim, ben anca %1 kaçırıyorum :A )

Kutlama konumda her telden sohbet olabiliyor, çoğunluğunda bakman normal :A
Ben daha hepsine geri dönüş yapamadım :A gece videolar gelince anca gün icinde aradan çıkarmaktayım :A
Böyle desem bile ben de çoook az kaçırırım. :A Ama bazılarına genelde tepki verip geçerim, o da duruma göre değişebiliyor tabi... :A Kendini övmene kendimi övme hahahaha. :A

Yaparsın yaparsın sen hepsine geri dönüş yaparsın. :A

• Güldürdün
Böyle desem bile ben de çoook az kaçırırım. :A Ama bazılarına genelde tepki verip geçerim, o da duruma göre değişebiliyor tabi... :A Kendini övmene kendimi övme hahahaha. :A

Yaparsın yaparsın sen hepsine geri dönüş yaparsın. :A
Tepki vermekte bildirime cevap vermek demektir. Mesele onu yapabilmek, sen Utku Bey kadar olmasada o konuda baya iyisin ama Sherlock.... bahsetmeye bile değmez onun üşengeçliğini :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Şarkı çok güzelmiş. Hiç dinlememiştim önceden. Dün gece kısık sesle dinlemiştim ve bugün ise 10 dakika önce dinledim ve özellikle nakarat kısmında tüyler diken diken olur derlerya, işte baya etkiledi o kısımlar. Sözleride çok anlamli.
Tekrardan teşekkürler hediyen için :bhr:
Teşekkür ederim, evet muhteşem bir şarkıdır beğeneceğini biliyordum. :bhr: Kutlama konusunu da halletiğimize göre şuraya halay çeken teyze gifini koyabiliriz. :A

• Güldürdün
Teşekkür ederim, evet muhteşem bir şarkıdır beğeneceğini biliyordum. :bhr: Kutlama konusunu da halletiğimize göre şuraya halay çeken teyze gifini koyabiliriz. :A
Aşk olsun, bir yük olarak mi gördün 😱
Dün mesajına cevap vermiştim, onu es geçmişsin, üstelik orada seni sıvamıştım :A :A
dip not: onlar göbek atıyor, halay değil o :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Aşk olsun, bir yük olarak mi gördün 😱
Dün mesajına cevap vermiştim, onu es geçmişsin, üstelik orada seni sıvamıştım :A :A
dip not: onlar göbek atıyor, halay değil o :A
Detaylarda boğdun beni, içim şişti. :A

Yok beklentini karşılamalıydım o yüzden özendim. Dünkü mesajıma cevap verdiğine emin misin? :A

• Güldürdün

@Sherlock

Hain adaş... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi