2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hımm oy verirken şarkıdan ziyade şarkıcı faktörünü göz önünde bulunduruyorsun o zaman sen daha çok :D
Klipler benim icin önemli. Güzel kadın şarkıcı kadın kliplerini sevdiğim doğrudur ama son yıllarda popüler Semicenke de az oy vermedim. En çok dinlediğim ve kendisini dinlettirenleri seviyorum diyelim ama klip önemli tabiki de benimde sevdigm sarkicilar var çoğunun kadın olması kadın sesi erkek sesinden iyi hissettiriyor :D

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Beğendim
Reactions: Doğan and xemrexxx
Oylamada son 24 saate yaklaştık.
Katılımınızı bekliyoruz :Z
Güzel bir rekabet var. Şampiyonu belirlemek sizin elinizde.

Bu son hatırlatmadır…

@MasacRE , , @emreemreu , , @mrt-06 @batuhankaralar , , , @Billy Kane, @Doğan, @Gizmen , @Hazem , @kerem , @Sherlock, , @ömer karataş , , @Keith Long , @STAR , , @Turkuazz , , @NES , , , , , , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @hasanca , @-potterhead- , @umuttanyel , @BesaleT , @Polat Şaşmaz , @xemrexxx , @Felon ….
yarış nefes nefese :A

bana kimse inanmaz nasıl olsa dosi , o yüzden bu mesajım sonuç deşifre etmek değil masum sayılır :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde finale gelmiş bulunmaktayız :Z

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"nin Şampiyonu Olsun?

Zerrin Özer - Basit Numaralar

Melike Şahin - Diva Yorgun

Konuda niye 2 tane etiket listesi var? :A Yeni sistemin bu şekilde mi artık :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
Aa komple hepsini imha edecektim :A

Yok onun sebebi konu günler önceden hazırdı. O şekilde bildirim gitmezse diye açarken ekleme yaptım sıfır etiket ile :A
İmha etmeyi unuttun demek :A

İşini garantiye almışsın :A

Bu arada ufak bir hata yakaladım.

En Favori Şarkı 2023'ün Şampiyonu Kim Olsun? yazman gerekiyordu. Hem ankette hem konuda düzeltebilirsin. 2022'ye göre yazdığın için 'nin' eki kalmış olmalı :A

İmha etmeyi unuttun demek :A

İşini garantiye almışsın :A

Bu arada ufak bir hata yakaladım.

En Favori Şarkı 2023'ün Şampiyonu Kim Olsun? yazman gerekiyordu. Hem ankette hem konuda düzeltebilirsin. 2022'ye göre yazdığın için 'nin' eki kalmış olmalı :A
Biraz erken farketmedin mi? :A
Kopyala yapıştır acizliği :A

Biraz erken farketmedin mi? :A
Kopyala yapıştır acizliği :A
Aslında dün akşam fark ettim. Konuyu gece açtığın ve yorgun olduğum için ilk anda kaçırdım doğru :A Sonra goygoylara odaklandık falan filan.

Yine benden başka fark eden de olmadı :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
bak mesajı gördünmü @Dosi ne demişler dost başa düşman ayağa bakar demişler :A
Ya tutarsa diye denemişsin şansını ama burdan vuramazsın :A

Benimkisi meraktı, Dosi'nin yardımcısı olduğu için her şeyi bilmemde yarar var :A Ve benim hatırlatmamdan dolayı düzeltmesini yapmış. Ben ona destek oluyordum yani :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and tekin
Ya tutarsa diye denemişsin şansını ama burdan vuramazsın :A

Benimkisi meraktı, Dosi'nin yardımcısı olduğu için her şeyi bilmemde yarar var :A Ve benim hatırlatmamdan dolayı düzeltmesini yapmış. Ben ona destek oluyordum yani :A
tee 2 yıl öncesinde kalan nin takısını bile didik didik kurcalayıp hata olarak saygıdeğer çok kıymetli süper modumun suratına atmaya nasıl gönlün elverdi hiçmi için sıkılmadı ayıp denen bişey var :D
iyiki benim gibi her türlü darbeye karşı kendisine siper olacak dürüst kıymetli dostları var @Dosi nin :A

tee 2 yıl öncesinde kalan nin takısını bile didik didik kurcalayıp hata olarak saygıdeğer çok kıymetli süper modumun suratına atmaya nasıl gönlün elverdi hiçmi için sıkılmadı ayıp denen bişey var :D
iyiki benim gibi her türlü darbeye karşı kendisine siper olacak dürüst kıymetli dostları var @Dosi nin :A
Resmen dejavu yaşıyorum... :A @Dosi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...