Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.ay evet kimselere göstermem yüzümü, nazar değer haklısın tatlım![]()
@Angelica @12.Adam @offensive @xxAlemdarxx @Dosi @ozmoturk @Carpe Diem @Yakamoz-Asi
Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.ay evet kimselere göstermem yüzümü, nazar değer haklısın tatlım![]()
kız bu sana daha çok uygun kocası 75-80 yaşında yani seninle aynı tercihleriGeçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
Ekli dosyayı görüntüle 126127
@Angelica @12.Adam @offensive @xxAlemdarxx @Dosi @ozmoturk @Carpe Diem @Yakamoz-Asi
Aaa onu bunu bilmem kaldır şu peçeyi de beş para etmez yüzünü görelim.kız bu sana daha çok uygun kocası 75-80 yaşında yani seninle aynı tercihleri![]()
olmaz kaşıkçı elması gerekir yoksa açmamAaa onu bunu bilmem kaldır şu peçeyi de beş para etmez yüzünü görelim.![]()
Neyse izini bulduk bir sonraki aşama peçeyi kaldırman.olmaz kaşıkçı elması gerekir yoksa açmam![]()
heyatım seninle uğraşmak yerine hz. musa dizisini izlicem netflixte , daha faydalı ve imanlıNeyse izini bulduk bir sonraki aşama peçeyi kaldırman.![]()
Uğraşamadığın için kaçacan tabi napacan mecbuuur.heyatım seninle uğraşmak yerine hz. musa dizisini izlicem netflixte , daha faydalı ve imanlısana kolay gelsin
![]()
Testament: Die Geschichte von Moses (TV Mini Series 2024) ⭐ 6.2 | Documentary, Biography, Drama
1h 25m | TV-14www.imdb.com
heyatım yıllardı herkes seni biliyor artık gizemli yanın kalmadı yeni bilgiler lazım banaUğraşamadığın için kaçacan tabi napacan mecbuuur.![]()
Herkes seni biliyor asıl o yüzden paye veren yok devrin geçti artık zirve benim queenin.heyatım yıllardı herkes seni biliyor artık gizemli yanın kalmadı yeni bilgiler lazım bana![]()
Mülteci olarak mı gelmiş?Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
kız bu sana daha çok uygun kocası 75-80 yaşında yani seninle aynı tercihleri![]()
1 gram altından fazla etmezsin.olmaz kaşıkçı elması gerekir yoksa açmam![]()
Damat bayılmasa bari.Neyse izini bulduk bir sonraki aşama peçeyi kaldırman.![]()
Uğraşamadığın için kaçacan tabi napacan mecbuuur.![]()
Maskeli Fedai 😂😂Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
Tam olarak.Maskeli Fedai 😂😂
Bir de 'komutan logar bir cisim yaklaşıyor efenim" desin tam olsun be rezil dizi 😂Tam olarak.![]()
Buna benzettimGeçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
Tıpkısı.
Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
Her zaman abla.![]()
helal serhat iyi yakalamışsın valla
Her zaman abla.![]()