GEBER.
Kuz arşivde @Carpe Diem in ilk gelinlik denemesini bulduk serhatın 5.kocasıyla düğünü için gelinlik seçmeye gittiğinde denemişti o melun da @AngelicaÇarpığın kazandığı üniversite
GEBER.
Kuz arşivde @Carpe Diem in ilk gelinlik denemesini bulduk serhatın 5.kocasıyla düğünü için gelinlik seçmeye gittiğinde denemişti o melun da @AngelicaÇarpığın kazandığı üniversite
Rüya gördün yine zaar. Bu olayların hiçbiri yaşanmadı çünkü.Kuz arşivde @Carpe Diem in ilk gelinlik denemesini bulduk serhatın 5.kocasıyla düğünü için gelinlik seçmeye gittiğinde denemişti o melun da @Angelica
Kız @Emre Ozansoy ile @Carpe Diem hangi tatlıyı sevdikleri konusunda kararsız kalmış, tatlı uzmanı olarak sen yönlendirirsinRüya gördün yine zaar. Bu olayların hiçbiri yaşanmadı çünkü.
1000 kilo olduğun için yeme içme işlerinde uzman sensin piknik tüpü.Kız @Emre Ozansoy ile @Carpe Diem hangi tatlıyı sevdikleri konusunda kararsız kalmış, tatlı uzmanı olarak sen yönlendirirsin
Sana birkaç kurs yazıcam onlara git algı işinde çok acemisin1000 kilo olduğun için yeme içme işlerinde uzman sensin piknik tüpü.
Algı yapmam ben, gerçekleri çat çat adamın yüzüne söyler pert ederim. Algı senin gibi aciz insanların işi tatlım, karşındakini alt edecek gerçekleri bulamayıp yalana başvurma gibisinden. Kapiş.Sana birkaç kurs yazıcam onlara git algı işinde çok acemisin
Algı yapmam ben, gerçekleri çat çat adamın yüzüne söyler pert ederim. Algı senin gibi aciz insanların işi tatlım, karşındakini alt edecek gerçekleri bulamayıp yalana başvurma gibisinden. Kapiş.
Hhehh aynı şimdi olduğu gibi verecek cevabın olmadığında.
Heyatım neye cevap vereyim ortada sen, ben ve daha en az 10-12 kişi dahil yazılan 7-8 yıllık mesajlar var, neyin inkarı bu binlerce delilim var yani nanik sana bakalım senaryon tutacak mı başarılarHhehh aynı şimdi olduğu gibi verecek cevabın olmadığında.
Ay sen gerçekten zavallısın ya. Bir de çalışıyorum işim gücüm var dersin.Heyatım neye cevap vereyim ortada sen, ben ve daha en az 10-12 kişi dahil yazılan 7-8 yıllık mesajlar var, neyin inkarı bu binlerce delilim var yani nanik sana bakalım senaryon tutacak mı başarılar
Çenen niye durmuyor acaba 😂Kuz arşivde @Carpe Diem in ilk gelinlik denemesini bulduk serhatın 5.kocasıyla düğünü için gelinlik seçmeye gittiğinde denemişti o melun da @Angelica
Fenerbahçe başka Avrupa’nın ligine giderseÇenen niye durmuyor acaba 😂
Bana smokin yakışır tatlım gelinliği sen giyKuz arşivde @Carpe Diem in ilk gelinlik denemesini bulduk serhatın 5.kocasıyla düğünü için gelinlik seçmeye gittiğinde denemişti o melun da @Angelica
Hahaahahahaaaa1000 kilo olduğun için yeme içme işlerinde uzman sensin piknik tüpü.
Biz de sana diyetisyen muayenesi yazalımSana birkaç kurs yazıcam onlara git algı işinde çok acemisin
İyyy yine karşımda tiktak ittifakı. SsBana smokin yakışır tatlım gelinliği sen giy
Hahaahahahaaaa
Biz de sana diyetisyen muayenesi yazalım
Nerede kız ittifak yaptığın kişi göremedik.İyyy yine karşımda tiktak ittifakı. Ss
Nerede kız ittifak yaptığın kişi göremedik.
gerçek yüzün işte
Benim yüzüm var bari sende o da yok.gerçek yüzün işte
ay evet kimselere göstermem yüzümü, nazar değer haklısın tatlımBenim yüzüm var bari sende o da yok.