✨ Dosi’nin Forumdaki 5.Yıldönümü Kutlu Olsun! ✨

@Dosi 5.yılın kutlu nice yıllara inşallah hep beraber geçirmemiz dileğiyle
güzel arkadaşım foruma renk katan enerji veren canım üyemiz yönetimdede
görürüz inşAllahh :D

bu düeti çok seviyorum bunu armağan edeyim dedim :D

• Harika
Reactions: Dosi
Ay canım hediyen sizin mammiler tabiiki. :Z :Z

Ben şooooook
bizim şarkı ne ara belli oldu 😱 Ben güya konu açacaktım belirlenince :F neyse kalsin bu seneki konu, zaten konu açma orucundayım bu ara :A
Seneler öncede 3 siyahi kadın bizi temsil etmişti, ben kapakta onlar sandım bir an :F Şarkıyı sonra dinlerim. Bu aralar yoğundum ondan haberim olmadi demek :A

@Tolstoyevski tam 00:00'da kutlama konusu açmış, vay canına... Virüs koskoca adamı ne hale getirdi. :A @Dosi
Haha sorma 23.00 da acacaktı nerdeyse :F Gerçekten çok istedi açmayı, bende es geçtim kendim açmayi. ilk senelerimde sadece mesaj yazma kulüplerini açanlar oluyordu ama yaklaşık 3 senedir tüm konularımi kendim açtım Yıldönümü kutlama konumu daha önce kimse açmadi. İlk açmak @Tolstoyevski 'ye nasip oldu :bhr:

@Tolstoyevski tam 00:00'da kutlama konusu açmış, vay canına... Virüs koskoca adamı ne hale getirdi. :A @Dosi

Zaten birkaç gündür şüpheleniyorum vücüdum dökülüyor ama neyseki şimdilik ateş, öksürük, nezle durumu yok fakat tetikteyim bilemiyorum belki de bunları bünyeme hükmeden covid-19 yaptırıyordur ama yapısı gereği farkında olamazsın bir filmde konu edildiği gibi :A

Saat ve dakikanın karizması olsa da çok da önemi yok tabi sonuçta saat ve dakika yazmıyor geçmiş konularda o kötü :A Ekşi’de adam 14.07.2004’de yani milattan önce attığı mesajın yanında bile saat ve dakikası gözüküyor aynısı bu forumda da olsa keşke :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ben şooooook
bizim şarkı ne ara belli oldu 😱 Ben güya konu açacaktım belirlenince :F neyse kalsin bu seneki konu, zaten konu açma orucundayım bu ara :A
Seneler öncede 3 siyahi kadın bizi temsil etmişti, ben kapakta onlar sandım bir an :F Şarkıyı sonra dinlerim. Bu aralar yoğundum ondan haberim olmadi demek :A
Bunlar geçen yılki adamın arkasında duran backvokaller. Bu yıl direkt temsilçi oldular. Ayrıca bu yıl yine jüriler basar 12leri. Tam onların tarzı eski tarz pop yine. :A

• Güldürdün
@Dosi 5.yılın kutlu nice yıllara inşallah hep beraber geçirmemiz dileğiyle
güzel arkadaşım foruma renk katan enerji veren canım üyemiz yönetimdede
görürüz inşAllahh :D

bu düeti çok seviyorum bunu armağan edeyim dedim :D
Teşekkür ederim Melek 😍 hediyemde harika. Güzel dileklerin için de teşekkürler. Hep birlikte nice mesajlara inşallah :Z
5 sene az bir sene değil ha, foruma üyeyken öğrenciydim, vay be...

• Harika
Reactions: Angelica
Haha sorma 23.00 da acacaktı nerdeyse :F Gerçekten çok istedi açmayı, bende es geçtim kendim açmayi. ilk senelerimde sadece mesaj yazma kulüplerini açanlar oluyordu ama yaklaşık 3 senedir tüm konularımi kendim açtım Yıldönümü kutlama konumu daha önce kimse açmadi. İlk açmak @Tolstoyevski 'ye nasip oldu :bhr:
Tam açmak üzereyken birden elektrikler gitti malum, mobil veri de imkansız olduğu için şansıma küsecektim kırk yılda bir niyetlenmişken ama sonra TV’nin kırmızı ışığı tekrar gözüküverdi birden o yüzden aceleye geldi konu yine gitmemesi adına :A

• Güldürdün
Tebrik ediyorum @Dosi hanım, iyi ki 5 yıl önce üye olmuşsunuz ve tanışmamıza vesile olmuş bu durum. Forumun bana katmış olduğu en iyi insanlardan birisi olduğunu zaten daha önce söylemiştim, yine söylemiş olayım bu konu aracılığı ile. Ortaklığımızın, dostluğumuzun, arkadaşlığımızın devam edeceği nice yıllara... Umarım hep aramızda olmaya devam edersin. :Z

OPfBaW.jpg

Teşekkür ederim Melek 😍 hediyemde harika. Güzel dileklerin için de teşekkürler. Hep birlikte nice mesajlara inşallah :Z
5 sene az bir sene değil ha, foruma üyeyken öğrenciydim, vay be...

evet ya :D demek beğenmene sevindim cnm bende 8.yıla gireceğim :D

• Harika
Bunlar geçen yılki adamın arkasında duran backvokaller. Bu yıl direkt temsilçi oldular. Ayrıca bu yıl yine jüriler basar 12leri. Tam onların tarzı eski tarz pop yine. :A
şöyle bir kaç saniye kısık sesle açtim ama beğenmeyeceğim gibi :A geçen senekine kilise şarkısı diyordum :F onu beğenmemiştim :A
maşallah benden daha çok hakimsin yorumcularımıza :A ben resmen kopmuşum 😱

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Tam açmak üzereyken birden elektrikler gitti malum, mobil veri de imkansız olduğu için şansıma küsecektim kırk yılda bir niyetlenmişken ama sonra TV’nin kırmızı ışığı tekrar gözüküverdi birden o yüzden aceleye geldi konu yine gitmemesi adına :A
Baya bi macera atlatmışsın :A konuyla ilgili yorumlarım ve şarkı seçimlerine sonra döneceğim :bhr:
İlkkez yıldönümü konumun senin açmış olman çok iyi.Yıllarca süren dostluğumuzada bu yakışırdı :bhr:

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Zaten birkaç gündür şüpheleniyorum vücüdum dökülüyor ama neyseki şimdilik ateş, öksürük, nezle durumu yok fakat tetikteyim bilemiyorum belki de bunları bünyeme hükmeden covid-19 yaptırıyordur ama yapısı gereği farkında olamazsın bir filmde konu edildiği gibi :A

Saat ve dakikanın karizması olsa da çok da önemi yok tabi sonuçta saat ve dakika yazmıyor geçmiş konularda o kötü :A Ekşi’de adam 14.07.2004’de yani milattan önce attığı mesajın yanında bile saat ve dakikası gözüküyor aynısı bu forumda da olsa keşke :A

Virüs ne kadar etkili olursa olsun sen kendin istemeden böyle çılgın bir şeyi sana yaptırması mümkün değil, öyle bir virüs henüz bulunmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu adam size tam 00:00'da konu açmış @Dosi hanım, böyle destansı hediyeler taktim etmiş. Ben sizin yerinizde olsam üç diziye de başlardım... :A

Birinci videodaki o tüyler ürperten müziğin kalitesi, ikinci videodaki o destansı marş, üçüncü videodaki o buram buram Alman disiplini... Sırf bunların hatrına bile başlanır :A

• Güldürdün