2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diva Yorgun

Melike Şahin'in hiçbir zaman aşmayı başaramayacağı mükemmellikte bir şarkı. Hak edilmiş bir zafer olur.

Zerrin Özer'in yıllar sonraki dönüşü de takdir edilesi. İki sene önce bir Zerrin Özer şarkısı En Favori Şarkı'da finale kalacak deseler kimse inanmaz dalga geçerdi herhalde. Yıllar, yıllar sonra inanılmaz bir geri dönüş...
işte harika mesaj hemde bizim gibi korkarak söylememiş aleni açıklamış @The_Erinch :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Yani şimdi düşündümde @tekin ‘e karşı birden bi soğuma geldi. Sonradan 360 derece dönen bir mesaj yazmış ama nafile.

@Yakamoz-Asi bana benzeyen bir görsel. Ne diyorsun sen be :bağır:avatarım bile beni temsil ediyor :A

tekin hata yaparsa tabiki cezasını çeker. Ben ne olursa olsun objektifliğimden ödün vermeyeceğim

Yani ṣimdi benim kafam iyice karıṣtı @tekin sen anladın mı durumu :A
Yani ṣimdi @Dosi paylaṣtığı gibi saçları kahverengi ve gözlerde kahverengi mi, yoksa avatarımda beni temsil ediyor dedi demek yani siyah saçlı ve mavi gözlü mü? :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
Yani ṣimdi @Dosi paylaṣtığı gibi saçları kahverengi ve gözlerde kahverengi mi, yoksa avatarımda beni temsil ediyor dedi demek yani siyah saçlı ve mavi gözlü mü? :A
ben gerçeği söyleyeyimde banlasın beni dimi? yok öyle yağma, yorum yapta kendi başını yak ben karışmam :A

Bırakında öyle düşünmek istediğiniz gibi olsun :A
Daha fazla açıklama yapmayacağım :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
  • Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
@RüzgarGülü ike birlikte klip vs ayrıcalık yapacağız demişlerdi. Burda bir tık ayrılmışlar :A
Melike de sözü kendi yazmamıştı diye hatırlıyorum. Çok hayırlı olmasam da bende hatır bilirim canım ayrıca Melike de çok ahım şahım beğendiğim değil misal Hande vs Zerrin Hanım olsa şarkılar da önemli tabi ama Muhtemelen Hande derdim :F
Sanat için sanat görüşünü benimsiyorsun demek helal olsun. :) Bu kadar teyze hayranı olduğunu bilmiyordum durdun durdun finalde bombayı patlattın. :)
------

İkisi de teyzeyi oylamışlar? :)

Klip ayrıcalık vs derken Melike'ye ihanet ettiler resmen. Sizi gidi teyzeciler sizi :) @RüzgarGülü @tekin
Zerrin Hanım az dinleyerek büyümedik. Melikeyi daha 1 2 yıldır biliyorum hatta diva yorgun ile dinledim İlk :D

Melike de sözü kendi yazmamıştı diye hatırlıyorum. Çok hayırlı olmasam da bende hatır bilirim canım ayrıca Melike de çok ahım şahım beğendiğim değil misal Hande vs Zerrin Hanım olsa şarkılar da önemli tabi ama Muhtemelen Hande derdim :F

Zerrin Hanım az dinleyerek büyümedik. Melikeyi daha 1 2 yıldır biliyorum hatta diva yorgun ile dinledim İlk :D
Hımm oy verirken şarkıdan ziyade şarkıcı faktörünü göz önünde bulunduruyorsun o zaman sen daha çok :D

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Benide ṣaṣırttı @RüzgarGülü ama anlayabiliyorum onu. :A

@tekin 'e hiç anlam veremedim :A
ben bile kendime anlam verememişim :D
ama the erinch faktörü etkili oldu sanırım :A
------

Ah keṣke bir gelsen oyuna :A

Tamam ben kafamda belirledim, söylemem sana bile. :A
tuzağı görmeden hissederim o yüzden düşme ihtimalim çok düşüktür insanın bu kadar düşmanı olunca alğıları daha çok gelişiyor :A

• Güldürdün
Açıkladı ya Zerrin diye :D
teh erinc e kalsa her saat başı oy kullandırtacak :A
------

Arka planda @tekin e neler yapıyoruz neler :A @Yakamoz-Asi
1731172790424.png

son halimiz böyleydi

Terlik tehlikeli yani dikkat etmek gerek.
Ben mesela @Dosi olsam oy kullanmayın herkesi her gün etiketlerdim oklavayı gösterirdim. :A
Etiketlemeyi sevmeyen arkadaşlar var. Direk senin gibi konuda etiket istemiyorum deme yerine araya başkalarını koyup etkinliklerde toplu etikette olmak istemediğini belirten arkadaşlarımız olduğu için yerinde ve kıvamında yapıyoruz.
Genel hatırlatma etiketi yarına yapılır. Sonrası başkalarına kalmış.

• Okudum
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...