Rüyanda gelmişimdir ancak.ayol 1 den 13 e 7 yılda geldin son 2 yıldır tık yok bence artık zamanı geldi![]()
Rüyanda gelmişimdir ancak.ayol 1 den 13 e 7 yılda geldin son 2 yıldır tık yok bence artık zamanı geldi![]()
ben evliliğe karşıyımSen kaçıncıdasın ?![]()
Tek gecelik mi seviyorsun ?ben evliliğe karşıyım![]()
detaylara girmiyorum özel hayatını tiktaklar ve cıbırcılar konuşur forumdaTek gecelik mi seviyorsun ?![]()
Verecek detayın olmadığından olabilir mi? Kim bakar ayol senin yüzüne?detaylara girmiyorum özel hayatını tiktaklar ve cıbırcılar konuşur forumda![]()
Ben özel hayatımı sen gibi deşifre etmediğim için malzeme bulamazlar.detaylara girmiyorum özel hayatını tiktaklar ve cıbırcılar konuşur forumda![]()
her şey tip değil en iyi sen bilirsinVerecek detayın olmadığından olabilir mi? Kim bakar ayol senin yüzüne?![]()
Yoo her şey gayet de TİP.her şey tip değil en iyi sen bilirsin![]()
Ulan ceza gelmese seni destekleyecek birşey diyecektim diyemiyorum. Ama çok güzel pas attın.Verecek detayın olmadığından olabilir mi? Kim bakar ayol senin yüzüne?![]()
Her zaman.Ulan ceza gelmese seni destekleyecek birşey diyecektim diyemiyorum. Ama çok güzel pas attın.![]()
Özelden açtığım konuya yazsan hemen cevabı yapıştırırım.Her zaman.![]()
Gönder gelsin. .ssÖzelden açtığım konuya yazsan hemen cevabı yapıştırırım.Şayet silmediysen…
Buraya olmaz.Özele yazmalıyım.Gönder gelsin. .ss
Oraya diyorum zaten..Buraya olmaz.Özele yazmalıyım.![]()
Buraya olmaz.Özele yazmalıyım.![]()
özelde neleer yaşıyor ki bunlar 😱 @Angelica hemen bunları baş göz et forumun adı çıkacak randevu forumu diye 😱Oraya diyorum zaten..
İlk müşteri sana çıktı hadi yine iyisin.özelde neleer yaşıyor ki bunlar 😱 @Angelica hemen bunları baş göz et forumun adı çıkacak randevu forumu diye 😱![]()
@Dosi @Yakamoz-Asi
Özelde olan sohbette senin de olman şoku.özelde neleer yaşıyor ki bunlar 😱 @Angelica hemen bunları baş göz et forumun adı çıkacak randevu forumu diye 😱![]()
@Dosi @Yakamoz-Asi
İğrenç. .ss