Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız benceİğrenç. .ss
Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız benceİğrenç. .ss
Onlar gelmiyorsa sen git madem bu kadar meraklısın.Türkiyeye niye böyle Suriyeliler gelmiyor diye sormuşlar yorumlarda, @Emre Ozansoy ile bu işin profu olup cevaplarsınız bence
Ben daha çok orta avrupayı tercih ediyorumOnlar gelmiyorsa sen git madem bu kadar meraklısın.
Aman git de ne cehenneme gidersen git.Ben daha çok orta avrupayı tercih ediyorum
Tek gecelik mi seviyorsun ?
2 gramı neye çalışırAman git de ne cehenneme gidersen git.
Bu dede 3 gramı da aynı şeye kullanmışKalan 1 grama ne oluyor ?@serhatt
Sana sormalı 2 gram beyni olan sensin.2 gramı neye çalışır
Sende o 3 gramı fitne fesatlığa kullanmaya devam edersen cayır cayır yanacaksın öte tarafta.Bu dede 3 gramı da aynı şeye kullanmış@serhatt demek zamanında Faruk A iftira atmışçalışıp isteyince oluyormuş@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @batuhankaralar @Zeyno @offensive
Yağlarım erirSana sormalı 2 gram beyni olan sensin.
------
Sende o 3 gramı fitne fesatlığa kullanmaya devam edersen cayır cayır yanacaksın öte tarafta.
Erimekle kalmayacak acıdan gebereceksin.Yağlarım erir
Ben ne yapıyormuşum 😂Ben değil @Angelica
Hiçç işim olmaz 😂Hergün altın günü misali toplanıyormuşsunuz.Albümleri eskittin çarpığa hatun bulacağım diye.@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?