Ayın En Çok Görüntülenen Konuları
Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Haber alınamıyor o günden beri
Müstehcan site diye diye gitmiş @mrt-06@Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx
Bende niye girilmiyor bu konuya diyorumAaa destere konusu keşke listeye girmeseydi @Harunnn60 kilitleyince çıkar diye düşünmüştüm malum sinirleri bozuluyor artık gözünü kapatsın görmesin bunada yapacak bişeyim yok@serhatt @MEnes @Sherlock @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
Ne ettiği belli değil mi
@Harunnn60 tavuk kışkışlar gibi @MEnes @xemrexxx @Sherlock @Forumdash ı atmıştıBende niye girilmiyor bu konuya diyorum
Evet okulda görüyorumOkuluna dönmüştür ?A
Hem ziyaret hem ticaretSenin karadenizde işin ne
Aman uzak ol bzim deniz senin boyunuda aşamaz boğul diyecemdeHem ziyaret hem ticaret
Karadeniz'i karaya bulamaya geldimAman uzak ol bzim deniz senin boyunuda aşamaz boğul diyecemde ?A
Yazın gel fındık toplarsın deve gibi boyun var yattığın yerdenKaradeniz'i karaya bulamaya geldim
Benim hizmetçileri yollarım sana manikürlerim bozulur ben yapamamYazın gel fındık toplarsın deve gibi boyun var yattığın yerden ?A
Benim hizmetçileri yollarım sana manikürlerim bozulur ben yapamam
Geçen yaz @xemrexxx gelmişti yardıma ona beleş ev ayarlamıştım yemek içmek beleşYazın gel fındık toplarsın deve gibi boyun var yattığın yerden ?A
tam ikinize layık bir evGeçen yaz @xemrexxx gelmişti yardıma ona beleş ev ayarlamıştım yemek içmek beleş ?A@Forumdash @Sherlock @MEnes @dreamy @MasacRE @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?