denizi görsün en azından , aşiyan mezarlığı tam bana göre, tevfik fikretin yamacında olsun orda efkarlanıp saydırırım beni gömenlere
kına yakarsın artıkAldın mı cevabını @tekin
denizi görsün en azından , aşiyan mezarlığı tam bana göre, tevfik fikretin yamacında olsun orda efkarlanıp saydırırım beni gömenlere
------
kına yakarsın artık
bu zamanda beleş mezar bulsan gireceksin ben halimden memnunum vallahiTamam ben iṣlemleri yarına baṣlatıyorum.
Klipler benim icin önemli. Güzel kadın şarkıcı kadın kliplerini sevdiğim doğrudur ama son yıllarda popüler Semicenke de az oy vermedim. En çok dinlediğim ve kendisini dinlettirenleri seviyorum diyelim ama klip önemli tabiki de benimde sevdigm sarkicilar var çoğunun kadın olması kadın sesi erkek sesinden iyi hissettiriyorHımm oy verirken şarkıdan ziyade şarkıcı faktörünü göz önünde bulunduruyorsun o zaman sen daha çok
yarış nefes nefeseOylamada son 24 saate yaklaştık.
Katılımınızı bekliyoruz
Güzel bir rekabet var. Şampiyonu belirlemek sizin elinizde.
Bu son hatırlatmadır…
@MasacRE , , @emreemreu , , @mrt-06 @batuhankaralar , , , @Billy Kane, @Doğan, @Gizmen , @Hazem , @kerem , @Sherlock, , @ömer karataş , , @Keith Long , @STAR , , @Turkuazz , , @NES , , , , , , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @hasanca , @-potterhead- , @umuttanyel , @BesaleT , @Polat Şaşmaz , @xemrexxx , @Felon ….
Güzel bir rekabet ile eşdeğer sayılır zatenyarış nefes nefese
bana kimse inanmaz nasıl olsa dosi , o yüzden bu mesajım sonuç deşifre etmek değil masum sayılır
eşdeğer ! derken kimse anlamamıştırGüzel bir rekabet ile eş değer sayılır zaten
Ayrı yazmışım birleştirdimeşdeğer ! derken kimse anlamamıştır
Konuda niye 2 tane etiket listesi var? Yeni sistemin bu şekilde mi artıkFav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde finale gelmiş bulunmaktayız
Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"nin Şampiyonu Olsun?
Zerrin Özer - Basit Numaralar
Melike Şahin - Diva Yorgun
@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen, @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar ,@MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon666☾☆ , @hasanca
@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen, @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead-, @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar ,@MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon666☾☆ , @hasanca
Aa komple hepsini imha edecektimKonuda niye 2 tane etiket listesi var? Yeni sistemin bu şekilde mi artık
İmha etmeyi unuttun demekAa komple hepsini imha edecektim
Yok onun sebebi konu günler önceden hazırdı. O şekilde bildirim gitmezse diye açarken ekleme yaptım sıfır etiket ile
Biraz erken farketmedin mi?İmha etmeyi unuttun demek
İşini garantiye almışsın
Bu arada ufak bir hata yakaladım.
En Favori Şarkı 2023'ün Şampiyonu Kim Olsun? yazman gerekiyordu. Hem ankette hem konuda düzeltebilirsin. 2022'ye göre yazdığın için 'nin' eki kalmış olmalı
Aslında dün akşam fark ettim. Konuyu gece açtığın ve yorgun olduğum için ilk anda kaçırdım doğru Sonra goygoylara odaklandık falan filan.Biraz erken farketmedin mi?
Kopyala yapıştır acizliği
bak mesajı gördünmü @Dosi ne demişler dost başa düşman ayağa bakar demişlerKonuda niye 2 tane etiket listesi var? Yeni sistemin bu şekilde mi artık
Ya tutarsa diye denemişsin şansını ama burdan vuramazsınbak mesajı gördünmü @Dosi ne demişler dost başa düşman ayağa bakar demişler
tee 2 yıl öncesinde kalan nin takısını bile didik didik kurcalayıp hata olarak saygıdeğer çok kıymetli süper modumun suratına atmaya nasıl gönlün elverdi hiçmi için sıkılmadı ayıp denen bişey varYa tutarsa diye denemişsin şansını ama burdan vuramazsın
Benimkisi meraktı, Dosi'nin yardımcısı olduğu için her şeyi bilmemde yarar var Ve benim hatırlatmamdan dolayı düzeltmesini yapmış. Ben ona destek oluyordum yani
Resmen dejavu yaşıyorum... @Dositee 2 yıl öncesinde kalan nin takısını bile didik didik kurcalayıp hata olarak saygıdeğer çok kıymetli süper modumun suratına atmaya nasıl gönlün elverdi hiçmi için sıkılmadı ayıp denen bişey var
iyiki benim gibi her türlü darbeye karşı kendisine siper olacak dürüst kıymetli dostları var @Dosi nin