Annemiz sensin be abla 😂Ben ne alaka🤣
Annemiz sensin be abla 😂Ben ne alaka🤣
Aaa o ne demek qız?Havada suşi kapan değil mi bu
Cahil.ssAaa o ne demek qız?
Annemiz sensin be abla 😂
Kız bu adamı bilmemek cehalet değil, insanın kendine iyiliği olur.
adamın değil dizideki sahneyi be Google a suni annemizi saklarken yazınca bu çıkıyor ilkKız bu adamı bilmemek cehalet değil, insanın kendine iyiliği olur.
Hmmm no umur.adamın değil dizideki sahneyi be Google a suni annemizi saklarken yazınca bu çıkıyor ilk
aaaa senin hayallerini kimler kimler yaşıyor @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Dosi @Hobbit @Alemdar @Angelica @Zeyno @offensive @ozmoturkHmmm no umur.
Boğazında kalır inş. .ssaaaa senin hayallerini kimler kimler yaşıyor @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Dosi @Hobbit @Alemdar @Angelica @Zeyno @offensive @ozmoturk
Lan beyinsiz misin ikiside aynı insan.
12.melun serhatı keşfediyorAbe ben şimdi onlamadım ben babamla kardeğşh miyim 😂
O onu da bulamaz.
Annemiz sensin be abla 😂
Aaa o ne demek qız?
Sağol cnm benim
Kız serhat zillisi de @cookies bacımı aldatınca @Çiğdem rahmetsizi, @Dosi, @Zeyno ,meloş teyze, @Carpe Diem @Emre Ozansoy tarafından böyle şiddete maruz kalmıştı
İftira saatin gelmiş git ilaçlarını iç yallah.Kız serhat zillisi de @cookies bacımı aldatınca @Çiğdem rahmetsizi, @Dosi, @Zeyno ,meloş teyze, @Carpe Diem @Emre Ozansoy tarafından böyle şiddete maruz kalmıştı
Bu ne be 😂😂Kız serhat zillisi de @cookies bacımı aldatınca @Çiğdem rahmetsizi, @Dosi, @Zeyno ,meloş teyze, @Carpe Diem @Emre Ozansoy tarafından böyle şiddete maruz kalmıştı
İftira saatin gelmiş git ilaçlarını iç yallah.
Serhat bacıma en uygun zengin kişi 2 metre ve soyadı Sabancı hem dış görünüşsel hem parasal olarak uyarlar benceBu ne be 😂😂
Sadece serhat evlenebilirSerhat bacıma en uygun zengin kişi 2 metre ve soyadı Sabancı hem dış görünüşsel hem parasal olarak uyarlar bence
Amin….Serhat bacıma en uygun zengin kişi 2 metre ve soyadı Sabancı hem dış görünüşsel hem parasal olarak uyarlar bence
Halay başı da senmişsin.
Lan beyinsiz misin ikiside aynı insan.
Kız size başucu kitabı olur buBen ne alaka🤣