Çarpığı dürtseler aklı başına gelir belki ne dersin?
Pazarlıyor, boşluk doldurmaca
Helal aynen
Çarpığı dürtseler aklı başına gelir belki ne dersin?
Pazarlıyor, boşluk doldurmaca
Uzmanlık alanım.Helal aynen
Kimse ona el sürmeye tenezzül etmez.
Helal aynen
Aaaa serhatın kedisini buldum 😱 @Angelica @The_Erinch @Dosi @ozmoturk @Carpe Diem @eemreUzmanlık alanım.
Burak Deniz'i öpen kedi @serhatt
Sen üstüne çıkamadın , ben çıktım mesajı mı veriyor?
Ben o kediyim.Burak Deniz'i öpen kedi @serhatt
Sana Mahmut düşüyor Burak ı kapmışlarBen o kediyim.
Kim kapmış Burak oğlanı??
Yolun düṣerse haber et yine bir kahve ısmarlarım
------
Kadın resmen kendini... neyse
Yok şakasına söyledim herkes istediğini yer içer ama yinede geç değil yanlıştan dönebilirsinDenir, hayır. Birkaç lokma bir şey yiyeceğim diye onlarca hayvanın katledilmesine göz yumamam.
Bugün 3 tane film izledim 😱 Film zehirlenmesi yaşıyorum
Bir iki saat kafamı dinlendirip bir film daha mı açsam yoksa yeni bir diziye mi başlasam onu düşünüyorum
Önerdiğim bu diziyi beğendin galiba ve öneri alacağım en son kişisinYou're welcome.
Önerdiğim bu diziyi beğendin galiba ve öneri alacağım en son kişisin
Birisi balonu hızlı şişirme hakkında bir şeyler zıbalamıştı, kayışı koparmalık bir yazı. Eğer o balon öyle bırakılmışsa zamanla inmiştir ve bir daha eskisi gibi olmaz. Delinmiştir ve hava içinde kalmaz artık.
Birisi balonu hızlı şişirme hakkında bir şeyler zıbalamıştı, kayışı koparmalık bir yazı. Eğer o balon öyle bırakılmışsa zamanla inmiştir ve bir daha eskisi gibi olmaz. Delinmiştir ve hava içinde kalmaz artık.
Bunca zaman anlayamamışsın, bugünden sonrada zahmet etme. Boşa olur…
Bekle beni isveç birilerinin gönlünü almam lazım.
şair burada ne demek istemiş sanırım sabaha @baron un cesedi bulunacak mesajdan anladığım 😱 @Angelica polisi ara 😱Birisi balonu hızlı şişirme hakkında bir şeyler zıbalamıştı, kayışı koparmalık bir yazı. Eğer o balon öyle bırakılmışsa zamanla inmiştir ve bir daha eskisi gibi olmaz. Delinmiştir ve hava içinde kalmaz artık.