2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne haliniz varsa görün. Ben yorum yapmayacağım

Reactions: Hobbit
geçen sene Ağustos ortasında ilk dinleyip bağımlısı olmuştum. İki şarkıyıda seviyorum ama Diva Yorgun’u çok daha fazla dinledim. Sık sık açar dinlerim.

Oyum:

geçen sene Ağustos ortasında ilk dinleyip bağımlısı olmuştum. İki şarkıyıda seviyorum ama Diva Yorgun’u çok daha fazla dinledim. Sık sık açar dinlerim.

Oyum:

Ben Antalya tatilimin son günündeydim, senle yazışıyorduk Diva Yorgun çok dinliyorum demiştin
Ben de sevdiğimi söylemiştim. Öyle bir anımız var

Ben Antalya tatilimin son günündeydim, senle yazışıyorduk Diva Yorgun çok dinliyorum demiştin
Ben de sevdiğimi söylemiştim. Öyle bir anımız var
Doğrudur. 2023’ün en sevdiğim şarkısı olmuştu. Ağustos-Kasım arası çok fazla dinlediğim aklımda.

Reactions: Bully
Bunu yapacağını çok sanmıyorum. Yakamozdan güç alıyor. 😂 Yanlarına ekürileri tekinide alırlar. Ben burada yalnızım. 😅

@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?

Bana savaş ilanı eden kendisi. Sonra da hem @Yakamoz-Asi hem bana savaş ilan etti.

Yukardaki "basit numaralar"a gelmeyelim saygıdeğer GS'li dostum @Bully ben akrep gibi çok iyi çözdüm onu sen merak etme bir gece ansızın fiṣlenecek.
@Dosi

Reactions: Bully and Dosi
Mesajlar ayrı oylama ayrı

Reactions: Yakamoz-Asi
Geçen senenin final oylaması 25 oy olmuştu.
Bu sene rahatlıkla bu oran geçileceğe benziyor.

Şu an için geçen senenin oy oranına yetiştik

olmadı geçmemiz lazım egale etmek bizi kurtarmıyor
geçeceğimiz garanti
2 garanti oy verecek isim var ve en az 5-7 daha gelme ihtimali var, önceki turları baz alırsak.

Reactions: tekin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...