✨ Dosi’nin Forumdaki 5.Yıldönümü Kutlu Olsun! ✨

Çok teşekkürler :bhr: . Evet almancam var benim ama ckğunu unutmuş olsamda yaziları anlıyorum daha :A
Hediyeye gelince, baya acı bir hikaye ve hikayesi geçtiğimiz aylarda izlediğim bir filmi hatırlatti. Sen izledinmi bilmem ama izlemeni tavsiye ederim. Çok iyi bir film.
Şarkıyı şuan dinleyemiyorum. İsmini ilkkez duydum. Yarın dinleyip yorumlarım 😊

Tekrardan teşekkürlee birlikte nice yıllar deviriz umarım forumda :bhr:
Filmi izleyemedim hatta bilerek izlemedim çünkü yoruldum. Bilmiyorum şu ana kadar izlemedik film bırakmadım aslında Almanya tarihiyle ilgili ama inan biktim artık.

2 hafta önce Hanau'da dahi katliam yapıldı. Ve ben bu olayları unutmak istiyorum. Çünkü bu olaylar beni derinden etkiliyor. Ve bana iyi gelmiyor..

Neyse hediyeni beğenmene sevindim, beklentin büyüktü çünkü. :Z

Şarkı dediğim gibi tam gece dinlemenin o yüzden sabaha bırakma. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Aynen öyle, hele bu şarkı 😍😍 Burhan Çaçan'dan sonra dinleyebileceğim.başka bir yorum oldu :Z
Teşekkürler ama çok düz mü oldu ne kutlama mesajın :A :A ee tabi okadar uzak durursan soğur aramız :A
Ayıp ettin aramızın soğuduğu falan yok kısa ve öz bir mesaj yazmak istedim sadece :A

• Güldürdün
@Dosi 2015'te uye olsa da ben onla 2018 başinda muhabbet kurmaya başlamişim :X @MasacRE nin yeni uye sanmam gibi :F
Muhabbetimiz daha yeni yeni koyulaşiyor:(

Umarım uzun süre muhabbetimiz kesilmez. (hatta geçenlerde şakasını bile yapmişti 😱) Özel olarak ne seversin ne edersin demekten cok, kişileri forumdaki karakterleriyle tanımayı severim. O yuzden hediylerim

bir de çay sözüm vardi bilinmeyen bi yerde bilinmeyen zamanda:A onu da unutmadiğimi bilsin şimdilik böyle idare etsin :A

0-1555925838.jpg
2015'te aynı ortamda bulunup yollarımız kesişmemiş çok garip (türk filmi sahneleri geldi aklıma :A )

2018 başında mı başlamıştı? (b) Forumda bi 2018 öncesi bi de 2018 sonrası bi sürecim var, ve 2018 ocak ayından itibaren forumda herseye 0'dan başlamış olarak hissettim herzaman üyeliğimi ve demek ki ozaman başlamış muhabbetimiz :A

bizim koyu sohbet 2 senedir var aslında ya.
Çayıda unutmamış :bhr:
Şarkı seçimi EFSANE! Modumu daima yükselten bir şarkı :Z Teşekkürler 😍

Şakayı hatırlamadım 😱

• Harika
Reactions: Forumdash
Filmi izleyemedim hatta bilerek izlemedim çünkü yoruldum. Bilmiyorum şu ana kadar izlemedik film bırakmadım aslında Almanya tarihiyle ilgili ama inan biktim artık.

2 hafta önce Hanau'da dahi katliam yapıldı. Ve ben bu olayları unutmak istiyorum. Çünkü bu olaylar beni derinden etkiliyor. Ve bana iyi gelmiyor..

Neyse hediyeni beğenmene sevindim, beklentin büyüktü çünkü. :Z

Şarkı dediğim gibi tam gece dinlemenin o yüzden sabaha bırakma. :A
Düşundüğün gibi bir film değil aslında. Özellikle ilk 1 saati çok eğlenceli. Yinede sen bilirsin😊

Kulaklığı yanıma almamışım ama gece kısık sesle dinlemeye çalışırım uyumadan :A
Beklentimi karşıladı, hediyelerinde, sözlerinde herzaman bir samimiyet var çünkü :bhr:

• Harika
Reactions: kerem
Ayıp ettin aramızın soğuduğu falan yok kısa ve öz bir mesaj yazmak istedim sadece :A
Ben bazen toplu etiketlerde seni unutuyorum :A Çok ara koydun çok🙄 yine yaza kaybolacakmısın? Bari bukadar zaman koyma artık :T:

• Güldürdün
Reactions: eskici
2015'te aynı ortamda bulunup yollarımız kesişmemiş çok garip (türk filmi sahneleri geldi aklıma :A )

2018 başında mı başlamıştı? (b) Forumda bi 2018 öncesi bi de 2018 sonrası bi sürecim var, ve 2018 ocak ayından itibaren forumda herseye 0'dan başlamış olarak hissettim herzaman üyeliğimi ve demek ki ozaman başlamış muhabbetimiz :A

bizim koyu sohbet 2 senedir var aslında ya.
Çayıda unutmamış :bhr:
Şarkı seçimi EFSANE! Modumu daima yükselten bir şarkı :Z Teşekkürler 😍

Şakayı hatırlamadım 😱
Evet o tarihler :X İyi ki yenilenmişin diyelim.
Ben survivor izlemiyorum bir ara utopyadan dolayı Semih için izliyordum. Ama yorum sayfasında da denk gelmemişiz demek:A

Bir kahvenin 40 yıl hatrı var sonucta çayın bi 20 olsun yani:A

• Güldürdün
Ben bazen toplu etiketlerde seni unutuyorum :A Çok ara koydun çok🙄 yine yaza kaybolacakmısın? Bari bukadar zaman koyma artık :T:
Kaybolmayı düşünmüyorum çok sık girmem belki ama arada bir de olsa mutlaka girerim diye düşünüyorum :A ama hayat ne getirir bilinmez tabi bakalım :A

• Güldürdün
Evet o tarihler :X İyi ki yenilenmişin diyelim.
Ben survivor izlemiyorum bir ara utopyadan dolayı Semih için izliyordum. Ama yorum sayfasında da denk gelmemişiz demek:A

Bir kahvenin 40 yıl hatrı var sonucta çayın bi 20 olsun yani:A
Seninle geçen seneki kutlama konumda deyinmiştik bu mevzuya ve sonra bakındim eski Survivor konularına, Atakan'ın senesiydi galiba, ozaman aynı yorum konusunda bulunmuşuz.

20 yıl iyidir. 40ı zor görürüz zaten :A :A

• Güldürdün
Seninle geçen seneki kutlama konumda deyinmiştik bu mevzuya ve sonra bakındim eski Survivor konularına, Atakan'ın senesiydi galiba, ozaman aynı yorum konusunda bulunmuşuz.

20 yıl iyidir. 40ı zor görürüz zaten :A :A
Evet Atakanlıyı da izlemiştim. Semih varmıydı orda(b)

• Beğendim
Kaybolmayı düşünmüyorum çok sık girmem belki ama arada bir de olsa mutlaka girerim diye düşünüyorum :A ama hayat ne getirir bilinmez tabi bakalım :A
Bende yaz için böyle düşünmekteyim ama dediğin gibi, hayat ne getirir bilinmez :A geçen sene 3 ay yoktum, bu sene tatile gidersem arada girmeyi planlıyorum ama yine 3 ay olmayabilirim, bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Evet Atakanlıyı da izlemiştim. Semih varmıydı orda(b)
Evet, aynı sene yarıştılar :A Ben Semih"i eleştirirdim akşamlari ve sabaha karşı @Maskeli Fedai bana onu savunurdu, bende işe giderken (1 buçuk saat sürüyordu işe gitmek :F ) o süreçte ona karşi mesajlarımi yazardım :A Yol boyu işim gücüm Survivor yorumlamak oluyordu :F

• Güldürdün
Evet, aynı sene yarıştılar :A Ben Semih"i eleştirirdim akşamlari ve sabaha karşı @Maskeli Fedai bana onu savunurdu, bende işe giderken (1 buçuk saat sürüyordu işe gitmek :F ) o süreçte ona karşi mesajlarımi yazardım :A Yol boyu işim gücüm Survivor yorumlamak oluyordu :F
Ahhh ben de savunsaymışım o zamanlar tabi semihin gerçek yuzunu söyleyerek:A

• Güldürdün
Zeyno'mm yıl dönümün kutlu olsun. Nice yıllara :bhr:

İyi ki varsın, iyi ki forumdasın, sakın bir yerlere kaybolayım deme hep burada ol 😍 @Dosi

yasakelma-set-edaece-sevvalsam-750x375-c.jpg

birzamanlarcukurova-2sezon-1-750x375-c.jpg

1583825603047.png

EQepXvKWoAA23Bc.jpg

DsnZtEZWoAA9WZD.jpg

• Harika
Zeyno'mm yıl dönümün kutlu olsun. Nice yıllara :bhr:

İyi ki varsın, iyi ki forumdasın, sakın bir yerlere kaybolayım deme hep burada ol 😍 @Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 76219

Ekli dosyayı görüntüle 76220

Ekli dosyayı görüntüle 76221

Ekli dosyayı görüntüle 76222

Ekli dosyayı görüntüle 76223

Teşekkürler canım, hediyeler harika 😍
Bizin Hikaye ekibindeki "Bunu ben yapmadım" yazısını her gördüğümde gülümsene oluşuyor bende nedense :A

Şarkıda çok iyi seçim: Bazı şeyler gerçektente eskidendi ve eskide kalmasıda iyi oldu😊

• Harika
Reactions: serhatt
Birinci videodaki o tüyler ürperten müziğin kalitesi, ikinci videodaki o destansı marş, üçüncü videodaki o buram buram Alman disiplini... Sırf bunların hatrına bile başlanır :A

Hepsi muazzam hepsi... Özellikle Dark'ın içerisindeki tüm şarkı ve müzikler çok iyi bence. Diziyi izlerken alıp götürüyor seni dizinin karanlık dünyasına ve atmosferine... :A

Teşekkürler bu güzel sözler için. Sen diğer samimi olduğum ve paylaşim yaptığım arkadaşlardan sonra girdin hayatıma ama kısa sürede onlar kadar değer verdiğim ve güvendiğim bir isim oldun. Belki bunda MEnes'in de payı vardı. Onu etiketlemiyeyim, sıvandığını görmez umarim :A ama şu bir gerçek ki onun dost seçimleri iyi ve bende buna güvenerekten seninle muhabbetimi forum dışınada taşıdım😊 yanılmadım çok şükür.
Birlikte nice boş ve dolu, nice nice goygoylara :Z
Sherlock ile ortağı, Söz dizisinden sonra bizi temsil eden yeni ikili :bhr: ama hangimiz hakiki Sherlock'uz orası tartışılır :A :A
Şarkıyıda yarın dinlerim :bhr:

Adaşımın gözünden kaçmaz Dosi hanım, mahvolduk. Sıvandığını görünce susmaz artık. :A Duygularımız karşılıklı Dosi hanım, dediğin gibi uzun yıllar sürer umarım bu güzel boşlar, goygoylar... :A

Sherlock'luk konusu kesinlikle tartışmaya açık, son zamanlarda benim nickimin hakkını sen veriyorsun resmen sonuna kadar... :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
O kadar Alman disiplininden bahsettik durduk bak İşte alman disiplini adama neler yaptırıyormuş :A Dakiklik ve dakiklikteki mükemmellik arayışı Alman disiplininin en önemli maddelerinden biridir ve Hitler bile bu sayede Hitler olabilmiştir :A

Bu arada yarın ve çarşamba tam bir Alman Disiplini şöleni izleyeceğiz Mourinho iyice saç dökerken :A

Tabii, bunlar hep Alman disiplini. :A Dark'ta zaten zaman teması üzerine kurulmuş Alman disiplini ürünü bir sanat eseri, şaşırmamalı onu bu kadar sevmene. :A

Mourinho hocam kolay lokma değildir, dikkat etsin Alman disiplini... boğazlarına takılmasın hocam. :A Lampard hocam için ise bir şey diyemiyorum, 6-7 tane bile atabilir Alman disiplininin en güçlü temsilcilerinden olan Bayern Münih isimli yamyam takım. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Teşekkürler bu güzel sözler için. Sen diğer samimi olduğum ve paylaşim yaptığım arkadaşlardan sonra girdin hayatıma ama kısa sürede onlar kadar değer verdiğim ve güvendiğim bir isim oldun. Belki bunda MEnes'in de payı vardı. Onu etiketlemiyeyim, sıvandığını görmez umarim :A ama şu bir gerçek ki onun dost seçimleri iyi ve bende buna güvenerekten seninle muhabbetimi forum dışınada taşıdım😊 yanılmadım çok şükür.
Birlikte nice boş ve dolu, nice nice goygoylara :Z
Sherlock ile ortağı, Söz dizisinden sonra bizi temsil eden yeni ikili :bhr: ama hangimiz hakiki Sherlock'uz orası tartışılır :A :A
Şarkıyıda yarın dinlerim :bhr:
Asla kaçırmam böyle şeyleri biliyorsun... :A

• Güldürdün