Gerçekler acıdır tatlım naş şimdi.Hayret Kubilay’a sımsıkı tutunmuştun sen niye sattın oğlan hadım mı olmuş yoksa
Gerçekler acıdır tatlım naş şimdi.Hayret Kubilay’a sımsıkı tutunmuştun sen niye sattın oğlan hadım mı olmuş yoksa
hayatım işte arada Kubilay gibi kımıl zararlılarını satman iyi oluyor , şuursuz olmadığın ortaya çıkıyorGerçekler acıdır tatlım naş şimdi.
Kesinlikle tatlım @xemrexxx FerhundeÇatlamaya devamke.
Sürtünme kuvveti, Fen bilgisi dersi çalışıyorlar teyzoş çok fesatsın.Aaaa kız erkekler buna ya sürtünüyor ya beste yapıyor totosuna sanırım sana rakip olmak istiyor oğlan
TabiiAy benim tırnağım olamaz.
Sana çekmiş yeryüzü bile seni örnek alıyor, gururlan şanlı Beşiktaş.senden genç, zengin ve sporcu bence seni sollar isterse
------
tövbestt yanardağ bile kudurmuş 😱
Kadın Uzakdoğu lu mu?yerli ol azıcık suşi gülünü paylaşma
Düz duvara tırmanıyor , takımları 🔥 aldı.Kudur.
Kaselere hayran kaldım.
Golf çukuru sensindir diye.aaa kızzz senin uzmanlık alanındaki konulara girmişler
Bunu diyenin gözleri ağır bozuk olmalı.
Golf sopasıyla golf topunu(çarpık) hedefe isabet ettirdi.Sefası olsun.
Eli, ayağı boşaltan türden bu güzellik be kardeşim.Böyle bir güzellik varken golfe merak sarmamak olur mu hiç Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz öğretmenimle
bu saatte bu azim 😱Kesinlikle tatlım @xemrexxx Ferhunde
Sürtünme kuvveti, Fen bilgisi dersi çalışıyorlar teyzoş çok fesatsın.
Tabii
Sana çekmiş yeryüzü bile seni örnek alıyor, gururlan şanlı Beşiktaş.
Kadın Uzakdoğu lu mu?
Düz duvara tırmanıyor , takımları 🔥 aldı.
Kaselere hayran kaldım.
Golf çukuru sensindir diye.
Ekli dosyayı görüntüle 128586
Golf sopasıyla golf topunu(çarpık) hedefe isabet ettirdi.
Eli, ayağı boşaltan türden bu güzellik be kardeşim.
Ne sandın, Ferdi Kadıoğlu gibiyim.Enerjim hiç tükenmez. FK > KAbu saatte bu azim 😱
Senin gibi kımıl zararlılarını satmamdan belli oluyor şuurlu olduğum, başkasına hacet yok.hayatım işte arada Kubilay gibi kımıl zararlılarını satman iyi oluyor , şuursuz olmadığın ortaya çıkıyor
Görseldeki Sabri Abi karakteri sen değilsin.Senin gibi kımıl zararlılarını satmamdan belli oluyor şuurlu olduğum, başkasına hacet yok.
Ayol kubilaydaki konu azgınlık arkadaşlarının partnerine sarkma vb. Yani benle alakası yokSenin gibi kımıl zararlılarını satmamdan belli oluyor şuurlu olduğum, başkasına hacet yok.
Dokunulmazlıkları mı var ayol ecünnülerin? Bu kalitedeki ecünnülere böyle hayat sürmek yaraşır.Ayol kubilaydaki konu azgınlık arkadaşlarının partnerine sarkma vb. Yani benle alakası yok
sana uygun birini buldum amcam lafları yapıştırmış pat pat @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @12.AdamDokunulmazlıkları mı var ayol ecünnülerin? Bu kalitedeki ecünnülere böyle hayat sürmek yaraşır.
Mikrofonu tutan da tam sana göre.sana uygun birini buldum amcam lafları yapıştırmış pat pat @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @12.Adam
yok o @Yakamoz-Asi lik sever öyleleriniMikrofonu tutan da tam sana göre.
yok o @Yakamoz-Asi lik sever öylelerini
O senin gibi kalık olmadığı için böylelerine muhtaç değil.yok o @Yakamoz-Asi lik sever öylelerini
ay hoşt koca koleksiyoncusu seniO senin gibi kalık olmadığı için böylelerine muhtaç değil.
Senin gibi bakir geberecek değildim ya ağla.ay hoşt koca koleksiyoncusu seni
Artık rotayı gençlere çevirmişsin diyollaSenin gibi bakir geberecek değildim ya ağla.
Kız ben gencim Allah'tan bu kadın bu genç oğlanı nasıl kafesledi Allah bilir. 😱Artık rotayı gençlere çevirmişsin diyolla
2017 de de gencim. diyordun yani ölümsüzlük iksiri mi içtinKız ben gencim Allah'tan bu kadın bu genç oğlanı nasıl kafesledi Allah bilir. 😱
5-6 senede yaşlanacak değilim safoz musun?2017 de de gencim. diyordun yani ölümsüzlük iksiri mi içtin