Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız benceİğrenç. .ss
Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız benceİğrenç. .ss
Onlar gelmiyorsa sen git madem bu kadar meraklısın.Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız bence
Ben daha çok orta avrupayı tercih ediyorumOnlar gelmiyorsa sen git madem bu kadar meraklısın.![]()
Aman git de ne cehenneme gidersen git.Ben daha çok orta avrupayı tercih ediyorum![]()
Tek gecelik mi seviyorsun ?![]()
2 gramı neye çalışırAman git de ne cehenneme gidersen git.![]()
Bu dede 3 gramı da aynı şeye kullanmışKalan 1 grama ne oluyor ?@serhatt
Sana sormalı 2 gram beyni olan sensin.
Sende o 3 gramı fitne fesatlığa kullanmaya devam edersen cayır cayır yanacaksın öte tarafta.Bu dede 3 gramı da aynı şeye kullanmış@serhatt demek zamanında Faruk A iftira atmış
çalışıp isteyince oluyormuş
@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @batuhankaralar @Zeyno @offensive
Yağlarım erirSana sormalı 2 gram beyni olan sensin.
------
Sende o 3 gramı fitne fesatlığa kullanmaya devam edersen cayır cayır yanacaksın öte tarafta.![]()
Erimekle kalmayacak acıdan gebereceksin.Yağlarım erir![]()
Ben ne yapıyormuşum 😂Ben değil @Angelica![]()
Hiçç işim olmaz 😂Hergün altın günü misali toplanıyormuşsunuz.Albümleri eskittin çarpığa hatun bulacağım diye.@xemrexxx