'Yüzleşme' Yayın Tarihi Belli Oldu! | Kanal D

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
65058

Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi 'Yüzleşme'nin yayın tarihi belli oldu!

T Company - Bülent Turgut'un yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosunda Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Şerif Sezer, Durul Bazan, Gülsim Ali, Darda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Müfit Kayacan, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu ve Macit Koper yer alıyor.

'Yüzleşme' ilk bölümüyle 5 Mart Salı 20.00'de Kanal D'de!

Zaten uzun süredir tanıtımları dönüyor, bu kadar geç yayına girmesine gerek var mıydı? Haftaya başlaması daha hayırlı olurdu bence. Yine de hayırlı olsun, bence en doğru gün seçilmiş. Perşembe ve pazartesiye göre çok daha şanslı gün. Yolu açık olsun...

Yeşim ceren Hande'ye ve kanal d'ye rağmen bu diziyi tutturacakmış gibi hissediyorum. Ama sezon sonu final yapar.:D

Engin için tutmasını isterim :Z, umarım Hande Doğandemir diziyi batırmaz. :(

Aaa niye her dizi salıya tıkışıyor turşu gibi anlamadım vlla :F @Sherlock @Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @xBUGRAx @kerem Ama izleyin ben Eşkiyadan dolayı tv den bakamıcam ama netten izleyecem ilk günler diziler bitince tekrar sayesinde tv den izleyebiliriz ama sonra Allah yardımcımız olsun @Yiğitt beyler netten tamamen kaldırıyor Muhteşem Zibidileri insanlar izleyemiyordu :A

Aaa niye her dizi salıya tıkışıyor turşu gibi anlamadım vlla :F @Sherlock @Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @xBUGRAx @kerem Ama izleyin ben Eşkiyadan dolayı tv den bakamıcam ama netten izleyecem ilk günler diziler bitince tekrar sayesinde tv den izleyebiliriz ama sonra Allah yardımcımız olsun @Yiğitt beyler netten tamamen kaldırıyor Muhteşem Zibidileri insanlar izleyemiyordu :A
Handeye rağmen nasıl izlicektin :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Handeye rağmen nasıl izlicektin :A
Amann her diziye bir ecünnü adet olmuş :F Alamancı @kerem ile biz bu seviyor sevmiyordan Yiğiti tutuyorduk şimdi gerçek adını bilmiyorum :F Engin öztürküde seviyoruz Ertuğruldan çıktı en son :F Uğur Yücel , Mesut bey falan yanı ecünnü dışında iyi kadro :A :A :A @Yiğitt @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Amann her diziye bir ecünnü adet olmuş :F Alamancı @kerem ile biz bu seviyor sevmiyordan Yiğiti tutuyorduk şimdi gerçek adını bilmiyorum :F Engin öztürküde seviyoruz Ertuğruldan çıktı en son :F Uğur Yücel , Mesut bey falan yanı ecünnü dışında iyi kadro ?A:A @Yiğitt @xemrexxx
Yiğit dramalaık adam değil malasef:T: SS'den sonraki dizide sevmemiştim. SS'de muhteşemdi :bhr: :

• Harika
Reactions: Çiğdem
Nedense ben dizide müzikte herşeyde ikinci adamları tutuyorum zirveyi tutmak kolay :F Başroldeki çekik gözlüden daha iyiydi ?A:A
Çok kasıntıydı o :A Doktor dizisinde de aynı rolü oynadı nerdeyse:F Bi Kocamın Ailesinde iyiydi ama o dizi de dram komediydi:A Anaları bi ağlıyordı görmen lazımdı :F @sokak sanati @xBUGRAx tekrarını verseler sabahları :A

Çok kasıntıydı o :A Doktor dizisinde de aynı rolü oynadı nerdeyse:F Bi Kocamın Ailesinde iyiydi ama o dizi de dram komediydi:A Anaları bi ağlıyordı görmen lazımdı :F @sokak sanati @xBUGRAx tekrarını verseler sabahları :A
Abartıldığı kadar yakısıklıda değildi hatta tipsizleri abartmayı seviyoruz dizilerde nedense :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
iZLEME SENDE MECBUR DEĞİLSİN YA :A

Hande Doğandemir... Senin yüzünden tutmayacak ve kadrosuna yazık olacak bir dizi daha...
Bırak Yüzleşme'yi kardeşim, bırak bu işleri. Salı günü HALKA günü HALKAA. Başla artık şu destansı sanat eserine. Ezel'i geçecek bu gidişle benim gözümde. Eğer bu dizi ilk 6 bölümlük kalitesini 30 35 bölüme yayarsa Ezel'i geçmesi hatta gelmiş geçmiş en iyi diziler klasmanında en tepeyi zorlaması çok olası. Başlaman için sana daha ne kadarını söyliyim yani. Başla diye söylemiyorum bu arada gerçekten öyle...

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bırak Yüzleşme'yi kardeşim, bırak bu işleri. Salı günü HALKA günü HALKAA. Başla artık şu destansı sanat eserine. Ezel'i geçecek bu gidişle benim gözümde. Eğer bu dizi ilk 6 bölümlük kalitesini 30 35 bölüme yayarsa Ezel'i geçmesi hatta gelmiş geçmiş en iyi diziler klasmanında en tepeyi zorlaması çok olası. Başlaman için sana daha ne kadarını söyliyim yani. Başla diye söylemiyorum bu arada gerçekten öyle...

Adaşım korktum, sakin ol. :A Oscar dönemi bittiği an başlıyorum adaşım, sözüm olsun. :A Bu kadar da net konuşuyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and MEnes
Adaşım korktum, sakin ol. :A Oscar dönemi bittiği an başlıyorum adaşım, sözüm olsun. :A Bu kadar da net konuşuyorum. :A
@Çiğdem menese niye adaşım diyor diye düşündüm bir süre :( ayrıca halka izleyen halkalı şekerdir :A