✨ Dosi’nin Forumdaki 5.Yıldönümü Kutlu Olsun! ✨

Filmi izleyemedim hatta bilerek izlemedim çünkü yoruldum. Bilmiyorum şu ana kadar izlemedik film bırakmadım aslında Almanya tarihiyle ilgili ama inan biktim artık.

2 hafta önce Hanau'da dahi katliam yapıldı. Ve ben bu olayları unutmak istiyorum. Çünkü bu olaylar beni derinden etkiliyor. Ve bana iyi gelmiyor..

Neyse hediyeni beğenmene sevindim, beklentin büyüktü çünkü.

Şarkı dediğim gibi tam gece dinlemenin o yüzden sabaha bırakma.

Reactions: Dosi
Aynen öyle, hele bu şarkı 😍😍 Burhan Çaçan'dan sonra dinleyebileceğim.başka bir yorum oldu

Teşekkürler ama çok düz mü oldu ne kutlama mesajın
ee tabi okadar uzak durursan soğur aramız
Ayıp ettin aramızın soğuduğu falan yok kısa ve öz bir mesaj yazmak istedim sadece

2015'te aynı ortamda bulunup yollarımız kesişmemiş çok garip (türk filmi sahneleri geldi aklıma
)

2018 başında mı başlamıştı?
Forumda bi 2018 öncesi bi de 2018 sonrası bi sürecim var, ve 2018 ocak ayından itibaren forumda herseye 0'dan başlamış olarak hissettim herzaman üyeliğimi ve demek ki ozaman başlamış muhabbetimiz

bizim koyu sohbet 2 senedir var aslında ya.
Çayıda unutmamış

Şarkı seçimi EFSANE! Modumu daima yükselten bir şarkı
Teşekkürler 😍

Şakayı hatırlamadım 😱

Reactions: Forumdash
Düşundüğün gibi bir film değil aslında. Özellikle ilk 1 saati çok eğlenceli. Yinede sen bilirsin😊

Kulaklığı yanıma almamışım ama gece kısık sesle dinlemeye çalışırım uyumadan

Beklentimi karşıladı, hediyelerinde, sözlerinde herzaman bir samimiyet var çünkü

Reactions: kerem
Ayıp ettin aramızın soğuduğu falan yok kısa ve öz bir mesaj yazmak istedim sadece
Ben bazen toplu etiketlerde seni unutuyorum
Çok ara koydun çok🙄 yine yaza kaybolacakmısın? Bari bukadar zaman koyma artık

Reactions: eskici
Evet o tarihler
İyi ki yenilenmişin diyelim.
Ben survivor izlemiyorum bir ara utopyadan dolayı Semih için izliyordum. Ama yorum sayfasında da denk gelmemişiz demek

Bir kahvenin 40 yıl hatrı var sonucta çayın bi 20 olsun yani

Ben bazen toplu etiketlerde seni unutuyorum
Çok ara koydun çok🙄 yine yaza kaybolacakmısın? Bari bukadar zaman koyma artık
Kaybolmayı düşünmüyorum çok sık girmem belki ama arada bir de olsa mutlaka girerim diye düşünüyorum
ama hayat ne getirir bilinmez tabi bakalım

Seninle geçen seneki kutlama konumda deyinmiştik bu mevzuya ve sonra bakındim eski Survivor konularına, Atakan'ın senesiydi galiba, ozaman aynı yorum konusunda bulunmuşuz.

20 yıl iyidir. 40ı zor görürüz zaten

Seninle geçen seneki kutlama konumda deyinmiştik bu mevzuya ve sonra bakındim eski Survivor konularına, Atakan'ın senesiydi galiba, ozaman aynı yorum konusunda bulunmuşuz.

20 yıl iyidir. 40ı zor görürüz zaten
Evet Atakanlıyı da izlemiştim. Semih varmıydı orda

Kaybolmayı düşünmüyorum çok sık girmem belki ama arada bir de olsa mutlaka girerim diye düşünüyorum
ama hayat ne getirir bilinmez tabi bakalım
Bende yaz için böyle düşünmekteyim ama dediğin gibi, hayat ne getirir bilinmez
geçen sene 3 ay yoktum, bu sene tatile gidersem arada girmeyi planlıyorum ama yine 3 ay olmayabilirim, bakalım

Reactions: eskici
Evet Atakanlıyı da izlemiştim. Semih varmıydı orda
Evet, aynı sene yarıştılar
Ben Semih"i eleştirirdim akşamlari ve sabaha karşı @Maskeli Fedai bana onu savunurdu, bende işe giderken (1 buçuk saat sürüyordu işe gitmek
) o süreçte ona karşi mesajlarımi yazardım
Yol boyu işim gücüm Survivor yorumlamak oluyordu

Ahhh ben de savunsaymışım o zamanlar tabi semihin gerçek yuzunu söyleyerek

Zeyno'mm yıl dönümün kutlu olsun. Nice yıllara

İyi ki varsın, iyi ki forumdasın, sakın bir yerlere kaybolayım deme hep burada ol 😍 @Dosi

Teşekkürler canım, hediyeler harika 😍
Bizin Hikaye ekibindeki "Bunu ben yapmadım" yazısını her gördüğümde gülümsene oluşuyor bende nedense

Şarkıda çok iyi seçim: Bazı şeyler gerçektente eskidendi ve eskide kalmasıda iyi oldu😊

Reactions: serhatt
Birinci videodaki o tüyler ürperten müziğin kalitesi, ikinci videodaki o destansı marş, üçüncü videodaki o buram buram Alman disiplini... Sırf bunların hatrına bile başlanır

Hepsi muazzam hepsi... Özellikle Dark'ın içerisindeki tüm şarkı ve müzikler çok iyi bence. Diziyi izlerken alıp götürüyor seni dizinin karanlık dünyasına ve atmosferine...

Adaşımın gözünden kaçmaz Dosi hanım, mahvolduk. Sıvandığını görünce susmaz artık.
Duygularımız karşılıklı Dosi hanım, dediğin gibi uzun yıllar sürer umarım bu güzel boşlar, goygoylar...

Sherlock'luk konusu kesinlikle tartışmaya açık, son zamanlarda benim nickimin hakkını sen veriyorsun resmen sonuna kadar...

Reactions: Dosi and MEnes

Tabii, bunlar hep Alman disiplini.
Dark'ta zaten zaman teması üzerine kurulmuş Alman disiplini ürünü bir sanat eseri, şaşırmamalı onu bu kadar sevmene.

Mourinho hocam kolay lokma değildir, dikkat etsin Alman disiplini... boğazlarına takılmasın hocam.
Lampard hocam için ise bir şey diyemiyorum, 6-7 tane bile atabilir Alman disiplininin en güçlü temsilcilerinden olan Bayern Münih isimli yamyam takım.

Reactions: Tolstoyevski
Asla kaçırmam böyle şeyleri biliyorsun...