Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.ay evet kimselere göstermem yüzümü, nazar değer haklısın tatlım
@Angelica @12.Adam @offensive @xxAlemdarxx @Dosi @ozmoturk @Carpe Diem @Yakamoz-Asi
Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.ay evet kimselere göstermem yüzümü, nazar değer haklısın tatlım
kız bu sana daha çok uygun kocası 75-80 yaşında yani seninle aynı tercihleriGeçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
Ekli dosyayı görüntüle 126127
@Angelica @12.Adam @offensive @xxAlemdarxx @Dosi @ozmoturk @Carpe Diem @Yakamoz-Asi
Aaa onu bunu bilmem kaldır şu peçeyi de beş para etmez yüzünü görelim.kız bu sana daha çok uygun kocası 75-80 yaşında yani seninle aynı tercihleri
olmaz kaşıkçı elması gerekir yoksa açmamAaa onu bunu bilmem kaldır şu peçeyi de beş para etmez yüzünü görelim.
Neyse izini bulduk bir sonraki aşama peçeyi kaldırman.olmaz kaşıkçı elması gerekir yoksa açmam
heyatım seninle uğraşmak yerine hz. musa dizisini izlicem netflixte , daha faydalı ve imanlı sana kolay gelsinNeyse izini bulduk bir sonraki aşama peçeyi kaldırman.
Uğraşamadığın için kaçacan tabi napacan mecbuuur.heyatım seninle uğraşmak yerine hz. musa dizisini izlicem netflixte , daha faydalı ve imanlı sana kolay gelsin
Testament: Die Geschichte von Moses (TV Mini Series 2024) ⭐ 6.2 | Documentary, Biography, Drama
1h 25m | TV-14www.imdb.com
heyatım yıllardı herkes seni biliyor artık gizemli yanın kalmadı yeni bilgiler lazım banaUğraşamadığın için kaçacan tabi napacan mecbuuur.
Herkes seni biliyor asıl o yüzden paye veren yok devrin geçti artık zirve benim queenin.heyatım yıllardı herkes seni biliyor artık gizemli yanın kalmadı yeni bilgiler lazım bana
Mülteci olarak mı gelmiş?Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
kız bu sana daha çok uygun kocası 75-80 yaşında yani seninle aynı tercihleri
1 gram altından fazla etmezsin.olmaz kaşıkçı elması gerekir yoksa açmam
Damat bayılmasa bari.Neyse izini bulduk bir sonraki aşama peçeyi kaldırman.
Uğraşamadığın için kaçacan tabi napacan mecbuuur.
Maskeli Fedai 😂😂Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
Tam olarak.Maskeli Fedai 😂😂
Bir de 'komutan logar bir cisim yaklaşıyor efenim" desin tam olsun be rezil dizi 😂Tam olarak.
Buna benzettimGeçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
Tıpkısı.
Geçen kameralara yakalanmışsın iyi taktik yüzünü göstermemek üzerine.
Her zaman abla.helal serhat iyi yakalamışsın valla
Her zaman abla.