Bozuk mal yollamışsın.Tıklayınca açılmadı lazım
Bozuk mal yollamışsın.Tıklayınca açılmadı lazım
Akınım 🤣🤣
Bağlantı bozuk diyor.Tıklayınca açılmadı lazım
Bende aynı sorunu yaşadım düzeldi.Bağlantı bozuk diyor.
Atsana.Bende aynı sorunu yaşadım düzeldi.
Iyyyyy bu neeeeee, bu abi ayetleri tersten okumus@EmreCan bu doğru mu? 😱
Yok Allah basa vermesin tiktak degilizzzO da mı tiktak 😱
Akınım 🤣🤣
Bende aynı sorunu yaşadım düzeldi.
Atsana.
Serhatla @eemre oğlanı kendileri ile beslerlermiş ne demekse o @Yakamoz-Asi @Dosi @Carpe DiemIyyyyy bu neeeeee, bu abi ayetleri tersten okumus
Yok Allah basa vermesin tiktak degilizzz
Maşallah...
Kuz sana şu ortadakini alıcaz boynu güçlüymüş diğer kardeşleri de @eemre ve @Carpe Diem e alırız eşti olursunuz @Dosi @Angelica @Yakamoz-AsiMaşallah...
Aaa üçü de beş para etmez be kendine al bunları toptan.Kuz sana şu ortadakini alıcaz boynu güçlüymüş diğer kardeşleri de @eemre ve @Carpe Diem e alırız eşti olursunuz @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi
Heyatım seni ki sakallı ve göbekli seviyormuş sen intihar et bu durumdaAaa üçü de beş para etmez be kendine al bunları toptan.
Aaaa arkadaşı ayol ne intihar etçem sen geber.Heyatım seni ki sakallı ve göbekli seviyormuş sen intihar et bu durumda
Aaaa arkadaşı ayol ne intihar etçem sen geber.
Ay o memeler şaka mığğğğğ..
Nerede yakındı be uydurma. Hem bu adam gay mı?Ayol can yaman la da yakındı bu herif, yani sakal ve goril tipi seviyor basbaya
Neyse İşin uzmanı olarak sana soralım
Ay bu cehaletin.Nerede yakındı be uydurma. Hem bu adam gay mı?
Kıvanç sarıların, Burak esmerlerin birincisi.
Subanallah....
kız konular karıştı bunu atacaktım kımıl zararlısı sevgilileriSubanallah....
Kız iyice bunadın sen.kız konular karıştı bunu atacaktım kımıl zararlısı sevgilileri
Libidolar Düştü mü Çıktı mı? 365 Gün'ün Yakışıklısı Michele Morrone ve Can Yaman'ın Arkadaşlığını Konuşalım
'365 Gün' filminin yıldız oyuncusu Michele Morrone ve Can Yaman Milano'da bir araya geldi. Buyurun detaylara...onedio.com