Ayın En Çok Görüntülenen Konuları
Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Haber alınamıyor o günden beri
Müstehcan site diye diye gitmiş @mrt-06![]()
@Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx
Bende niye girilmiyor bu konuya diyorumAaa destere konusu keşke listeye girmeseydi @Harunnn60 kilitleyince çıkar diye düşünmüştüm malum sinirleri bozuluyor artık gözünü kapatsın görmesin bunada yapacak bişeyim yok@serhatt @MEnes @Sherlock @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
Ne ettiği belli değil mi
@Harunnn60 tavuk kışkışlar gibi @MEnes @xemrexxx @Sherlock @Forumdash ı atmıştıBende niye girilmiyor bu konuya diyorum![]()
Evet okulda görüyorumOkuluna dönmüştür ?A![]()
Hem ziyaret hem ticaretSenin karadenizde işin ne![]()
Aman uzak ol bzim deniz senin boyunuda aşamaz boğul diyecemdeHem ziyaret hem ticaret![]()
Karadeniz'i karaya bulamaya geldimAman uzak ol bzim deniz senin boyunuda aşamaz boğul diyecemde ?A![]()
Yazın gel fındık toplarsın deve gibi boyun var yattığın yerdenKaradeniz'i karaya bulamaya geldim![]()
Benim hizmetçileri yollarım sana manikürlerim bozulur ben yapamamYazın gel fındık toplarsın deve gibi boyun var yattığın yerden ?A![]()
Benim hizmetçileri yollarım sana manikürlerim bozulur ben yapamam![]()
Geçen yaz @xemrexxx gelmişti yardıma ona beleş ev ayarlamıştım yemek içmek beleşYazın gel fındık toplarsın deve gibi boyun var yattığın yerden ?A![]()
tam ikinize layık bir evGeçen yaz @xemrexxx gelmişti yardıma ona beleş ev ayarlamıştım yemek içmek beleş ?A@Forumdash @Sherlock @MEnes @dreamy @MasacRE @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60
![]()