Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız benceİğrenç. .ss
Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız benceİğrenç. .ss
Onlar gelmiyorsa sen git madem bu kadar meraklısın.Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız bence
Ben daha çok orta avrupayı tercih ediyorumOnlar gelmiyorsa sen git madem bu kadar meraklısın.
Aman git de ne cehenneme gidersen git.Ben daha çok orta avrupayı tercih ediyorum
Tek gecelik mi seviyorsun ?
2 gramı neye çalışırAman git de ne cehenneme gidersen git.
Kalan 1 grama ne oluyor ? @serhatt
Bu dede 3 gramı da aynı şeye kullanmış @serhatt demek zamanında Faruk A iftira atmış çalışıp isteyince oluyormuş @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @batuhankaralar @Zeyno @offensiveKalan 1 grama ne oluyor ? @serhatt
Sana sormalı 2 gram beyni olan sensin.
Sende o 3 gramı fitne fesatlığa kullanmaya devam edersen cayır cayır yanacaksın öte tarafta.Bu dede 3 gramı da aynı şeye kullanmış @serhatt demek zamanında Faruk A iftira atmış çalışıp isteyince oluyormuş @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @batuhankaralar @Zeyno @offensive
Yağlarım erirSana sormalı 2 gram beyni olan sensin.
------
Sende o 3 gramı fitne fesatlığa kullanmaya devam edersen cayır cayır yanacaksın öte tarafta.
Erimekle kalmayacak acıdan gebereceksin.Yağlarım erir
@Yakamoz-Asi , yorumuma neden şaşırdın ?
Ben değil @AngelicaHemen baṣgöz edeceksin
Ben ne yapıyormuşum 😂Ben değil @Angelica
Sen @xemrexxx yi evereceksin.Harıl harıl kız bak.Ben ne yapıyormuşum 😂
Hiçç işim olmaz 😂Hergün altın günü misali toplanıyormuşsunuz.Albümleri eskittin çarpığa hatun bulacağım diye. @xemrexxx