Tabiki, sen benim hafızamı mı sorguluyorsun? 😱Detaylarda boğdun beni, içim şişti.
Yok beklentini karşılamalıydım o yüzden özendim. Dünkü mesajıma cevap verdiğine emin misin?
işte mesajına cevabım tıkla ve ışınlan
Tabiki, sen benim hafızamı mı sorguluyorsun? 😱Detaylarda boğdun beni, içim şişti.
Yok beklentini karşılamalıydım o yüzden özendim. Dünkü mesajıma cevap verdiğine emin misin?
ikinci alıntıda ne çok yazım hatam olmuş şu p ve l hep bana oyun oynuyorHain adaş...
İyi filmi listeme aldım o zaman. İzleyince haber veririm.Düşundüğün gibi bir film değil aslında. Özellikle ilk 1 saati çok eğlenceli. Yinede sen bilirsin😊
Kulaklığı yanıma almamışım ama gece kısık sesle dinlemeye çalışırım uyumadan
Beklentimi karşıladı, hediyelerinde, sözlerinde herzaman bir samimiyet var çünkü
Yorum konusu var o filmin.İyi filmi listeme aldım o zaman. İzleyince haber veririm.
Teşekkür ederim canım özellikle sondaki hediyem harika
Onu sürekli paylaşıyorum o yüzden koymadım.Teşekkür ederim canım özellikle sondaki hediyem harika
Kadın gibi Kadın İpek'te olabilirdi hediyelerde
Haklısın, paylaşirken bizimlede paylaşiyorsunOnu sürekli paylaşıyorum o yüzden koymadım.
Çok teşekkür ederim Erinç hediyelerim harika
@Dosi Zeynepcim...Nice 5 yılların olsun bu forumda enerjini yaymaya devam et...
Ekli dosyayı görüntüle 76239
Enerjin,güleryüzün hep seninle olsun... İyi ki varsın; iyi ki tanımışım seni.
Ekli dosyayı görüntüle 76240
Hep gül ve gülen insanlarda hayatında olsun...
Dün gece gördüm konunu ama gün içinde işte çok yoğundum cepten rahat hediye yollayamadım;akşam yazmak en iyisi dedimÇok teşekkür ederim Erinç hediyelerim harika
Senden gündüz hediye bekliyordum
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim
8 Mart'a ki kibarlığindan dolayı bu konuyu es gecmeyeceğini tahmin ettimDün gece gördüm konunu ama gün içinde işte çok yoğundum cepten rahat hediye yollayamadım;akşam yazmak en iyisi dedim
Tekrar Nice 5 lere Olsun
Geçen sene erkek temsilciyi Esc'ye yolladık diye @MasacRE acayip içlenmişti, tonla laf etti ve bu sene bizde tam 3 tane kadını Esc'ye yolluyoruz Hadi iyisin Utku BeyAy canım hediyen sizin mammiler tabiiki.
Bu şarkı varken...Geçen sene erkek temsilciyi Esc'ye yolladık diye @MasacRE acayip içlenmişti, tonla laf etti ve bu sene bizde tam 3 tane kadını Esc'ye yolluyoruz Hadi iyisin Utku Bey
Şarkıya gelince başta yadırgamıştım ama dinledikçe hoşuma gitti. Geçen seneki şarkımıza kilise şarkısı demiştim. Bu ondan daha iyi. Jürilerden tam puan bekliyoruz
Bu arada önceleri şarkımız belli olunca konusunu açmayı planlamıştım ama hazır köşeme çekilmişken, hiç bulaşmayayim. Mesaj olarak tanıtayım şarkımızı Umarım beğenirsiniz. İlk 10 garanti
@MEnes @kerem @xemrexxx @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @Silinmiş Üye @batuhankaralar @Forumdash @dreamy @vadikızı @Silinmiş Üye @alperuz @Aserat @serhatt @The_Erinch
Ne olmuş biliyormusun, sadece 1 PUAN ile kaybetmiş 😱 ay kız bundan çok etkilenmese bari. 1 puan vay be 😱 😱Bu şarkı varken...
Bu son şarkı bile seçtiğiniz şarkıdan iyi. Söylediğim şarkıyı seçmeyerek kendi şansınızla oynadınız. Tam jürilik şarkı zaten. Halktan oy alacağınız belli olmadığı için jüri oylarını garantilemek istemişsiniz.Ne olmuş biliyormusun, sadece 1 PUAN ile kaybetmiş 😱 ay kız bundan çok etkilenmese bari. 1 puan vay be 😱 😱
Hepsini geçtim. Bu şarkı en azından tur atlayıp finalde olabilirdi. Mendez çocukluğumun şarkıcısı. Arkadaşlarla küçükken az dans etmezdik onun şarkılarıyla
Ay sende ne gömdün be Juriler Kızı yerine anasını seçmişler işteBu son şarkı bile seçtiğiniz şarkıdan iyi. Söylediğim şarkıyı seçmeyerek kendi şansınızla oynadınız. Tam jürilik şarkı zaten. Halktan oy alacağınız belli olmadığı için jüri oylarını garantilemek istemişsiniz.