Bugün 3 tane film izledim 😱 Film zehirlenmesi yaşıyorum
Bir iki saat kafamı dinlendirip bir film daha mı açsam yoksa yeni bir diziye mi başlasam onu düşünüyorum
Sende boş durma 1 tane kupon yap bari.Maṣallah
Sende boş durma 1 tane kupon yap bari.
Kime taktın kancayı ?Bu aralar aṣk kuponu ardından koṣmaya çalıṣıyorum ama o da tutmuyor.
Kızzz @serhatt @Carpe Diem @eemre tiktakları sakal hastasıymışSen anlatıyorsun Allah aşkına ya
------
Afiyet olsun cnm benim sen bakma bu yer cücesine rahat rahat iç
Sakal erkeğin makyajı
Burak'ı tek geçerim.
Sakalsız daha iyi çoğu.
@serhatt ın imam hatipli olmasına benzemiş bu neyse @Carpe Diem fitreyi hep bunun imam olduğu camiye verirSakalsız daha iyi çoğu.
@EmreCan bu doğru mu? 😱@serhatt ın imam hatipli olmasına benzemiş bu neyse @Carpe Diem fitreyi hep bunun imam olduğu camiye verir
Her ilahiyat okuyan imam mı oluyor cahiiiilll . Camiye fitre asla vermem gider çoluğu çocuğu sevindiririm@serhatt ın imam hatipli olmasına benzemiş bu neyse @Carpe Diem fitreyi hep bunun imam olduğu camiye verir
Ay tamam imam olursa bakmazsın anladık, ama hemen kestirip atma en değişik fanteziler o kesimdeHer ilahiyat okuyan imam mı oluyor cahiiiilll . Camiye fitre asla vermem gider çoluğu çocuğu sevindiririm
O da mı tiktak 😱@EmreCan bu doğru mu? 😱
Ne bu görünmüyor?@serhatt ın imam hatipli olmasına benzemiş bu neyse @Carpe Diem fitreyi hep bunun imam olduğu camiye verir
Tıklayınca açılmadı lazımNe bu görünmüyor?