✨ Dosi’nin Forumdaki 5.Yıldönümü Kutlu Olsun! ✨

• İlginç
Reactions: kerem
Düşundüğün gibi bir film değil aslında. Özellikle ilk 1 saati çok eğlenceli. Yinede sen bilirsin😊

Kulaklığı yanıma almamışım ama gece kısık sesle dinlemeye çalışırım uyumadan :A
Beklentimi karşıladı, hediyelerinde, sözlerinde herzaman bir samimiyet var çünkü :bhr:
İyi filmi listeme aldım o zaman. İzleyince haber veririm. :A

• Harika
Reactions: Dosi
İyi filmi listeme aldım o zaman. İzleyince haber veririm. :A
Yorum konusu var o filmin.

Tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdığımıza göre ve tüm görevler yerine getirildiğine göre teyzelerimiz artık gelebilir :A
CelebratedCheapAmericanpainthorse-small.gif

• Harika

@Dosi Zeynepcim...Nice 5 yılların olsun bu forumda enerjini yaymaya devam et...

1583860600126.png

Enerjin,güleryüzün hep seninle olsun... İyi ki varsın; iyi ki tanımışım seni.

1583860689864.png

Hep gül ve gülen insanlarda hayatında olsun...

• Harika
  • Harika
Reactions: The_Erinch
Çok teşekkür ederim Erinç :bhr: hediyelerim harika :love1:
Senden gündüz hediye bekliyordum :Z
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim :bhr:
Dün gece gördüm konunu ama gün içinde işte çok yoğundum cepten rahat hediye yollayamadım;akşam yazmak en iyisi dedim :ok:

Tekrar Nice 5 lere Olsun:bhr::love1:

• Harika
Dün gece gördüm konunu ama gün içinde işte çok yoğundum cepten rahat hediye yollayamadım;akşam yazmak en iyisi dedim :ok:

Tekrar Nice 5 lere Olsun:bhr::love1:
8 Mart'a ki kibarlığindan dolayı bu konuyu es gecmeyeceğini tahmin ettim :bhr:
Tekrardan teşekkürler :bhr:

• Harika
Reactions: The_Erinch
Ay canım hediyen sizin mammiler tabiiki. :Z :Z

Geçen sene erkek temsilciyi Esc'ye yolladık diye @MasacRE acayip içlenmişti, tonla laf etti ve bu sene bizde tam 3 tane kadını Esc'ye yolluyoruz :Z Hadi iyisin Utku Bey :A

Şarkıya gelince başta yadırgamıştım ama dinledikçe hoşuma gitti. Geçen seneki şarkımıza kilise şarkısı demiştim. Bu ondan daha iyi. Jürilerden tam puan bekliyoruz :A
Bu arada önceleri şarkımız belli olunca konusunu açmayı planlamıştım ama hazır köşeme çekilmişken, hiç bulaşmayayim. Mesaj olarak tanıtayım şarkımızı :A Umarım beğenirsiniz. İlk 10 garanti :A
@MEnes @kerem @xemrexxx @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @Silinmiş Üye @batuhankaralar @Forumdash @dreamy @vadikızı @Silinmiş Üye @alperuz @Aserat @serhatt @The_Erinch

Geçen sene erkek temsilciyi Esc'ye yolladık diye @MasacRE acayip içlenmişti, tonla laf etti ve bu sene bizde tam 3 tane kadını Esc'ye yolluyoruz :Z Hadi iyisin Utku Bey :A

Şarkıya gelince başta yadırgamıştım ama dinledikçe hoşuma gitti. Geçen seneki şarkımıza kilise şarkısı demiştim. Bu ondan daha iyi. Jürilerden tam puan bekliyoruz :A
Bu arada önceleri şarkımız belli olunca konusunu açmayı planlamıştım ama hazır köşeme çekilmişken, hiç bulaşmayayim. Mesaj olarak tanıtayım şarkımızı :A Umarım beğenirsiniz. İlk 10 garanti :A
@MEnes @kerem @xemrexxx @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @Silinmiş Üye @batuhankaralar @Forumdash @dreamy @vadikızı @Silinmiş Üye @alperuz @Aserat @serhatt @The_Erinch
Bu şarkı varken...

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: Angelica and Dosi
Bu şarkı varken...

Ne olmuş biliyormusun, sadece 1 PUAN ile kaybetmiş 😱 ay kız bundan çok etkilenmese bari. 1 puan vay be 😱 😱

Hepsini geçtim. Bu şarkı en azından tur atlayıp finalde olabilirdi. Mendez çocukluğumun şarkıcısı. Arkadaşlarla küçükken az dans etmezdik onun şarkılarıyla :A

• Beğendim
Ne olmuş biliyormusun, sadece 1 PUAN ile kaybetmiş 😱 ay kız bundan çok etkilenmese bari. 1 puan vay be 😱 😱

Hepsini geçtim. Bu şarkı en azından tur atlayıp finalde olabilirdi. Mendez çocukluğumun şarkıcısı. Arkadaşlarla küçükken az dans etmezdik onun şarkılarıyla :A
Bu son şarkı bile seçtiğiniz şarkıdan iyi. :( Söylediğim şarkıyı seçmeyerek kendi şansınızla oynadınız. Tam jürilik şarkı zaten. Halktan oy alacağınız belli olmadığı için jüri oylarını garantilemek istemişsiniz. :A

• Güldürdün
Bu son şarkı bile seçtiğiniz şarkıdan iyi. :( Söylediğim şarkıyı seçmeyerek kendi şansınızla oynadınız. Tam jürilik şarkı zaten. Halktan oy alacağınız belli olmadığı için jüri oylarını garantilemek istemişsiniz. :A
Ay sende ne gömdün be :A Juriler Kızı yerine anasını seçmişler işte:A

isimleride pek manidar haha Dotter(kız evlat) :A

• Güldürdün