Gerçekler acıdır tatlım naş şimdi.Hayret Kubilay’a sımsıkı tutunmuştun sen niye sattın oğlan hadım mı olmuş yoksa![]()
Gerçekler acıdır tatlım naş şimdi.Hayret Kubilay’a sımsıkı tutunmuştun sen niye sattın oğlan hadım mı olmuş yoksa![]()
hayatım işte arada Kubilay gibi kımıl zararlılarını satman iyi oluyor , şuursuz olmadığın ortaya çıkıyorGerçekler acıdır tatlım naş şimdi.![]()
Kesinlikle tatlım @xemrexxx FerhundeÇatlamaya devamke.![]()
Sürtünme kuvveti, Fen bilgisi dersi çalışıyorlar teyzoş çok fesatsın.Aaaa kız erkekler buna ya sürtünüyor ya beste yapıyor totosuna sanırım sana rakip olmak istiyor oğlan
TabiiAy benim tırnağım olamaz.![]()
Sana çekmiş yeryüzü bile seni örnek alıyor, gururlan şanlı Beşiktaş.senden genç, zengin ve sporcu bence seni sollar isterse![]()
------
tövbestt yanardağ bile kudurmuş 😱
Kadın Uzakdoğu lu mu?yerli ol azıcık suşi gülünü paylaşma![]()
Düz duvara tırmanıyor , takımları 🔥 aldı.Kudur.![]()
Kaselere hayran kaldım.
Golf çukuru sensindir diye.aaa kızzz senin uzmanlık alanındaki konulara girmişler![]()
Bunu diyenin gözleri ağır bozuk olmalı.![]()
Golf sopasıyla golf topunu(çarpık) hedefe isabet ettirdi.Sefası olsun.![]()
Eli, ayağı boşaltan türden bu güzellik be kardeşim.Böyle bir güzellik varken golfe merak sarmamak olur mu hiçYoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz öğretmenimle
![]()
bu saatte bu azim 😱Kesinlikle tatlım @xemrexxx Ferhunde
Sürtünme kuvveti, Fen bilgisi dersi çalışıyorlar teyzoş çok fesatsın.
Tabii
Sana çekmiş yeryüzü bile seni örnek alıyor, gururlan şanlı Beşiktaş.
Kadın Uzakdoğu lu mu?
Düz duvara tırmanıyor , takımları 🔥 aldı.
Kaselere hayran kaldım.
Golf çukuru sensindir diye.
Ekli dosyayı görüntüle 128586
Golf sopasıyla golf topunu(çarpık) hedefe isabet ettirdi.
Eli, ayağı boşaltan türden bu güzellik be kardeşim.![]()
Ne sandın, Ferdi Kadıoğlu gibiyim.Enerjim hiç tükenmez. FK > KAbu saatte bu azim 😱
Senin gibi kımıl zararlılarını satmamdan belli oluyor şuurlu olduğum, başkasına hacet yok.hayatım işte arada Kubilay gibi kımıl zararlılarını satman iyi oluyor , şuursuz olmadığın ortaya çıkıyor![]()
Görseldeki Sabri Abi karakteri sen değilsin.Senin gibi kımıl zararlılarını satmamdan belli oluyor şuurlu olduğum, başkasına hacet yok.![]()
Ayol kubilaydaki konu azgınlık arkadaşlarının partnerine sarkma vb. Yani benle alakası yokSenin gibi kımıl zararlılarını satmamdan belli oluyor şuurlu olduğum, başkasına hacet yok.![]()
Dokunulmazlıkları mı var ayol ecünnülerin? Bu kalitedeki ecünnülere böyle hayat sürmek yaraşır.Ayol kubilaydaki konu azgınlık arkadaşlarının partnerine sarkma vb. Yani benle alakası yok![]()
sana uygun birini buldum amcam lafları yapıştırmış pat patDokunulmazlıkları mı var ayol ecünnülerin? Bu kalitedeki ecünnülere böyle hayat sürmek yaraşır.![]()
Mikrofonu tutan da tam sana göre.sana uygun birini buldum amcam lafları yapıştırmış pat pat![]()
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @12.Adam
O senin gibi kalık olmadığı için böylelerine muhtaç değil.
ay hoşt koca koleksiyoncusu seniO senin gibi kalık olmadığı için böylelerine muhtaç değil.![]()
Senin gibi bakir geberecek değildim ya ağla.ay hoşt koca koleksiyoncusu seni![]()
![]()
Artık rotayı gençlere çevirmişsin diyollaSenin gibi bakir geberecek değildim ya ağla.![]()
Kız ben gencim Allah'tan bu kadın bu genç oğlanı nasıl kafesledi Allah bilir. 😱Artık rotayı gençlere çevirmişsin diyolla
2017 de de gencim. diyordun yani ölümsüzlük iksiri mi içtinKız ben gencim Allah'tan bu kadın bu genç oğlanı nasıl kafesledi Allah bilir. 😱
5-6 senede yaşlanacak değilim safoz musun?2017 de de gencim. diyordun yani ölümsüzlük iksiri mi içtin![]()