Rüyanda gelmişimdir ancak.ayol 1 den 13 e 7 yılda geldin son 2 yıldır tık yok bence artık zamanı geldi
Rüyanda gelmişimdir ancak.ayol 1 den 13 e 7 yılda geldin son 2 yıldır tık yok bence artık zamanı geldi
ben evliliğe karşıyımSen kaçıncıdasın ?
Tek gecelik mi seviyorsun ?ben evliliğe karşıyım
detaylara girmiyorum özel hayatını tiktaklar ve cıbırcılar konuşur forumdaTek gecelik mi seviyorsun ?
Verecek detayın olmadığından olabilir mi? Kim bakar ayol senin yüzüne?detaylara girmiyorum özel hayatını tiktaklar ve cıbırcılar konuşur forumda
Ben özel hayatımı sen gibi deşifre etmediğim için malzeme bulamazlar.detaylara girmiyorum özel hayatını tiktaklar ve cıbırcılar konuşur forumda
her şey tip değil en iyi sen bilirsinVerecek detayın olmadığından olabilir mi? Kim bakar ayol senin yüzüne?
Yoo her şey gayet de TİP.her şey tip değil en iyi sen bilirsin
Ulan ceza gelmese seni destekleyecek birşey diyecektim diyemiyorum. Ama çok güzel pas attın.Verecek detayın olmadığından olabilir mi? Kim bakar ayol senin yüzüne?
Her zaman.Ulan ceza gelmese seni destekleyecek birşey diyecektim diyemiyorum. Ama çok güzel pas attın.
Özelden açtığım konuya yazsan hemen cevabı yapıştırırım. Şayet silmediysen…Her zaman.
Gönder gelsin. .ssÖzelden açtığım konuya yazsan hemen cevabı yapıştırırım. Şayet silmediysen…
Buraya olmaz.Özele yazmalıyım.Gönder gelsin. .ss
Oraya diyorum zaten..Buraya olmaz.Özele yazmalıyım.
Buraya olmaz.Özele yazmalıyım.
özelde neleer yaşıyor ki bunlar 😱 @Angelica hemen bunları baş göz et forumun adı çıkacak randevu forumu diye 😱 @Dosi @Yakamoz-AsiOraya diyorum zaten..
İlk müşteri sana çıktı hadi yine iyisin.özelde neleer yaşıyor ki bunlar 😱 @Angelica hemen bunları baş göz et forumun adı çıkacak randevu forumu diye 😱 @Dosi @Yakamoz-Asi
Özelde olan sohbette senin de olman şoku.özelde neleer yaşıyor ki bunlar 😱 @Angelica hemen bunları baş göz et forumun adı çıkacak randevu forumu diye 😱 @Dosi @Yakamoz-Asi
İğrenç. .ss