Daha iyileriyle tatildeyim şuan.Kuzzzz serhat da tatile giderdi bu oğlanla
Sanane kiminle tatile gittiğinden be@serhatt
Serhat bir yuva daha yıkmışDaha iyileriyle tatildeyim şuan.![]()
Çatlamaya devamke.
Aaaa kız erkekler buna ya sürtünüyor ya beste yapıyor totosuna sanırım sana rakip olmak istiyor oğlanÇatlamaya devamke.![]()
Ay benim tırnağım olamaz.Aaaa kız erkekler buna ya sürtünüyor ya beste yapıyor totosuna sanırım sana rakip olmak istiyor oğlan
senden genç, zengin ve sporcu bence seni sollar isterseAy benim tırnağım olamaz.![]()
@serhatt istesin yeter ki tanıştırırım onu Icardi ile![]()
Güzellik mevzularında @Dosi masasına gidiniz lütfen 😁😁😁 Ben 'EN' lere bakıyorum 🤭🤭🤭🤭
tövbestt yanardağ bile kudurmuş 😱Sanane kiminle tatile gittiğinden be@serhatt
senden genç, zengin ve sporcu bence seni sollar isterse![]()
------
tövbestt yanardağ bile kudurmuş 😱
yerli ol azıcık suşi gülünü paylaşma
Kudur.yerli ol azıcık suşi gülünü paylaşma![]()
Maymun çiçeği çıkması vakası var birdesenden genç, zengin ve sporcu bence seni sollar isterse![]()
------
tövbestt yanardağ bile kudurmuş 😱
neyse olimpiyat konusu açıldı mı @Dosi kıskançlıktan açmadı diyollaMaymun çiçeği çıkması vakası var birde
aaa kızzz senin uzmanlık alanındaki konulara girmişlerKudur.![]()
Bunu diyenin gözleri ağır bozuk olmalı.aaa kızzz senin uzmanlık alanındaki konulara girmişler![]()
Sefası olsun.
Kız bunların ne değişik arkadaşlığı var böyle 😱 seni de ortak kullanır bunlarSefası olsun.![]()
Böyle bir güzellik varken golfe merak sarmamak olur mu hiç
Seninle birlikte cehennem çukurunda olacak bunlar, seni kullanırlar sen de cehennemde olacağın için.Kız bunların ne değişik arkadaşlığı var böyle 😱 seni de ortak kullanır bunlar
Hayret Kubilay’a sımsıkı tutunmuştun sen niye sattın oğlan hadım mı olmuş yoksaSeninle birlikte cehennem çukurunda olacak bunlar, seni kullanırlar sen de cehennemde olacağın için.![]()