Daha iyileriyle tatildeyim şuan.Kuzzzz serhat da tatile giderdi bu oğlanla
Sanane kiminle tatile gittiğinden be @serhatt
Serhat bir yuva daha yıkmışDaha iyileriyle tatildeyim şuan.
Çatlamaya devamke.
Aaaa kız erkekler buna ya sürtünüyor ya beste yapıyor totosuna sanırım sana rakip olmak istiyor oğlanÇatlamaya devamke.
Ay benim tırnağım olamaz.Aaaa kız erkekler buna ya sürtünüyor ya beste yapıyor totosuna sanırım sana rakip olmak istiyor oğlan
senden genç, zengin ve sporcu bence seni sollar isterseAy benim tırnağım olamaz.
@serhatt istesin yeter ki tanıştırırım onu Icardi ile
Güzellik mevzularında @Dosi masasına gidiniz lütfen 😁😁😁 Ben 'EN' lere bakıyorum 🤭🤭🤭🤭
tövbestt yanardağ bile kudurmuş 😱Sanane kiminle tatile gittiğinden be @serhatt
senden genç, zengin ve sporcu bence seni sollar isterse
------
tövbestt yanardağ bile kudurmuş 😱
yerli ol azıcık suşi gülünü paylaşma
Kudur.yerli ol azıcık suşi gülünü paylaşma
Maymun çiçeği çıkması vakası var birdesenden genç, zengin ve sporcu bence seni sollar isterse
------
tövbestt yanardağ bile kudurmuş 😱
neyse olimpiyat konusu açıldı mı @Dosi kıskançlıktan açmadı diyollaMaymun çiçeği çıkması vakası var birde
aaa kızzz senin uzmanlık alanındaki konulara girmişlerKudur.
Bunu diyenin gözleri ağır bozuk olmalı.aaa kızzz senin uzmanlık alanındaki konulara girmişler
Sefası olsun.
Kız bunların ne değişik arkadaşlığı var böyle 😱 seni de ortak kullanır bunlarSefası olsun.
Böyle bir güzellik varken golfe merak sarmamak olur mu hiç Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz öğretmenimle
Seninle birlikte cehennem çukurunda olacak bunlar, seni kullanırlar sen de cehennemde olacağın için.Kız bunların ne değişik arkadaşlığı var böyle 😱 seni de ortak kullanır bunlar
Hayret Kubilay’a sımsıkı tutunmuştun sen niye sattın oğlan hadım mı olmuş yoksaSeninle birlikte cehennem çukurunda olacak bunlar, seni kullanırlar sen de cehennemde olacağın için.