- Reaksiyon puanı
- 114,183
- Puanı
- 1,060
Nefret ediyorum içkiden 😤 BANA ŞARKI İLE GEL BE 😡al o zaman bu vodkayı
Ekli dosyayı görüntüle 76217
Nefret ediyorum içkiden 😤 BANA ŞARKI İLE GEL BE 😡al o zaman bu vodkayı
Ekli dosyayı görüntüle 76217
Ben şooooookAy canım hediyen sizin mammiler tabiiki.
Haha sorma 23.00 da acacaktı nerdeyse Gerçekten çok istedi açmayı, bende es geçtim kendim açmayi. ilk senelerimde sadece mesaj yazma kulüplerini açanlar oluyordu ama yaklaşık 3 senedir tüm konularımi kendim açtım Yıldönümü kutlama konumu daha önce kimse açmadi. İlk açmak @Tolstoyevski 'ye nasip oldu@Tolstoyevski tam 00:00'da kutlama konusu açmış, vay canına... Virüs koskoca adamı ne hale getirdi. @Dosi
@Tolstoyevski tam 00:00'da kutlama konusu açmış, vay canına... Virüs koskoca adamı ne hale getirdi. @Dosi
Geçen sana para biriktir dedimya, kendim için istedim Bana hediye alacak paran ve spoi kutun olsun diyeTebrikler @Dosi hediyeler yolda
Bunlar geçen yılki adamın arkasında duran backvokaller. Bu yıl direkt temsilçi oldular. Ayrıca bu yıl yine jüriler basar 12leri. Tam onların tarzı eski tarz pop yine.Ben şooooook
bizim şarkı ne ara belli oldu 😱 Ben güya konu açacaktım belirlenince neyse kalsin bu seneki konu, zaten konu açma orucundayım bu ara
Seneler öncede 3 siyahi kadın bizi temsil etmişti, ben kapakta onlar sandım bir an Şarkıyı sonra dinlerim. Bu aralar yoğundum ondan haberim olmadi demek
Teşekkür ederim Melek 😍 hediyemde harika. Güzel dileklerin için de teşekkürler. Hep birlikte nice mesajlara inşallah@Dosi 5.yılın kutlu nice yıllara inşallah hep beraber geçirmemiz dileğiyle
güzel arkadaşım foruma renk katan enerji veren canım üyemiz yönetimdede
görürüz inşAllahh
bu düeti çok seviyorum bunu armağan edeyim dedim
Tam açmak üzereyken birden elektrikler gitti malum, mobil veri de imkansız olduğu için şansıma küsecektim kırk yılda bir niyetlenmişken ama sonra TV’nin kırmızı ışığı tekrar gözüküverdi birden o yüzden aceleye geldi konu yine gitmemesi adınaHaha sorma 23.00 da acacaktı nerdeyse Gerçekten çok istedi açmayı, bende es geçtim kendim açmayi. ilk senelerimde sadece mesaj yazma kulüplerini açanlar oluyordu ama yaklaşık 3 senedir tüm konularımi kendim açtım Yıldönümü kutlama konumu daha önce kimse açmadi. İlk açmak @Tolstoyevski 'ye nasip oldu
Teşekkür ederim Melek 😍 hediyemde harika. Güzel dileklerin için de teşekkürler. Hep birlikte nice mesajlara inşallah
5 sene az bir sene değil ha, foruma üyeyken öğrenciydim, vay be...
şöyle bir kaç saniye kısık sesle açtim ama beğenmeyeceğim gibi geçen senekine kilise şarkısı diyordum onu beğenmemiştimBunlar geçen yılki adamın arkasında duran backvokaller. Bu yıl direkt temsilçi oldular. Ayrıca bu yıl yine jüriler basar 12leri. Tam onların tarzı eski tarz pop yine.
Baya bi macera atlatmışsın konuyla ilgili yorumlarım ve şarkı seçimlerine sonra döneceğimTam açmak üzereyken birden elektrikler gitti malum, mobil veri de imkansız olduğu için şansıma küsecektim kırk yılda bir niyetlenmişken ama sonra TV’nin kırmızı ışığı tekrar gözüküverdi birden o yüzden aceleye geldi konu yine gitmemesi adına
Seninkide yakınmış😊 Bence bu sene kendin açmayı düşun. Ben genelde kendim açıyorum hep konularımı.evet ya demek beğenmene sevindim cnm bende 8.yıla gireceğim
Zaten birkaç gündür şüpheleniyorum vücüdum dökülüyor ama neyseki şimdilik ateş, öksürük, nezle durumu yok fakat tetikteyim bilemiyorum belki de bunları bünyeme hükmeden covid-19 yaptırıyordur ama yapısı gereği farkında olamazsın bir filmde konu edildiği gibi
Saat ve dakikanın karizması olsa da çok da önemi yok tabi sonuçta saat ve dakika yazmıyor geçmiş konularda o kötü Ekşi’de adam 14.07.2004’de yani milattan önce attığı mesajın yanında bile saat ve dakikası gözüküyor aynısı bu forumda da olsa keşke
Bu adam size tam 00:00'da konu açmış @Dosi hanım, böyle destansı hediyeler taktim etmiş. Ben sizin yerinizde olsam üç diziye de başlardım...