Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu halimi özledin itiraf et.. @Sherlock @MEnes
İşte sahalarda görmek istediğimiz Maskeli bu. Prime Maskeli geri döndü, herkes ayağını denk alsın bundan sonra... @Sherlock @MEnes

5d8fa066554281113c4b7867.jpg

Yazık. Şu gördüklerim karşısında kanım dondu. Kimleer kimlerle bir araya gelmiş de biricik canım yoldaşım @Sherlock beyciğimle bana saldırır olmuşlar...

Biz hak edene hak ettiğini veririz.. @Sherlock @MEnes
Herkes herkesle birlikte hainlik yapabilir ama bizim aramızda ani şer odağı kurulumu değişimleri olabilir, bunu sen de ben de iyi biliyoruz leşku herif... O yüzden leşdaşımla birlikte ayağınızı denk alın çünkü Prime Maskeli geri döndü dediğin gibi... Adam gibi adamdır kendisi... @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bu halimi özledin itiraf et.. @Sherlock @MEnes

İşte sahalarda görmek istediğimiz Maskeli bu. Prime Maskeli geri döndü, herkes ayağını denk alsın bundan sonra... @Sherlock @MEnes

5d8fa066554281113c4b7867.jpg

Herkes herkesle birlikte hainlik yapabilir ama bizim aramızda ani şer odağı kurulumu değişimleri olabilir, bunu sen de ben de iyi biliyoruz leşku herif... O yüzden leşdaşımla birlikte ayağınızı denk alın çünkü Prime Maskeli geri döndü dediğin gibi... Adam gibi adamdır kendisi... @Sherlock
Cevapları alalım :A @Sherlock @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @serhatt @Alos @Cervantes @12.Adam @Özgür
FtlWfLSWcAARcVL.jpeg

Fotodakini tanımayan cennetlik. :A

Johnny Sins :A
Sorunun tek bir yanıtı yok çoktan seçmeli :A

F)Hiçbiri. Doğru cevap tırnak yeme ve yalama hastalığı varmış bu bireyin. :A

Bu hareketin kitabın sayfasını değiştirmek için yapıldığını bilmeyen yoktur herhalde :A

Buyrun yorumlara :A @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @ozmoturk @Özgür @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD