Emre Ozansoy
Moderatör
Allah'a şükür, evet.Et çok severim, senin et sevmemene alışamadık daha vejetaryen misin?
Allah'a şükür, evet.Et çok severim, senin et sevmemene alışamadık daha vejetaryen misin?
O zaman normal karşılıyorumAllah'a şükür, evet.
İnsan buna hayır der mi be bir de Allaha şükür diyor ya şükür dediğin bu etAllah'a şükür, evet.
Mide bulandırıcı senin gibi.
Heyatım. Kopyasını aramışsın herifin yazık beMide bulandırıcı senin gibi.
Bizim Türk oğlan Ekin daha çok benziyor.Heyatım. Kopyasını aramışsın herifin yazık be
Ona @eemre göz koymuştu oyar seniBizim Türk oğlan Ekin daha çok benziyor.
Ne yedin reyiz
Asıl ben onun gözünü oyarım.Ona @eemre göz koymuştu oyar seni
Türkiye’de Ali nazik kebap yedimNe yedin reyiz
Çalışan motor üşümez diyolla doğru gibiAsıl ben onun gözünü oyarım.
Doğrudur.Çalışan motor üşümez diyolla doğru gibi
Heyatım ferhunde yakalanmış sıra sende @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Carpe Diem @eemre @ozmoturk @batuhankaralar @Özgür @mrt-06 @offensiveDoğrudur.
Heyatım ferhunde yakalanmış sıra sende @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Carpe Diem @eemre @ozmoturk @batuhankaralar @Özgür @mrt-06 @offensive
Çete başı sen olduğun için sen kolla totoyu.Heyatım ferhunde yakalanmış sıra sende @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Carpe Diem @eemre @ozmoturk @batuhankaralar @Özgür @mrt-06 @offensive
Sultan Süleyman, Mustafayı öldürmeseydi @Yakamoz-Asi ile Viyana'da kahve içiyor olurduk
Denir, hayır. Birkaç lokma bir şey yiyeceğim diye onlarca hayvanın katledilmesine göz yumamam.İnsan buna hayır der mi be bir de Allaha şükür diyor ya şükür dediğin bu et
Ekli dosyayı görüntüle 124965
Çarpığı dürtseler aklı başına gelir belki ne dersin?Çete başı sen olduğun için sen kolla totoyu.
Pazarlıyor, boşluk doldurmacaYolun düṣerse haber et yine bir kahve ısmarlarım
------
Kadın resmen kendini... neyse
Kimse ona el sürmeye tenezzül etmez.Çarpığı dürtseler aklı başına gelir belki ne dersin?
Pazarlıyor, boşluk doldurmaca