Neyse geleyim asıl meseleye. Kadim dostum Zey, konu belki forumdaki 5. yılın ama ben sana forumda veya forum dışında fark etmez nice mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum. Forumda da birlikte nice goygoylu, hoş sohbetli, sanat dolu, SABAR dolu yıllar diliyorum... Ben klişe cümleler kurmayı sevmem o yüzden forumun bana kazandırdığı en iyi dostlardan birisin falan gibi şeyler demeyeceğim ahahaha. Onun yerine iyi ki karşılaşmışız ve bu hoş goygoy dolu muazzam sohbetimiz başlamış diyorum. @Dosi
Hediyelerle geldim sana... Walt amcam gibi kötü günlerde bile (böyle olmasa bile) hep gülersin umarım... Yalnız tekrar izledim de ne sahneydi beee, tek kelime ile DESTAN...
Diğer hediyem ise birlikte uzunca, çılgınca yorumladığımız efsanemizden geliyor. HALKA'yı asla unutmayacağız... Şiirler, şarkılar... Kaderin en güzel hikayecileridir Korkut, her mezar yeniden açılır...
Hediyelerle geldim sana... Walt amcam gibi kötü günlerde bile (böyle olmasa bile) hep gülersin umarım... Yalnız tekrar izledim de ne sahneydi beee, tek kelime ile DESTAN...
Diğer hediyem ise birlikte uzunca, çılgınca yorumladığımız efsanemizden geliyor. HALKA'yı asla unutmayacağız... Şiirler, şarkılar... Kaderin en güzel hikayecileridir Korkut, her mezar yeniden açılır...