Maskeli Fedai
Favori Üye
Yazık. Şu gördüklerim karşısında kanım dondu. Kimleer kimlerle bir araya gelmiş de biricik canım yoldaşım @Sherlock beyciğimle bana saldırır olmuşlar...
Herkes herkesle birlikte hainlik yapabilir ama bizim aramızda ani şer odağı kurulumu değişimleri olabilir, bunu sen de ben de iyi biliyoruz leşku herif... O yüzden leşdaşımla birlikte ayağınızı denk alın çünkü Prime Maskeli geri döndü dediğin gibi... Adam gibi adamdır kendisi... @Sherlock
Avatarına bayıldım, stilistin @The_Erinch abim.
Çok doğru
@serhatt ifşa olmuş @Dosi @Zeyno @Alos @Yakamoz-Asi @cookies @Özgür @mrt-06 @ozmoturk
Cevapları alalım @Sherlock @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @serhatt @Alos @Cervantes @12.Adam @ÖzgürHerkes herkesle birlikte hainlik yapabilir ama bizim aramızda ani şer odağı kurulumu değişimleri olabilir, bunu sen de ben de iyi biliyoruz leşku herif... O yüzden leşdaşımla birlikte ayağınızı denk alın çünkü Prime Maskeli geri döndü dediğin gibi... Adam gibi adamdır kendisi... @Sherlock
Fotodakini tanımayan cennetlik.
Johnny SinsFotodakini tanımayan cennetlik.
F)Hiçbiri. Doğru cevap tırnak yeme ve yalama hastalığı varmış bu bireyin.
Gidiş yolundan puanı kaptın.F)Hiçbiri. Doğru cevap tırnak yeme ve yalama hastalığı varmış bu bireyin.
Bu hareketin kitabın sayfasını değiştirmek için yapıldığını bilmeyen yoktur herhalde
Yalanını si......Bu hareketin kitabın sayfasını değiştirmek için yapıldığını bilmeyen yoktur herhalde
@serhatt çok sever bu adamı
Alanı bana hitap etmediği için sevmem.@serhatt çok sever bu adamı
Kısmen ediyorAlanı bana hitap etmediği için sevmem.
Boş yapma naşşşşşş.Senin ilgi alanını ölmüş @MasacRE abinin şeysi hitap ediyor Sana yani fiziği
Fotodakini tanımayan cennetlik.
Johnny Sins
Sorunun tek bir yanıtı yok çoktan seçmeli
F)Hiçbiri. Doğru cevap tırnak yeme ve yalama hastalığı varmış bu bireyin.
Bu hareketin kitabın sayfasını değiştirmek için yapıldığını bilmeyen yoktur herhalde
Buyrun yorumlara @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @ozmoturk @Özgür @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD@serhatt çok sever bu adamı
İmama mı gelmiş? İmana mı ?